نوشته شده توسط mobile
سلام
نميدونم شايد تقلبي اون زياد شده
و احتمالا باز قيمت اون بره بالا![]()
نوشته شده توسط mobile
سلام
نميدونم شايد تقلبي اون زياد شده
و احتمالا باز قيمت اون بره بالا![]()
مگه نوكيا 6630 سيمباين 8 نيست.
سلام
آره
6630 سيمباين 8 هست
7 اشتباه تايپي بود
شرمنده
مرسي باي
البته بايد ديد خواسته ها و يا درست تر بگم نياز هايي كه داري آيا با برنامه هاي نصب شده رو كا 750 بر طرف نميشه كه نياز به وجود گوشي هاي سيمبين داريد يا نه
چون دوستاني هستند در اين انجمن كه گوشي هاي داراي جاوا دارن و هيچ نيازي هم به سيمبين ندارن
ولي خب كسي هم مثل من شرط دومش بعد از خز نبودن سيمبين هست
من می خوام یه گوشی بگیرم که جای دوربین و ام پی تری پلیر هم واسم کار کنه به من پی 910 اریکسون رو پیشنهاد کردن ..... کیفیت دوربین وی جی ای هست ...می شه یکی بگه که چه فرقی با مگا پیکسل داره؟؟؟ گوشی خوبیه یا نه؟؟ و تو اروپا ارزونتره یا ایران؟؟؟
وي جي اي 640 480هست وليمگا پيكسل مثلا1.3مگا يعني 1280 960 هستنوشته شده توسط pishy
سلام
من عكس هاي گرفته شده با پي910 آي رو ديدم
زياد خوب نيست و كيفيت اون پايينه
و پي 910 آي فكر كنم سيمباين 7 هست
مرسي
التماس دعا
يه چيز تو مايه هاي پي 910 سراغ ندارين كه با كلاس باشه قيمتش تا 400 تومن صفحه كليد كامل و پخش با كيفيت خوب و دوربين مگا پيكسل داشته باشه؟؟ 6630 نمي حوام قيافه شو دوست ندارم .... 6681 هم يه سري مشكلهاي خودشو داره بجز اينا يه چيز خوب ديگه معرفي كنين ..... راستي رفارد يعني چي؟؟؟
خب pishy جان اگر سيمبيان برات مهم نيست، w800 بگير 430 تومن يا k750 سونياريكسون 340 تومن!هر دو دوربين 2 مگا پيكسل داره و mp3player خوب، البته هندزفري w800 بهتره...![]()
pishy جان شما باید صبرکنی محصولات جدید سونی اریکسون و نوکیا وارد بازار بشه . اگر گوشی میخواهی تو مایه های p910 باید صبر کنی p990 سونی اریکسون بیاد که هم دوربین 2 مگاپیکسل داره و هم mp3player قوی و هم سیمبیان uiq9 است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)