من خودم از طرفدارای این توضیع لینوکس هستم و نسخه 5 رو هم استفاده کردم حرف نداره . تنها مشکل این نسخه اینه که شرکتش یه کمی پولکی یه ! ولی به نظر من بهترین نسخه برای کاربران تازه کار هست
من خودم از طرفدارای این توضیع لینوکس هستم و نسخه 5 رو هم استفاده کردم حرف نداره . تنها مشکل این نسخه اینه که شرکتش یه کمی پولکی یه ! ولی به نظر من بهترین نسخه برای کاربران تازه کار هست
نوید جان شما که استفاده کردی میتونی بگی اشکال لین اسپایر چیه که هیچ کس دربارش صحبت نمیکنه ؟ منظورت از پولکی رو نفهمیدم برای چی پولکی ؟ یه سوال دیگه هم داشتم تو نسخه کامل و قابل نصب رو استفاده داری؟ اگه داری به من بگو از کجا گیرش آوردی من هر چی دنبال سی دی کاملش تو اهواز میگردم پیدا نمیکنم؟
یه سوال آماتور هم داشتم منظور از Cd زنده چیه؟
منظور از پولکی بودن اینه که خیلی از امکاناتش با پول دادن کامل می شه در حالی که کمتر نسخه ای از لینوکس این چنین هست .
من دنبال سی دی کاملش نرفتم ولی تو بازار هست . و منظور از سی دی زنده اینه که بدون نصب اجرا بشه . کافی سیستم رو باهاش بوت کنین . خیلی سریع و راحت اجرا می شه و هیچ مشکلی رو هم پیش نمی یاره
سلام بچه ها لطفا هر کس درباره لین اسپایر تجربه داره به من کمک کنه و بگه که آیا برنامه ها و بازی ها تحت ویندوز
بر روی لین اسپایر کار میکنن یا نه؟
نمیدونم چکار کنم چون تو مقالاتی که درباره لین اسپایر میخونم از اون تعریف میکنن ولی از فروشنده که میپرسم میگه که به درد نمیخوره آخرشم نفهمیدم تکلیفم چیه؟
برنامه ها و بازی های ویندوز بر روی لینوکس اجرا نمی شن - این نسخه ممکنه بعضی ها رو اجرا کنه ولی به این دلیل و مقصود نرو بخرش !
این نسخه بستگی به کارت داره - بگو از لینوکس چی می خوای تا راهنماییت کنم کدام بهتره
با سلام
نوید جان ممنون که کمکم میکنی .
من به دو دلیل دیگه قید لین اسپایر رو زدم :
1)اثلا نمیشه نسخه کامل لین اسپایر رو پیدا کرد
2)اگر لین اسپایر نسخه کامل اون هم پیدا بشه برای اینکه شرکت خیلی پولکی است و برای هر سرویسی مبلغی رو دریافت میکنه برای ما ایرانی ها خیلی گرون تموم میشه
.
پس من هم رفتم دنبال یه توزیع بی درد سر و کاربر پسند دیگه که بعد از پرس جو توزیع Linux SuSe رو انتخاب کردم .
در اینجا هم پرونده لین اسپایر بسته میشه البته این رو هم بگم که من هنوز میگم که بین توزیع های لینوکس از نظر کاربر پسند بودن و آسانی کار مقام اول رو داره اما ما ایرانی ها به دو دلیل بالا نمیتونیم از اون استفاده کنیم.
راستی نوید فکر کنم تو رو یه جای دیگه دیدم .در سایت Techno Tux عضو نیستی/
چهره ات برام آشناست!!!
من همه جا عضو هستم ولی اینجا فعالیت می کنم - در اونجا هم سال پیش ثبت نام کردم و فقط دیروز تو این یه ساله یه سر بهش زدم
در مورد انتخاب suse هم باید بگم که الان بهترین انتخاب هست
بله شما با suse کار کنی فکر کنم خیلی بهتره
اگر هم مشکل با فایلهای exe و کارهای ویندوز داری میتونی از wine یا pc emulator ها استفاده کنید (که الان خودم در حال کار با qemu هستم)
به نظر من زاندور از همه بهتر
من تاحالا جرات نکردم سمت لینوکس برم ...
حالا میخوام بدونم ایا چیزه خاصی تو لینوکس هست که تو ویندوز نیست...
راستی اگر به موضوع تاپیک مربوط نیست من را به تاپیک مربوط راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)