از هيچي كه بهتره
از هيچي كه بهتره
دوستان سلام
ممکنه دیر باشه
البته من فعلا برنامه های مورد نیازم رو دارم
بعد از این گوشی هم یک گوشی متفاوت میگیرم پس زیاد نگران نیستم
اگه هم سیمبین بود ممکنه تا اون موقع سایت اصلی باز بشه
the site is down
من الان تست کردم مشکلی نداشت دوست عزیز.
دوستان تاپیک اولی که لینکشو داده بودم چون زبانش چینیه خب کار باهاش یکم مشکله (البته می تونین از مترجم گوگل استفاده کنید). اما یه فروم جدید واسه غیر چینی ها زدن که زبونش هم اینگلیسیه می تونین برین اینجا درخواست بدین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *عیسی*; 02-04-2008 at 10:41.
الان سه روز هست که من فایل CER رو به همراه keyfile از این وب سایت گرفنم تقریبا 3 روز طول کشید تا حاضر شد.خوبی این CERTIFICATE این هست که خیلی خیلی سریع فایل ها رو SIGN میکنه.
منظورت چیه که سریع ساین می کنه؟ فرقی نمی کنه !
Last edited by *عیسی*; 02-04-2008 at 19:33.
چطور فرق نمیکنه??????!!!!!
این سایت از یک روش انحصاری برای ساخت سرتیفیکات استفاده میکنه با پارامترهای مخصوص بصورتی که توی هر فایل سرتیفیکات بیشتر از سیصد imei وحود داره.
شما موقعی سرعت رو متوجه میشین که فایل سنگین رو بخواین sign کنید.
برنامه Sis مگه چقدر حجمش هست؟ فوق فوقش 2-3 مگه دیگه! بعدش هم فکر کنم سرعت ساین کردن به روش ساین کردن بستگی داشته باشه تا فایل Cer . والا نمی دونم .شاید منظورت اینه که با یه فایل واسه چندین گوشی ساین می شه. از این نظر حق با شماست.
Last edited by *عیسی*; 02-04-2008 at 19:32.
3 مزیت بارز این کار اینه :
1-تا سال 2011 این فایل CER اعتبار داره و مثل سیمبیان ساین نیست که 6 ماهه باشه.
2-می تونین IMEI گوشی دوستان و آشنایان خودتونو با هم اونجا بزارین . چون اونا یه فایل CER می دن واسه تعداد زیادی IMEI. شما وقتی همه رو با هم می دین به احتمال زیاد واسه همتون یه فایل CEr درست می شه و با این کار برنامه ساین نشده رو فقط یه بار ساین می کنین و به دوستاتون می دین . (لازم نیست واسه هر گوشی جداگانه ساین کنید)
3- بعضی برنامه ها با CER خود Symbiansigned ساین نمی شن و فقط با CER سایت OPDA ساین می شن. چون cer های OPDA دارای MultimediaDD capabilitiy هستند که cer معمولی نداره.
Last edited by *عیسی*; 02-04-2008 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)