سلام
خوب پس k800 و k810 رو انداختيم كنار حالا u 600 بهتره يا d900i
سلام
خوب پس k800 و k810 رو انداختيم كنار حالا u 600 بهتره يا d900i
اتفاقا من بین این دو گوشی مقایسه ای انجام دادم.
عکساشون فرق آنچنانی نداره اما توی خود گوشی یو600 یه کمی رنگش طبیعی تر میخورد ولی روی کامپیوتر امتحان نکردم
صداشون در یک حد هستش هر چی بیشتر گوش میدادم بیشتر گیج میشدم اما صدای یو600 ملایم تر بود اما کیفیت صدای یو700 از همشون بهتره.
یو600 از نظر ظاهر بسیار بهتره و باریکترین گوشی کشویی دنیا هستش.
من باشم یو600 میگیرم مخصوصا با اون چند کلید لمسیش خیلی کلاس داره.
در ضمن اسلاید یو600 قدری نرم تر و روانتره.
ما كه نفهميديم چي شد يكي ميگه k800 بهترين عكسها رو ميگيره و آنتن دهيش از گوشيهاي سامسونگ بهتره
بالاخره كي راه رو دوروس نشون ميده؟
دوست من اگه خز شدن برات مهم نیست N70 واقعا یه گوشیه خوبیه تو ابن قیمت.ولی اگه نه من میگم 10 بیست تومتن دیگه بزار یه K810 بگیر قال قضیه رو بکن بره.چون واقعا محشره
و من هم U600 الان دستمه مال یکی از بچه هاست اگه زیاد با گوشی ور نمیری یعنی آهنگ گوش نمی دی و بتم نمی ریزی که رو این گوشسی نمیشه ریخت.ولی فقط از دوربینش استفاده بکنی آره 220 تومان برای این گوشی یکم قیمت بالایی هستش
چون شما خوشت نمیاد باید بندازه دور دیگه؟ان70 رو بنداز دور.
سلام عزيزان
بعضي ها ميگب گوشي d900 زوود باطري خالي ميكنه اما گوشيهاي اريكسون اينطور نيست درسته؟
k 800 بدون شک بهترین برای شماست.چون دوربین براتون مهمه.من خودم N70 دارم.K 800 رو هم تست کردم.دوربینش اصلن با n70 قابل مقایسه نیست.
نظز نميدين؟
اون رو كه نمي دونم ولي يو 600 همونجوريه .و بالا بقيه اشكالاشو برات نوشتم.شما تو اين ردهي قيمتي به نظرم با يكم صبر مي توني k810 رو صاحب بشي.كه واقعا به نظرم خوبه با امكانات جالب عكاسيش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)