با عرض سلام. ايا كسي نيست كه به من بگويد در بازي رزيدنت ايول 1 چگونه از دست ان گياه گوشتخوار خلاص شوم.
با عرض سلام. ايا كسي نيست كه به من بگويد در بازي رزيدنت ايول 1 چگونه از دست ان گياه گوشتخوار خلاص شوم.
کدوم گیاهه همون گل گنده هه تو خونه دوم رو می گی ؟!؟ که ریشه هاش تو زیر زمینه اگه همون رو می گی باید بری تو اون اطاقه تو طبقه اول که یه لونه زنبور دم درشه درشم کد داره بعد از وارد کردن کد می ری تو اطاق رو دیوار یه فورمول نوشته بر اساس اون فورموله یه محلول درست می کنی می ری میریزی رو ریشه گیاهه گیاهه خشک می شه
سلام
اگر با jillیعنی دختره بازی میکنی باید با بسوی گیاه شلیک کنی انقدر که اگه یادم مانده باشه یکی میاد کمکت
ولی اگه با پسره بازی میکنی دو حالت دارد
اول اگه به یک دختر کمک کرده باشی باید با ان دختره به اتاق محلول ها بری و محلول را در اتاق کوسه ها استفاده کنی در غیر انصورت باید انقدر شلیک کنی تا گیاه بمیرد
بازی خیلی قشنگیه
سلام بچه ها من علي هستم
من مدتها است كه به دنبال بازي اصلي اويل 1 يعني همان بايوهازارد ميگردم
اگر جايي سراغ داريد كه ان را ميفروشد لطفا به من خبر بدهيد
با تشكر
Last edited by سيد علي اطيابي; 09-07-2007 at 13:03.
من توی بازیهای کیلویی PSone دیدم این بازی رو.سلام بچه ها من علي هستم
من مدتها است كه به دنبال بازي اصلي اويل 1 يعني همان بايوهازارد ميگردم
اگر جايي سراغ داريد كه ان را ميفروشد لطفا به من خبر بدهيد
کاری نداره پیدا کردنش.
سلام
من تو بازی اویل 1 گیر کردم تو آن قسمت که دو تا دیسک و دو تا کتاب می گیری بعد از تونل از آسانسور میری بالا یه میدان کوچیک هست چکار کنم نه کتابا رو ازم قبول میکنه نه دسکها رو چه کار کنم اگه میشه راهنماییم کنيد اگه ممکن به من كمك كنيد
اون کتابها رو باید باز کنی و توی هر کدوم یه سکه(یا یه همچین چیزی) هست که سکه ها رو سر جاش میذاری.
کتابها همینجوری باز نمیشه باید اون سمتی از کتاب رو که زبا میکنی و میخونی رو روبروت بچرخونی و بعد باز کنی در غیر این صورت باز نمیشه.
explain رو روی کتابهی بزن .
کتابهارو جوری بگیر که انگار می خوای بازشون کنی و بعد دکمه ی اکشن رو بزن .
2 تا سکه گیر میاری که باید دو طرف حوض بذاری ...
دیگه از این بیشتر چی میخوای .
روی کتاب که میزنی 3 تا نوشته میاد .
use
combine
explain
رو سومی میزنی بعد کتابو نگاه میکنی .
یه خورده برش میگردونی انگار که می خوای بخونیش .
بعد دکمه X (تو دسته ی پلی استیشن) یا اکشن رو میزنی تا کتابو باز کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)