به نظر من كه اصلا طرف سامسونگ نرو اگه ميخواي تم بريزي رو گوشيت چون بيشتر گوشي هاي سام با تم مشكل دارن
به نظر من كه اصلا طرف سامسونگ نرو اگه ميخواي تم بريزي رو گوشيت چون بيشتر گوشي هاي سام با تم مشكل دارن
عزیزم یه بار دیگه برو از اول چیزی که نوشتم رو بخون. جمله اولم چیه؟؟؟ گفتم اصلاً تخصصی در گوشیهای سامسونگ ندارم و در موردش هم نظری ندادم. در مورد گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون نظر دادم و کار خیلی عاقلانه ای کردم!!
لطفاً از این به بعد کمی دقت کن بعد از این حرفا بزن...
دست گل همتون درد نکنه
بخصوص zimka که واقعا کولاک کرده بود
الان من موندم و این مدل ها :
u600 که واقعا ازش خوشم اومده
5310 که دوستان خیلی راجبش نظر ندادن
n72
k800 اینو یکی از دوستام داره و راضیه اما خیلی ها رو دیدم که باهاش مشکل دارن
w810/w610 کلا گوشی های sonyericsson خیلی با هم فرقی ندارن واسه همین انتخاب بینشون سخت تره
به N72 اصلا فکرنکن...چون 1-سرعت پردازش پایین 2-ریزولیشن پایین 3- طراحی بسیار بد دکمه ها
خواهش میکنم دوست عزیز هرزگاهی بنده رو جو میگیره
یو600/700 شک نکن بهترینه و هیچ گاه ازش پشیمون نمیشی مخوصا یو700 البته بو700 یه سری بدی داره مثلا
ملودی + ویبره نمیتونی بذاری یا زنگ پیامش رو نمیتونی عوض کنی البته باید بگم که زنگ خودش قشنگترینه و من اصلا عوض نمیکردم و مثل سونی اریکسون نیست که آدم از صدای وحشتناکش سکته بزنه
دی900 آی و یو600 /700 بهترینند.
5310 گوشی جدیدی هستش فکر کنم سیمباین هم نیستش در ضمن به خاطر قیمت بالاش هست یعنی به غیر از صفحه نمایش خوب و چند تغییر جزئی فرق زیادی با 6300 یادبلیو810 نمیکنه و چون جدیده قیمتش بالاست من که خوشم نمیاد
ان72 سرشار از عیب است
آدم اگه یه گوشی جاوا قدیمی استفاده کنه موردی نداره اما یه گوشی هوشمند قدیمی رو بهتره استفاده نکنه قدیمی ها سرعت پایین و هنگ خفنی داره
در ضمن ان72 از کیبورد بسیار بدی استفاده کرده که خیلی ریزه .کاور لنزش اگه زیاد بهش ور بری قسمت زیرش یه کم رنگش میره و اون نوشته های 2 مگاپیکسل کمرنگ میشه
دبلیو610 همون 810 و هیچ فرقی نمیکنه.فقط جدیدتره و یه 10-15 تومان گرانتر.
سلام دوست عزیز ...
نه من بی سوادم نه شما خوشبختانه ...
این هیچ کدوم جزء گوشیهای سامسونگ نمیشه ؟من زیاد تخصصی توی شناسایی گوشیهای سامسونگ ندارم، اما نظرم اینه: توی این گوشیهایی که نوشتی هیچ کدوم به درد نمی خوره به غیر از کا800 و 5310 که کمی جدیدتر از بقیه هستن.
من دقتم زیاده عزیز ...
موفق باشی ....
جمله اول به این معناست که در مورد سامسونگ نظری ندارم... به هر حال منظورم را برایتان گفتم، اگر سوءتفاهمی بوده باید برطرف شده باشه...![]()
az in modela U600 ro begir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)