یک کتاب معروف میشناسم به اسم :
How to Program C++ w ترجمه مهندس حسین ابراهیم زادۀ قلزم
البته تا اونجایی که خبر دارم داخل ایکسپی استفاده میشه اما چون منبع کاملی هست به نظرم واسه لینوکس هم توضیحاتی داشته باشه
یک کتاب معروف میشناسم به اسم :
How to Program C++ w ترجمه مهندس حسین ابراهیم زادۀ قلزم
البته تا اونجایی که خبر دارم داخل ایکسپی استفاده میشه اما چون منبع کاملی هست به نظرم واسه لینوکس هم توضیحاتی داشته باشه
يه سرچي بكني فكر كنم پيدا بشه.
اینی که شما نوشتین درسته، منم تو کامپایلرم امتحان کردم همین اینو، جواب داد. پس یا باید کامپایلرتون رو reinstall کنین یا از یه کامپایلر دیگه استفاده کنین.
لطفا بگید توی کدوم قسمت از منوی فFile گزینۀ New می نویسید که جواب میده؟
من از سی پلاس پلاس بورلند 2006 و ویژوال سی پلاس پلاس 2008 استفاده میکنم هردوشو دارم .
اما توی هر دو ارور میده .
توی Unit می نویسید یا VCL Application یا Form ... نمیدونم برای شروع باید توی کدوم نوشت؟؟؟؟
salam. mikhastam bedoonam tooye visual c++ chejoori mishe ye SMILEY sakht. midoonid ta haddi az kolliatesh ba khabaram amma balad nistam chejoori va az koja shoroo konam va chikaresh konam. ta oonjayi ke man midoonam bayad dayere o khat ha ra be estefade az tavabeye khode c++ rasm konim va bad ba gharar dadane oonha dar yek halghe smiley ro moteharrek konim. ama inasho balad nistam yani faghat shenidam ke in raheshe. age betoonid komakam konid mamnoon misham.
dar zemn man dar mohite visual c++ 6 mikham bedoonam chikar konam.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)