دوست عزیز اشتباه نکن
تالیا که عملا اوت شد. ایرانسل هم که شبکش خیلی مشکل داره بنابراین همراه اول مشکلی در فروش سیم کارتهاش نداره چون هم دولتی هم کیفیت شبکش خوبه. الان هم که قیمت رو اورده پایین واسه اینه که سیم کارتاش بیشتر فروش بره!!!!!!
دوست عزیز اشتباه نکن
تالیا که عملا اوت شد. ایرانسل هم که شبکش خیلی مشکل داره بنابراین همراه اول مشکلی در فروش سیم کارتهاش نداره چون هم دولتی هم کیفیت شبکش خوبه. الان هم که قیمت رو اورده پایین واسه اینه که سیم کارتاش بیشتر فروش بره!!!!!!
من نظرم با شما کاملا مخلف هستش
چون طبق آماری که خود شرکت ارتباطات سیار منتشر کرده بود
میزان فروش سیم کارت دائمی اش خیلی کاهش پیدا کرده بود
می گردم لینک آمارشو میزارم براتون
ولی این حرفتون رو قبول دارم که الان بهترین شبکه مخابراته
اعتباريش كه شد 45 تومان
فكر نكنم ارزونتر بشه
بله مثل سابق دیگه مردم برای خریدن سیم کارتهای همراه اول صف نمی کشن ولی هنوز هم سیم کارتهاش رو بورسه.
به نظر من میزان کاهش فروش هم طبیعیه چون الان همراه اول حدود 25 میلیون مشترک داره و برای این که بتونه باز هم مشتری جذب کنه مجبوره قیمت رو بیاره پایین .
قرار بود سهام مخابرات که وارد بخش خصوصی شد قیمت جدیدش 120 بشه که نمیدونم چرا یهو باز اعلام کرد میشه 150..! (البته این یک طرحیه که باید تصویب بشه که میشه چون ایرانسل قیمت سیم کارتهاش رو با 5 تومان شارژ کرده 10 تومان هر چقدر هم شبکش مشکل داشته باشه مطمئننا طیف زیادی از مردم رو به سمت خودش میکشه...
مطمئننا اگه قیمتش کم بشه قیمت اعتباری هم دست خوش تغییر میشه یا حداقل اون مدت محدودیت شارژش برداشته میشه...
از کی توزیع میشه؟؟
اینکه معلومه
باید قیمتا رو بیاره پایین
مردم باید مدیون ایرانسل باشن
آره
تو بغالی ها هم رو شیشه زده سیم کارت اعتباری همراه اول موجود میباشد
حتی من رو شیشه ی یه نون وایی هم دیدم
به نظر من بچه هايي كه سيم كارت 912دارن برد كردن
يه ضرب المثل يزدي مي گه؛
هر چي بخري برد كردي، هر چي بفروشي ضرر كردي(از دستت مي ره)اگه درست نقل قول كرده باشم
به هر صورت تا ببينيم چي پيش مي ياد؟
پس این تفاوت قیمتو چکار میکنن؟
منظورم اونیه که، سیم کارتشو خریده 600،000 تومن
باید از قبضش کم کنن
بذارید الان زنگ میزنم همراه اول ، ایدمو مطرح میکنم ( آخه امسال سال نوآوری و شکوفاییه، رو من که داره جواب میده، شمارو نمیدونم
)
اعلام كرد از ارديبهشت و با خصوصي شدن مخابرات قيمت 150 تومن ميشه
30 تومن هم مالياتشه
120000 تومنه که با 30000 مالیات میشه 150000تومن
گفتن بزودی عرضه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)