اون سری special edition هست و سفارش آمریکا ... یکی از دوستانم برام از نمایندگی آمریکا customize کرده و اورده .... دستش درد نکنه ... توی ایران و خاورمیانه خیلی کم هست و بهتره بگیم توی ایران نیست !راستش خیلی مردد و دو دل شدم . چون این 6650 که توی امضای شما هست خیلی امکانات بالایی داره . یا 6750 .
آیا صلاح هست 200 و 300 تومان بیشتر پول جور کنم تا بعدا پشیمون نشم ؟ چون میدونم بعد از خرید دیگه کار تمومه و پشیمونی سودی نداره .
قیمت و تفاوت 6650 با 6750 چیه ؟
باز هم سردرگم هستم که dell 1500 که قیمتش میگن اومده پایین در مقایسه با اینها کارایی کدوم بهتره .
در گرافیک و در بازی چطور ؟
ببخشید خیلی سوال میپرسم . اما خب میخوام تصمیم درستی در خرید بگیرم و بهترین تصمیم باشه .
بیشتر نظرم روی این هست که کارت گرافیکی 256 باشه نه 128 . در مورد share کردن هم حرف و حدیث زیاده .
ببین ، دل روی قطعات بالا روی سری inspiron کار میکنه و قیمت هم پایین آورده ، اما این ارزانی بی دلیل نیست چون سری vostro و inspiron با ظرافت و دقیت کمتری نسبت به pavilion hp ساخته میشوند ... چرا اچ پی با این تکنولوژی بالا هنوز چیپست GF8600 را به کار نبرده و یا چرا سونی این کار رو نکرده ؟ حتما GF8400 تا حدود زیادی نیاز کاربران رو تامین میکنه
من همین شب گذشته crysis بازی کردم خیلی هم راضی بودم ... نمیگم روی shader بالا ، اما کیفیت خوب و روان بود اصلا هم لپ تاپ داغ نکرد ... سری SE وجهز به imprint technology هست که مال من هم که سفارش 2008 هست این رو داره ... و فوق العاده زیبا و دوست داشتنی و قوی هست
به هر حال انتخاب با خودت هست ... سرعت ؟ کیفیت ؟ یا برای مولتی مدیا و بازی ؟ یا برای کارهای سنگین و محاسباتی ؟
256 هم برای بازی خوبه وگرنه من میگفتم 128 share بخر و بقیه اش رو برو یه PS2 یا Xbox بخر و کیف دنیا و آخرت رو بکن !