سلام
من ميخوام ارشد كامپيوتر شركت كنم ولي از كجا بايد شروع كنم؟
چطوري شروع كنم؟
با چه برنامه اي شروع كنم؟
چه منابعي داشته باشم؟
و....
لطفا تا مي تونيد راهنماييم كنيد.
سلام
من ميخوام ارشد كامپيوتر شركت كنم ولي از كجا بايد شروع كنم؟
چطوري شروع كنم؟
با چه برنامه اي شروع كنم؟
چه منابعي داشته باشم؟
و....
لطفا تا مي تونيد راهنماييم كنيد.
سلام بچه ها
اینک لینک رو نگاهی بندازین مطالب بدرد بخوری در مورد ارشد داره :
کارنامه های آزمون این سایت خیلی قدیمیه ، ظرفیتها در حدود 2 یا 3 برابر افزایش پیدا کرده ولی در کل کارنامه هایی که تو سایتش زده معیار خوبی برای اینه که بدونین چه حدود درصدی رو بزتین تا پذیرفته شینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع پیشنهادی توسط نفرات برترش هم بدکی نیست ، کمک میکنه که بدونین نفرات برتر از چه منابعی برای آزمون استفاده میکنن
اگر قصد جدی برای شرکت کردن دارید از همین الان به کلاسهای آمادگی ارشد در درسهایی که نداشتین یا اینکه ضعیف این برید ، آزمونهای آزمایشی هم فراموش نشه ، کتابهای تست راهیان ارشد رو تقریبا همه واسه داوطلبای ارشد پیشنهاد میکنن ، ضرر نداری یکی ، دو درسش رو بگیرین اگه تمایل داشتید باقیش رو هم بخونید و . . .
خلاصه کلام اینکه دوستای من که امسال ارشد قبول شدن یا رتبه خوبی آوردن از اوایل تابستون (الان) یا نهایتا اول مهر حداقل روزی 5 - 6 ساعت تو کتابخونه میخوندن
تا اونجایی که من اطلاع دارم داوطلبین کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در آزمون مربوطه شرکت میکنند و پس از آزمون با توجه به نمره اکتسابی در رشته مورد نظرشون (احتمالا!) قبول میشن ، نکته ای که این وسط هست اینه که برای دانشگاه پیام نور ظرفیت مطرح نیست ، یعنی اینکه ممکنه هیچ کسی نمره قبولی رو کسب نکته یا اینکه تعداد زیادی این نمره رو کسب کنن و همگی پذیرفته خواهند شد .
آزمون ورودی دانشگاه پیام نور امسال در تاریخ (2/6/86) برگزار میشه (آزمون تبدیل دانشپذیر به دانشجوی ارشد)
برای دانلود دفترچه راهنمای دانشگاه پیام نور (86 - 87) به لینک زیر رجوع کنید :
بعد از اینکه دانشجوی ارشد پیام نور شدین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-8-12 نمره قبولی در هر درس که آزمون آن به صورت متمرکز برگزار م یشود حداقل 12 از 20 است و برای اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
حداقل میانگین مورد نیاز 14 از 20 می باشد.
**(حتما میدونید که اکثر امتحانات دوره های پیام نور بصورت کشوری برگزار میشه حالا چه تو دوره کارشناسی و چه ارشد)
**** اگه شما هم اطلاعاتی در مورد دانشگاه آزاد ؛ سراسری با پیام نور داشتید دریغ نکنید![]()
منابع پیشنهادی برای ارشد کامپیوتر :
دو نمونه کارنامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
نمونه سوالات :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
تحلیلی بر آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت نام پیام نور چه زمانی است؟ امتحانش چه زمانی است؟ونتیجه کی اعلام میشه؟ واگر قبول شدیم کی زمان ثبت نام است؟
سئوالات ارشد برای رشته کامپیوتر رو برای پیام نور دارید
ازکجا میشه گیر اورد؟ همان کتاب هایی که تو دفترچه اعلام کرده بست است یا نه؟
کتاب سیستم عامل که منبع انگلیسی است وتو بازار هم ترجمه مال چه سالیش هست؟2001 رو دیدم ؟ اما این کتاب انگلیسی مال 2007 است؟
جدیدترین ترجمه اش مال چه سالی است که برای سال دیگر بخوانم
سئوالات سال قبلش رو کسی دارد؟
با سلام
يك سري كتاب ارشد پارسه گرايش معماري كامپيوتر .نو.نو بفروش ميرسد.160 هزار تومن.
با سلام سري كامل كتابهاي ارشد پارسه گرايش معماري(سخت افزار) به فروش ميرسد.160 هزار تومن.نو نو 2 هفته تحويل گرفتم.شماره 09360478807 تماس
سلام
منم با رتبه 251 در گرايش نرم افزار (آخرين رتبه مجاز 1860 بود) آخرين انتخاب خودم كه شيخ بهايي (غيرانتفاعي )بودقبول شدم.به نظرتون جاي اعتراض هست؟
با توجه به قبوليهاي سال گذشته و رتبه هاشون به انضمام افزايش ظرفيت امسال در وضعيت هنگ بسر ميبرم.
اگر كسي اطلاعي داره كه بتونه به من كمك كنه لطفا دريغ نكنه.
با تشكر
كاملا موافقم آخه منم دقيقا همين مشكل رو دارم
اگه ميشه كمك كنيد
فقط اينكه من سال آينه ارشد شركت ميكنم
راستي يه سوال؟؟؟
ميشه امسال آزمايشي شركت كنم؟مدركي كه نشون بده كه درسم تموم شده ازم نمي خوان؟؟ مرسي
سلام منم کنکور دارم امسال...
بچه ها یه سوالم داشتم
می دونم که واسه ارشد کامپیوتر چند تا گرایش داریم
حالا سوالم اینه که اول باید کنکور داد بعد گرایش رو انتخاب کرد یا اینکه کنکور هر گرایش جداست؟....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)