باسلامنوشته شده توسط Morteza2020
مرتضی جان شما اگر که به تاریخ تاپیک ها نگاه کنید متوجه می شوید که این تاپیک که من زدم تقریبا یک ماه قبل تر از تاپیکی بوده که شما زدید![]()
باسلامنوشته شده توسط Morteza2020
مرتضی جان شما اگر که به تاریخ تاپیک ها نگاه کنید متوجه می شوید که این تاپیک که من زدم تقریبا یک ماه قبل تر از تاپیکی بوده که شما زدید![]()
سلام.نوشته شده توسط rezaninja
اونجا باید تیرهای سرخ ÷وستها رو با تیر رو هوا بزنی ÷س از مدتی اونا از اونجا میان بیرون اونا رو بکش در آخر هم که با رئیسشون مبارزه میکنی .
موفق باشی .
با عرض پوزش از امید عزیز
مخلص تمام بازيكناي pc
بابا gun اخر بازيه البته تو سبك خودش
من يه جا گير كردم اگه كسي بلده يه كمكي هم به ما كنه
اونجا که باید هودو رو پیدا کرد موندم !
یعنی پیداش میکنم و بعد اونا من رو دستگیر میکنن و میندازن زندان, بعدش بازی قاطی میکنه و از بازي خارج ميشه سيستم pc منم اينه گرافيك geforce 64 mx 440 رم 256 مگ و cpu 2400 celeron جان هر كسي كه دوست دارين كمك كنيد با تشكر از تمام بروبچس
سلام
برای اون قسمت که کول رو میندازن تو زندون باید از پشت میله ها نگهبان رو بگیری بعد اونو وکشی
بعد به طرف در میری (در سلول) وچند بار که اف رو میزنی در باز میشه
درضمن فکر نکنم با گرافیک 64 بتونی بازی رو خوب اجرا کنی
من اين بازي رو بطور صد رد صد تموم كردم و به همه ي دوستان پيشنهاد مي كنم اين كارو بكنن چون يه اسب ضد گلوله آزاد مي كنه يا حق
ما كه غول اخرش رو مونديم تموم نميشه كه
سلام من انجا گير كردم كه اين مرد ديناميت مي ندازه و تير بهش اثر نمي كنه بايد چي كار كنم در صورت امكان كد تقلبم بهم بدين
neo ice عزيز تا اونجا كه ميدونم بايد با تير و كمان مخصوصتون كه بهش ديناميت وصل رو ي اون دايره هاي روي زمين بزنيد البته موقعي كه اون يارو ميره روشون ولي خيلي مشكله
ولي كشتن غول آخر سادس همانطور كه گفتيد بايد با تيركمانت بكشيش و يك شگرد ساده براي كشتنش دويدن در همه حال است ايستادن مساوي با مرگ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)