سایت مخصوص آپلود فلش : SWFUp.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
فایل داخل فلش درست شده بدون هیچ کدی ....
52 تا عکسه که به ترتیب نمایش داده میشه ....
سایت مخصوص آپلود فلش : SWFUp.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
فایل داخل فلش درست شده بدون هیچ کدی ....
52 تا عکسه که به ترتیب نمایش داده میشه ....
یعنی اونا نقاشی شده و فریم به فریم توی فلش یا هر برنامه دیگه ای اومدن اینا رو نقاشی کردن
گمون نمیکنم
باید با یه نرم افزار دیگه کارو ساده تر کرد
فکر نکنم اونا هر فزیم رو جدا جدا نقاشی کرده باشن . آخه فلش و نرم افزارهای انیمیشن برای همین اختراع شدن دیگه . اگه بخوان هر فریم رو جدا نقاشی کنن که بیچاره میشن
نميشه از guide استفاده كرده باشند يعني يكي بيشتر نيست فقط چند بار تكرار شده.
یعنی واقعا هیچ کس پیدا نمیشه بدونه اینو چطور میشه ساخت . یعنی اینقده حرفه ایه . بابا من از فلش نا امید شدم . الان میرم خودکشی
یعنی اونا نقاشی شده و فریم به فریم توی فلش یا هر برنامه دیگه ای اومدن اینا رو نقاشی کردن
گمون نمیکنم
باید با یه نرم افزار دیگه کارو ساده تر کردمن نگفتم که نقاشی کردن ...فکر نکنم اونا هر فزیم رو جدا جدا نقاشی کرده باشن . آخه فلش و نرم افزارهای انیمیشن برای همین اختراع شدن دیگه . اگه بخوان هر فریم رو جدا نقاشی کنن که بیچاره میشن
انیمیشن رو تو یه نرم افزار دیگه درست کردن
و ازش چند تا عکس پشت سر هم گرفتن و برای اینکه راحت بشه تو
وب نشونشون بدن ( و کاهش حجم ) با عکس ها یه فایل فلش درست کردن .....
( تو فلش هم میشه با ماسک ها درستش کرد ولی اگه با فلش درست شده بود دیگه لازم به تبدیل کردن فریم ها به عکس و افزایش حجم نبود ... )
اگه باز هم شک دارید میتونید فایل رو با SWFDecompiler باز کنید ...
خوب این درسته من اینو تایید میکنم
.
.
راستی فکر نکنم بشه با ماسک درستش کرد چون انتهای این خطا توی انیمشن نوک تیزه پس به راحتی نمیشه
اما کلی کلک هست که میشه توی همین فلشم انجام داد
من با ماسک یه چیزی درست کردم اما دقیقا این نشد هم تو سویش و هم تو فلش امتحان کردم . این بال ماسک نمیشه
نشدنی نیست ولی خیلی خیلی وقت گیره ..... باید فریم فریم درست بشه ....راستی فکر نکنم بشه با ماسک درستش کرد چون انتهای این خطا توی انیمشن نوک تیزه پس به راحتی نمیشه
اما کلی کلک هست که میشه توی همین فلشم انجام داد
دوستان این رو با برنامه AfterEffects درست کردن و بعد آوردن توی Flash
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)