تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: این دیگه چه جور Mp4 ایه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

در قابلیتهایی که ipod touch داره حرفی نیست ولی:
    من میندونم چرا دوستان با دقت به همه ویژگیهایی که ذکر شده دقت نمیکنن!!!

1- آیا آی پاد ورودی A/V داره؟؟؟
    2- آیا از همه فرمتهای صوتی و تصویری پشتیبانی میکنه؟؟؟(بدون نیاز به تبدیل)
    3- آیا مموری میخوره؟؟؟
    4-آیا سبکه و تو جیب جا میشه؟؟؟
    5- آیا قابلیت Host داره؟؟؟(قابلیت اتصال به TV-PC-MOB-CAMERA -CAMCORDER)
    6-آیا قیمت مناسب داره؟؟؟
    دوست عزیز ممنون از دقت نظرت .
    اینکه ویژگیهای مورد نظرم شاید بیشتر از حد متعارف باشه رو قبول دارم ولی باور کنید رشد تکنولوژی توقعات رو کمی جلوتر از واقعیات میبره ! هر چند کمپانیهای تولید این ابزار فرایند مصرف براشون مهمتره.
    قبلا قصد داشتم دستگاهی داشته باشم که با اون بتونم همه نیازهای حرفه ای خودمو یکجا مرتفع کنم .اول از همه به یک گوشی موبایل فکر کردم .اما باز هم محدودیتها و البته قیمتهای بالای این رده از گوشیهاناامیدم کرد .ولی زود متوجه شدم که تز "یاهمه یا هیچ "رو بزارم کنار .
    بنابراین یک دستگاه دوربین دیجیتال کامپکت خریدم +یک دستگاه گوشی متوسط که فقط باهاش میشه حرف و پیامک زد.+تعدادی ابزار جمع وجور دیگه .
    حالا دنبال یک mp4 میگردم که بخش دیگه ای از نیازهامو برطرف کنه .
    یاد آوری کنم که حرفه من فیلمسازیه ، بنابراین این دستگاهو برای مصارف زیر میخام :

1- ازحافظه بالای اون بتونم برای بک آپ موقت فیلم و عکس استفاده کنم .
    2- دارای امکانی باشه که این گونه فایلها رو در راحترین شکل ممکن بشه با دستگاههای جانبی دیگه ردوبدل کرد .
    3- من ازاین دستگاه میخام به عنوان مانیتور تصویری پرتابل استفاده کنم. یعنی بشه با کابل RCA از خروجی دوربین روی اون تصویر تماشا کرد .(و دارای نمایشگر با کیفیتی باشه )
    4- به عنوان فلش مموری استفاده بشه .
    5- از فایلهای صوتی و تصویری مانند wav و avi پشتیبانی کنه .
    6- قابلیت نصب نرم افزار رو داشته باشه ( مثل برنامه های ویژه موبایل )

والبته برخی ویژگیهای دیگه مثل کیفیت خوب ضبط و پخش صدا .

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

توجه کن دوست عزیز بعضی از ویزگیهایی که ذکر کردی با هم تو یه دستگاه جمع نمیشن. به طور مثال نمیشه هم حافظه بالایی داشته باشه(مبتنی بر هارد دیسک) و هم مموری بخوره. ولی همیشه ذهن خلاق میتونه راحل هایی رو هم پیدا کنه. در این مورد میتونه این جور دستگاهها با قابلیت usb host ,به یک مموری ریدر متصل بشن و اطلاعات رو از مموری به دستگاه منتقل کنی.
    اما با توجه به اینکه میخوای ورودی کامپوننت(A/V) داشته باشه .... تنها مدل معتبر , تاکید میکنم معتبری که الان به ذهن فراموش کارم میرسه A2 و A3 از COWON هست .با ضمانت پارسونی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر میکنم cowon a2 همون چیزیه که میخوام .البته قیمتش بالاست .حالا چون میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم . از دوستانی که این دستگاهو دارند یا با اون اشنایی دارن میخام ضعفها یا معایب احتمالی اونو بگن .
    در ضمن اگه سایتی رو میشناسن که برندهای مختلف pmp رو با هم مقایسه وامتیازدهی میکنه ، معرفی کنن .
    و اینکه ایا فکر میکنین خرید این دستگاه از دبی یا آمریکا به صرفه تره ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Q5 از cowon هم هست ... مشخصاتش واقعا کامله و طبیعتا گرونتر (حدود 500 باید باشه) ... لینک مشخصاتش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با این مشخصاتی که شما می خوای ، انقدر مدلها محدود هستن که اصلا به مرحله مقایسه نمی رسن و در حد همین 2-3 مدل باقی می مونن ..

سایت Cnet واسه بررسی و ریویو و مقایسه خوبه ...

قیمت های ایران هم مناسبه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلامی دوباره
    با توجه به اینکه بیشترین مانور در این فروم روی Creative zen Version M هست. وانصافا گزینه مناسبیه
    و اینکه cowon A2 به نسبت ،قیمت بالاتری داره فکر میکنین همین مدل Creative zen Version M ویژگیهای مورد نظر منو داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلامی دوباره
    با توجه به اینکه بیشترین مانور در این فروم روی Creative zen Version M هست. وانصافا گزینه مناسبیه
    و اینکه cowon A2 به نسبت ،قیمت بالاتری داره فکر میکنین همین مدل Creative zen Version M ویژگیهای مورد نظر منو داره ؟
    اگه ممکنه یه مقایسه فنی بین این دو مدلی که در بالا گفتم .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد zvm باید قید text و کارت حافظه رو بزنی .. در عوض ، از نظر قیمت با توجه به امکانات و کیفیت ، مقرون به صرفه است ... پشتیبانی از فرمت های تصویری و اتصال به TV اش عالیه ...

در مقابل ، A2 و A3 از نظر بزرگتر بودن صفحه نمایش ، حمایت از زیرنویس ، text بهترن ، اسپیکر هم داره (فقط A3)...

نهایتا اینکه اگه بودجه اش رو داری و سایز بزرگتر واسه ات مساله ای نیست ، برو سراغ A ، اگه می خوای کمتر هزینه کنی ، و ضمنا صدا هم به اندازه تصویر واسه ات مهمه ، برو سراغ zvm ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •