دوستان این پست رو میخوندین بد نبودا!!!!!!!!
دوستان این پست رو میخوندین بد نبودا!!!!!!!!
کرک این بازی نیومد
آگه نیومده چرا تکین برای فروش گذاشته
اين بازي چرا مشكوكه ؟ تو گيم اسپات كه صفحه ي PC نداره ، تو هيچ سايتي هم كه در بين Release Date ها نيست .
نسخه pc بازی فقط برای شرق اروپا(البته اگه اشتباه نکنم) اومد و اونیم که الان تو بازاره نسخه روسی بازیه .اين بازي چرا مشكوكه ؟ تو گيم اسپات كه صفحه ي pc نداره ، تو هيچ سايتي هم كه در بين release date ها نيست .
این بازی برای PC هم اومد چون در این بازی از قفل Starforce استفاده شده
اگر در نصب و اجرای بازی مشکل داشتید اینجا مطرح کنید.
به خصوص برای من هم Anti-Starforce Driver روی ویستا X64 کار نکرد
نحوه اجرای dark setor
1.به DAEMON Tools Pro Advanced Edition 4.10.0218 احتیاج داریم...
2. یه درایو مجازی ide میسازیم... یعنی بعد از نصب daemon اون رو باز میکنیم و طبق این پیش میریم>>>
tools\virtual device manager\start ide adapter
یه ok و بعد دوباره tools\add ide virtual drive و یه درایو مجازی ide ساختیم حالا image بازی رو توی اون mount میکنیم-load میکنیم... میزاریم...
بعد بازی رو نصب میکنیم سپس بعد از نصب بازی یک بار بازی رو اجرا میکنیم که میاد درایو رو اول واسه original بودن dvd چک میکنه...
قبل از اینکه چک بکنه خودش یه star force نصب میکنه...
بعد وقتی چک میکنه نمیزاره اجرا بشه...
حالا میری سراغ control panel و add new hardware و طبق این رویه میری که:install the hardware that i manualy select from a list و show all devices و have disk و آدرس اون دوتا فایلی رو که تو اون فایل crack بودن رو بهش میدی
بعداز نصب میری دوباره بازی رو اجرا میکنی و این بار دیگه بهت error نمیده و بازی اجرا میشه...
من تمام این مراحل رو انجام دادم ولی وقتی میخوام برم تو بازی بهم ارور Send Error میده . فکر کنم مشکل از لانچر باید باشه . کسی میتونه لانچر این بازی رو آپلود کنه برام ؟
ممنون
پس ریلیزشده میخواستم بدونم اگه لینک دانلود رو تو قسمت دانلود بازی کسی داره بزاره!
در ضمن این که به زبان روسی هست رو میشه با پچی چه میدونم !زبانشو فینگلیش کنیم؟
من هم گرفتمش ولی روسیه...من که هر چی گشتم پچی برای زبان انگلیسی بازی پیدا نکردم
اگه میشه یکی این عکس راهنما رو بذاره...برای من همچین عکسی نداشت
واسه من و چنتا از دوستام سخت افزارش نصب نمیشه میشه بگید چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)