پیغام Plz wait ربطی به رجیستر نداره. چون با کابل معمولی نمیشه گوشی رو کامل آنلاک کرد بعد از فلش 2 سریال در گوشی شناخته میشه(یکی سریال اصلی.یکی سریال چنج).
اگه گوشیت رو با باکس سریال اصل کنی و تو شبکه شناخته نشه باید بری از لینک بالا ثبتش کنی.
پیغام Plz wait ربطی به رجیستر نداره. چون با کابل معمولی نمیشه گوشی رو کامل آنلاک کرد بعد از فلش 2 سریال در گوشی شناخته میشه(یکی سریال اصلی.یکی سریال چنج).
اگه گوشیت رو با باکس سریال اصل کنی و تو شبکه شناخته نشه باید بری از لینک بالا ثبتش کنی.
آخوندجان در مورد سوالت باید بگم که بله !!!
هک سونی اریکسون ربطی به سریال نداره ولی وقتی فلش شه گوشی دیگه رو پلیز ویت گیر میکنه !!
خاب پس چرا وقتی گوشیمو فلش میکنم و بعد پچ پلیز ویت رو میریزم بازم سریال اصل نمیشه ؟؟؟پیغام Plz wait ربطی به رجیستر نداره. چون با کابل معمولی نمیشه گوشی رو کامل آنلاک کرد بعد از فلش 2 سریال در گوشی شناخته میشه(یکی سریال اصلی.یکی سریال چنج).
یعنی همون سریال چنج باقی میمونه ؟؟
چون که برای رد کردن اون خط Plz wait هست
شماره سریال در گوشی در دو قسمت ذخیره میشه. GDFS و OTPخاب پس چرا وقتی گوشیمو فلش میکنم و بعد پچ پلیز ویت رو میریزم بازم سریال اصل نمیشه ؟؟؟
یعنی همون سریال چنج باقی میمونه ؟؟
سریال موجود در Otp رو نمیشه عوض کرد ولی سریال موجود در GDFS رو میشه با باکس عوض کرد(سریال GDFS توسط اپراتور خونده میشه)
وقتی سریال گوشی رو عوض میکنیم خود گوشی شماره سریال این دو قسمت رو با هم تطبیق میده و اگر با هم یکی نباشند پیغام Plz Wait رو صفحه میاد و گوشی روشن نمیشه.شما وقتی پچ رد کردن Plz Wait رو نصب میکنید از این عملیات تطبیق سریال جلوگیری میکنید و گوشی روشن میشه.
حتی در باکسها هم که سریال رو عوض میکنند از همین روش استفاده میکنند و باید تیک مربوط به گزینه عدم ارتباط بین OTP و GDFS رو بزنند تا گوشی قابل استفاده باشه.
سريال این گوشي 15 رقم است!!
من 14 رقم اول از چپ ه راست وارد کردم
باز همون پیغام را داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)