اوه....
اصلا" حواسم نبود!
حالا دانلودش میکنم ببینم چطوریه
اوه....
اصلا" حواسم نبود!
حالا دانلودش میکنم ببینم چطوریه
با سلام
دوستان اين برنامه مشكلي با سايت هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره ،چون من وقتي مي خوام فايلي رو با DAP از اين سايت دانلود كنم با مشكل مواجه مي شوم.
/*يا حق*/
از این سایت بدون اکانت پولی نمی تونی نه تنها با dap بلکه با IDM یا هر دانلود منیجر دیگه ای دانلود کنی.
اول سلام
این آخرین ورژن IDM هست ( 5.12 )که کرکش هم سالمه یعنی بعد از کرک کردن از کار نمیفته !!!!!! منوی فارسیم داره !!!!!! ( من که خودم از هرچیزی که منوی فارسی داشته باشه بدم میاد شما رو نمیدونم)
یکی از قابلیت های جدید این ورژن قابلیت گراب کردن فایل های flv یاهمون ویدئو هایی که سایت هایی مثل یوتوب و .... فقط اجازه دیدن آنلاینشو میدن هست یعنی چی یعنی اینکه با این برنامه میتونین راحت دانلودشون کنید !!!!!!
درباره مقدار افزایش سرعت هم باید بگم تو بهترین حالت تا 5 برابر افزایش سرعت دانلود میتونین داشته باشید که بستگی به کیفیت خطوط و تنظیمات خود برنامه داره !
یکی دیگه از مزیتای این برنامه سازگاری کامل با تمامی پروتکل هایHTTPS و http و ftp هست بعلاوه سازگاری کامل با تمامی مرورگر های وب !!!!!!!! و پیش نمایش از فایل های فشرده موقع دانلود کردن !!! و و و و و .....
ویستا ساپورت هم هست !!!!!
از DAP هم 100 درصد سرتره !!!!
امیدوارم دوستان جواب سوالاتشونو گرفته باشن![]()
یا علی !
Last edited by ehsankalak; 01-04-2008 at 09:59.
دستتون درد نکنه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)