تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: کمپانی اریکسون در سوئد اختراع جوان 27 ساله ایرانی را 50 میلیون کرون خریداری مي‌کند!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اين آقا رامين كه الان در موردش صحبت كرديد در حال حاضر هم خدمتي من در ژاگان 02 تهران هستش تمامي مواردي كه گفتيد درست مي باشه.
    اقعا جاي تاسف داره كه همچنين آدمايي بايد يرن سربازي .

داره خودمونی میشه siavash alavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين مطلب رو هم ظاهرا صدا و سيما اعلام كرده بود
    اما نه به اين كاملي
    جالبه
    حيف كه سرمايه گذاران ايراني از اين جرات ها ندارند
    و اگر هم جراتش باشه تعهدش نيست
    به اميد روزي كه همه اختراعات ما ايرانيها مال خودمون باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

اقعا جاي تاسف داره كه همچنين آدمايي بايد يرن سربازي .
    سلام
    خوبي ....!مگر سربازي چشه ؟!!
    غير از اينكه وقت بري خدمت همه به چشم يك مرد نگاهت مي كنند
    اينجور طرز فكر كه هر كس كه نو آوري يا اختراعي كرد نبايد بره خدمت درست نيست
    ايجوري يك عده (اكثر افراد جامعه)خودشون رو افراد درجه دو مي دونند و اين خيلي نتايج بدي داره
    حالا اگر اين عزيز دو سال از عمرش رو براي كشورش خدمت كنه و با نوع زندگي و مشكلات ديگر جوانهاي مملكتش اشنا بشه چيزي ازش كم ميشه ؟
    نكنه فكر مي كنند اگر اين دوسال رو نره كلي كشور بخاطر ايده هاي اينجور انسانها عقب مي افتد
    عزيز خدمت غير از اينكه باعث رشد عقلي و فكري خود فرد ميشه و باعث ميشه فرد از دوران بچهگي و توهمات بيرون بياد و اين خيلي خوبه . اگر هر كسي رو كه خدمت رفته رو ببيني ديگران اون فرد رو به چشم يك انسان بزرگ و كامل كه ميشه بار يك زندگي رو بدوشش گذاشت و مي تونه به تنهاي گليم خودش رو از آب بيرون بكشه نگاه مي كنند
    در ضمن خدمت يك وظيفه براي تمام مردم جامعه نسبت به وطنشون هست

اين رو هم بگم كه فقط دوست شما نبوده كه از اين جور افكار و نوع آوري ها داشته و خيلي از جوان ها مملكت ما هم افكار و نوع آوري هاي بسيار عالي دارند ولي به علت اينكه مثل دوست شما خوش شانس نبوده اند كه فاميلي در خارج داشته باشند نتوانسته اند طرح هاشون رو عملي كنند مثالش هم بسيار زياد تو همين سايت از اين جور افراد وجود داره

خوش باشيد

داره خودمونی میشه arianmnbv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگه سونی اریکسون ازش نمی خرید باید موبایل خودشو باهاش شارژ می کرد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض ba salam

ba salam.man mikhastam ke addresse internetiye in javane arzeshmande iraniro dashte basham. baraye moarefiye inshan dar barnemyi dar ertebat ba moarefiye mobtakerin va mnokhtareine iran.. ..i

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

ba salam.man mikhastam ke addresse internetiye in javane arzeshmande iraniro dashte basham. baraye moarefiye inshan dar barnemyi dar ertebat ba moarefiye mobtakerin va mnokhtareine iran.. ..i
    حالا بودی ما هم داشتیم میومدیم . ( شوخی)

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این پسره رو 10_12 ماه پیش تو اخبار نشونش داده بودن ... اما کسی تو داخل کشور نیست که از اینا استفاده کنه ...

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ما هم بریم یه چیزی اختراع کنیم شاید نوکیا خرید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من مخترع الجی هستم!!ماشین لباسشویی بدون تسمه ی الجی رو اختراع کردم!!البته در طراحی گوشی شاین الجی نیز یه دستی داشتم!!

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

جناب _LOVE_CODER_:
    خوبي ....!مگر سربازي چشه ؟!!
    سربازی چشم نیست! گوشه! اگه خیلی دوستش داری، جای کسانیکه دوست ندارند بروند سربازی، برو سربازی!
    غير از اينكه وقت بري خدمت همه به چشم يك مرد نگاهت مي كنند
    شما هم مثل یکی از دوستای من هستی . بی‌خودی سور عمومی می‌زنی. داداش، من یکی که بره سربازی رو به چشم یک مرد بهش نگاه نمی‌کنم. پس بی‌خودی نگو همه این دیدگاه رو دارند!!!
    به غیر از من کسان دیگری هم هستند که دیدگاه من رو دارند.
    اينجور طرز فكر كه هر كس كه نو آوري يا اختراعي كرد نبايد بره خدمت درست نيست
    ما هم نمی‌گیم هر کسی نوآوری کرد حتماً از سربازی معاف بشه. بلکه به میزان اهمیت این نوآوری (اهمیتش باید توسط کارشناسان کار بلد برسی بشه نه هر یارویی که از مادرش متولد میشه!) مقداری از سربازیش کاسته بشه تا اینکه اونهایی که نوآوری‌شون خیلی ارزش داره، کاملاً از سربازی معاف بشوند.
    حالا اگر اين عزيز دو سال از عمرش رو براي كشورش خدمت كنه و با نوع زندگي و مشكلات ديگر جوانهاي مملكتش اشنا بشه چيزي ازش كم ميشه ؟
    عزيز خدمت غير از اينكه باعث رشد عقلي و فكري خود فرد ميشه و باعث ميشه فرد از دوران بچهگي و توهمات بيرون بياد و اين خيلي خوبه . اگر هر كسي رو كه خدمت رفته رو ببيني ديگران اون فرد رو به چشم يك انسان بزرگ و كامل كه ميشه بار يك زندگي رو بدوشش گذاشت و مي تونه به تنهاي گليم خودش رو از آب بيرون بكشه نگاه مي كنند
    والا ما که ندیدیم کسی که میره سربازی آدم کاملی بشه. بعضی‌هاشون نی قلیون می‌روند سربازی، فیل میاند بیرون!
    بعضی‌هاشون آدم حسابی می‌روند تو، عرازل و اوباش برمی‌گردند بیرون!
    بعضی‌هاشون آدم بزرگ می‌روند تو، بچه تازه متولد شده میاند بیرون!
    در ضمن ما دائماً در حال خدمت به کشورمون هستیم. اگه نبودیم، دیگه ایرانی وجود نداشت. پس دیگه نیازی به جدا کردن 2 سال از بهترین سالهای عمر برای خدمت به کشور نیست.
    و همچنین هر کسی مشکلات خودش رو داره که از پس اونها برنمی‌یاد اون وقت مشکلات دیگران رو هم بخواهیم بهش اضافه کنیم، دیگه اون وقت نفع که نداره، سود هم نداره.
    نكنه فكر مي كنند اگر اين دوسال رو نره كلي كشور بخاطر ايده هاي اينجور انسانها عقب مي افتد
    از نظر شما دو ساله، ولی این دو سال دو سال پیری یا نونهالی نیست. بلکه دو سال از بهترین زمانهای عمر انسان است. بیشترین بازدهی شما در این سن است. بهترین سن برای تفکر است که این تفکر اگه درست باشه، منجر به نوآوری می‌تونه بشه. پس این دو سال، از دیدگاه زمانی، دو سال هست ولی از دیدگاه تاثیرگذاری، بیشتر از 70 سال است.
    در ضمن خدمت يك وظيفه براي تمام مردم جامعه نسبت به وطنشون هست
    میشه بگید این وظیفه در قبال هم‌وطنان که در خدمت ادا میشه، چی هست؟

در پایان بگم که بعضی خوبی‌هایی که برای سربازی برشمردید، برای اون تیتش مامانی‌هایی خوبه که تا حالا کسی از گل بهشون کمتر نگفته (که معمولاً زیاد حرف می‌زنند و عمل نمی‌کنند) نه اونهایی که از صدتا پیرمرد هم بیشتر کار کردند و زحمت کشیدند.

لطفاً اگه کسی قصد ادامه گفتگو درباره سربازی رو داره، یه تاپیک دیگه راه بندازه و این گفتگوها رو به اونجا منتقل کنه.
    Last edited by SuB; 12-11-2007 at 23:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •