اقا من كه نفهميدم چي گفتي :twisted: ؛ لطفا فينگيليش ننويس :mrgreen:
اقا من كه نفهميدم چي گفتي :twisted: ؛ لطفا فينگيليش ننويس :mrgreen:
من همیشه از opera استفاده میکنم و وقتی خواستم کرک دانلود کنم یک برنامه خواسته رو سیستمم وصل بشه و من هم خیلی راحت ضربدر قرمز رو میزنم و قطعش میکنم
به نظر من اگر سعی بشه از opera استفاده کنید هیچ چیزی نمیتونه بدون اجازه رو سیستمتون نصب بشه و در ضمن هر وقت که می خواهید از opera خارج بشید همیشه یک پاک سازی بکنید و بعد مرورگرتون رو ببندید که شما برای پاک کردن تمامی کوکی ها و ادرسهای رفته شده و غیره..باید به این قسمت برید که عکسش رو در پایین می بینید و اگر می خواهید که یک پاک سازی کلی کنید همه رو از بالا تا پایین تیک بزنید و بعدشم OK تمام
![]()
از خوندن مطالب بالا واقعا متعجب شدم.كجاي دنيا شما ويروسي به درد كاربر ها ميخوره تا يك برنامه كرك بشه يا برنامه كرك شده رو استفاده كنن :shock:نوشته شده توسط farh4d
بابا دست درد نكه ديگه ما بعد از عمري كار كردن فرق اين ها رو نميدونيم![]()
از ما گفتن
آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه پند گير خواه ملال![]()
قابلي نداشت وظيفه ام بودنوشته شده توسط sina
![]()
بابا منبع اون خبر بالایی رو میگم دیگهنوشته شده توسط mahan
دوست عزيز اين ويروس نيست و ضمنا وقتي كه مي خواهيد صفحه دريافت كرك را باز كنيد به در خواست نصب پاسخ منفي بدهيد. واقعيتش مگر مرض دارند كه ويروس بگذارند؟ پول اين سايتها از آمار بالاي مراجعه كننده ها در مي آيد نها را هم فراري بدهند؟ مگه ايرانيند؟
فكر كنم دوستان گفته بودند اينها spyware هستند كه با نرم افزارهاي ضد اسپاي حل است
خلاصه بگم اونها دزدند و ما هم همينطور . دزدها ملاحظه هم را نكنند كي ميكنه؟
من نميدونم چرا اكثر سايتهاي كرك اينجورين
براي مثال كرك سيمز 2 را كه داونلود كردم بلا فاصله mc afee به بهونه ي ويروسي بودن پاكش كرد كركش 15 مگابايت بود! :oops:
در ضمن اين نكته را اضافه كنم كه + سايت freeserial.com بعضي از كركهاش به دست سازنده ويروس داره
من براي امتحان به يك كركر مشكوك بودم
نام اين كركر Star Fuckers Group بود
تمام كركهاي اين گروه ويروسي بودن بلا استثنا
يه چند نكته هستش كه خوبه در نظر بگيريمنوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
1- به همه اين سايتها و برنامه هاي كرك ( به قول پليس ها) با شك و سو ظن نگاه كنيم مگر اينكه عكسش اثبات بشه![]()
2-من خودم كرك برنامه سولار وينز كه براي كار شبكه بود گرفتم يه فايل كرك داشت كه وصل ميشد به وب سايتش و ديدم آنتي ويروسم گفت كه سايت يك فايل ويروسي رو دانلود
مي كنه :(
3- اينها نه دلشون براي ما ميسوزه و نه براي خود شركت برنامه نويس اصلي .اگر بتونن يه جوري حال كاربري را كه مي خواد از كرك استفاده كنه رو بگيرن و يا با اسپاي ور اطلاعاتش رو كش برن حتما انجام ميدن
4- ولي هست سايتهايي كه(البته نه چندان زياد) كه كارشون درسته و شيشه خوردشون كمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)