این بازی اصلا قرار نیست برای ps3 پورت بشه.
این بازی اصلا قرار نیست برای ps3 پورت بشه.
سلام
متوجه منظور من نشدید. منظور من Ninja Gaiden Sigma بود که در اصل Ninja Gaiden اصلی پورت شده برای PS3 هست.
و من گفتم با توجه به تجربه ی NG Sigma، که یک نینجا گایدن برای کنسول نسل جدیده، نباید با بازی ای به اون صورت بد طرف باشیم.
البته تقصیر خودم بود باید بازتر بیان میکردم.
دقیقا sigma این بازی رو تو پی اس 3 هست و فک کنم که این یکیش هم بیاد........
ولی خوش بحال ایکس باکس دارها که خیلی ارزانتر میخرنش
خیر ناشر مایکروسافته و هیچ امکانی برای پورت بازی برای پلتفورمهای دیگه نیست مگه اینکه Team Ninja یک قراردادی ببنده.
راستی نمیدونم من اصلا خوشم نمیاد مجبورم بازیهای کپی رو بگیرم نمیدونم چرا شما ناراحتید ازینکه بازیهای اریجینال رو میخرید. درسته توی ایران خیلی میکشن روی قیمتش.
دوست عزیز ببین اگه من هم ماهیانه هزاراها دلار در امد دشاتم انوقت منم حاضر نبودم که بازیهای کپی بخرم و دستگاهم رو به نابودی بکشم ولی وقتی در امدم ماهیانه به 100 تومن هم نمیرسه انتظار داری که نصفش رو بدم و بازی اصل بخرم داداش که جنس اصل رو نمیخواد که من دومش باشم.........
بازی لینکهای لیکدش منتشر شده... فکر کنم تا فردا توی ایران باشه با این وضعیت.
یعنی بازی رو تا اواخر هفته میتونیم بازی کنیم ؟
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه......
امروز به احتمال يقين بازي منتشر ميشه در ضمن بازي رجيون free هست و همه ميتونن با هم بازي كنن.
تورج جان مرسسسسسسسسسسسسسسسسی یعنی خوشحالم کردی به تمام معنی چون من عاشق بازیهای نینجای و بازیهای خونریز مثل مورتال و اینا هستم گرچه سبکش فرق میکنه ولی خوب اینم عشقه ممنون عزیز بابت خبرت
کسی می دونه که آیا بازی برای Nintendo DS میاد یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)