من جواب شما را در تاپيك حل مشكلات كه مطرح كرده بوديد دادم.نوشته شده توسط ReZa.Duff
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
من جواب شما را در تاپيك حل مشكلات كه مطرح كرده بوديد دادم.نوشته شده توسط ReZa.Duff
اقا اميد بازم نيومد...........ديوونم كرده!نگاه كن!![]()
![]()
![]()
![]()
رضا جان سلامنوشته شده توسط ReZa.Duff
قانونا نبايد مشكلي باشه
شما اگر كه با anti-blaxx . sd4hide . sr7.stop سعي در اجراي اين بازي داشته ايد تمام اون برنامه ها را غير فعال کنيد بعد تست کنيد.
يه چيزي يادم رفت شما براي اجراي بازي حتما به ايميج cd 1 بازي نياز داريد و بايد با دائمون آن را مونت کنيد.
اميد جان ميشه كاملا از ابتدا نصب بازي رو توضيح بدين!
دوست عزيز اين راهنماي نصب بازي ماتريكس بر روي لينك كليك كنيد.نوشته شده توسط kkain-blood
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی دارم من قبلا daemoonنصب کرده بودم بعدا پاکش کردم ولی vitrual dirive از بین نرفته حالا که میخوام دوباره نصبش کنم باید اسمش عوض شه که هیچ بد از نصب هم همون درایو قبلی نمیذاره ماتریکس رو اجرا کنم نمیدونم چیکار کنم لطفا نگین که باید windowsعوض کنم!!!!!
من بالاخره اجراش كرذم من چون dvd بازي رو گرفته بودم يه ذره اجراش فرق داره دوستان بايد image رو موقع بازي با daemon سكروم(secrum) كنيد بعد anti blah رو اجرا كنيد من اينجوري اجراش كردم!
سلام
اقا اميد دقيقا همين كارهايي رو كه تو شكل گفته بودي رو انجام دادم ولي اين دفعه به جاي اين كه ارور امنيتي بده , روي ايکن بازي که مي زدم هيچ اتفاقي نمي افتاد............
رضا جان سلامنوشته شده توسط ReZa.Duff
اين كاري كه دوستمون گفته هم تست كن احتمال دارد جواب بدهد.
شما بر روي دائمون تولز كليك راست كنيد و به قسمت option برويد و بر روي securom کليک کنيد بعد بازي را اجرا کنيد.نوشته شده توسط kkain-blood
اين بازي واقعا گرافيكش همينه انقدر پايين ؟؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)