چه قدر همه جواب می دن بابا مشکل دارم یکی راه حل بگه
ببینم اگه فلش کنم درست می شه اخه یک رم دیگه هم امتحان کردم اما درست نشد اگه فلش کنم درست می شه خواهشا اموزش فلش کردن و فایل ها رو برام بزارید
چه قدر همه جواب می دن بابا مشکل دارم یکی راه حل بگه
ببینم اگه فلش کنم درست می شه اخه یک رم دیگه هم امتحان کردم اما درست نشد اگه فلش کنم درست می شه خواهشا اموزش فلش کردن و فایل ها رو برام بزارید
من فکر کنم تنظیمات درستی نداره دوربینت! مطمئنی عکس برداری در بهترین حالت انجام میشه؟
به اقارو ببین روی بدترین تنظیمات هم باشه باز کیفیتش بهتر از اینه که الان می گیره بابا کیا می گن برم بدم فلش کنن هنوز دو دلم
عزیز دل برادر من هم K800 دارم ولی مشکلی که شما می گی را ندارم.
به احتمال زیاد دوربین گوشیت مشکل داره.
به تعمیر کار نشون بده.
موفق باشی
خیلی ممنون بابا می گم دوربین مشکل نداره به تعمیر کار نشون دادم می گه یا از مموری یا باید فلش شه مموری تست کردم 3 تا مموری متفاوت زدم درست نشد فلش هنوز تست نکردم ایشالله با فلش درست بشه
اول از هرچيز دوست عزيز بهتره مسائل مربوط به گوشيتو تو كلوپ خودش مطرح كني
اين مشكلو من نديدم.
اول از هر چيز از تنظيمات دوربين گوشي رو درست كن(به روشنايي گوشي دست نزن ؛منظورم كم و زياد كردن روشنايي دوربينة)
بعد عكساتو توي كامپيوتر هم ببين
اگر درست نشد مستر ريست كن
اگر به جوابي نرسيدي(اصلاً توصيه نمي كنم) فلش كن
موفق باشي
خیلی ممنون مستر ریسیت هم جواب نداد بالاخره امروز می خوام ببرم فلش کنم دیگه اخرین راه که مونده
دوستان فلش هم کردم کار ساز نبود سوالی داشتم می شه درایور کا810 دوربینشو روی کا800 بریزم یا نه باید کامل فلش کنم تبدیل به کا810 کنم؟
این مشکل دوربین من حل نشد ببینم یکی از دوستام که توی گوشی وارده بعد از اینکه گفتم فلش هم کردم گفت ممکنه از ای سی دوربین باشه چون همون موقع که عکس می گیره عکس قشنگ واضح هستش اما بعدش که می رم توی کمرا البوم کیفیتش افت می کنه!!!!
کمکم کنید
دوستان فلش هم کردم کار ساز نبود سوالی داشتم می شه درایور کا810 دوربینشو روی کا800 بریزم یا نه باید کامل فلش کنم تبدیل به کا810 کنم؟
این مشکل دوربین من حل نشد ببینم یکی از دوستام که توی گوشی وارده بعد از اینکه گفتم فلش هم کردم گفت ممکنه از ای سی دوربین باشه چون همون موقع که عکس می گیره عکس قشنگ واضح هستش اما بعدش که می رم توی کمرا البوم کیفیتش افت می کنه!!!!
کمکم کنید
من هم کيفيت عکس هام خيلی پايينه ، نست N73 هم نيست
بايد گوشيمو آب کنم چون هيچ راه ديگه اي نداره ، تقلبيه فکر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)