بيام صورتتو ببوسم كه تو خوب متوجه شدي منظور من همينه پوشه است
كه با سرچ كردن هم پيدا نميشه....![]()
بيام صورتتو ببوسم كه تو خوب متوجه شدي منظور من همينه پوشه است
كه با سرچ كردن هم پيدا نميشه....![]()
رییس من چک کردم پاک شد
همین الان تست کردم
هر کسی میگه نه تستش مجانیه
فقط یه کپی احیانا داشته باشه ضایع نشه
سلام H.VIKE جان!
معذرت میخوام از اینکه اینو میگم که نتیجه باز هم همانست که گفتم.
سرچ فایل های حذف شده را که در Recycle bin قرار دارند جستجو و پیدا نمیکند.
شما بعد از انجام دادن مراحل بالا چند تا فایل یا پوشه بروی دسکتاپ بساز و بعد آنها را Delete کن.دوستان تو كامپيوترم يه ترفند با حال برا خودم به بقيه نميدونم شايدم برا بعضي ها تكراري هستش ولي با اين ترفند كه ميتوني فايل هاتو مخفي كني كه search هم نتونه اون فايل رو پيدا كنه راحش اسونه....
1.به منوی tools بروید!!
2.بر روی Folder option کلیک کنید.
3.از تب view گزینه زیر را پیدا کنید.
4.hide protected operating system files
5.تیک این گزینه را بردارید.
6.اکنون به درایوی که می خواهید فایلها تو در اون مخفی کنید بروید.
7.recycle bin را بیابید و فایلهای خود را در ان قرار دهید{فايل هاتو هم ميتوني Hiden كني}
8.اکنون دوباره بر گردید و كاراي بالا را بر عکس انجام دهید.
9.دیگر فایلهای شما قابل دسترسی به هیچ کسی نیست حتی با هیچ گونه search قابل یافتن نیست
{{اينو ديگه همه ميدونن}}
موفق باشيد!
بعد بیا بالای Recycle bin در دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه Empty Recycle bin را انتخاب کن و بعد هر پیامی که داد بروی OK کلیک کن.
دوباره به همان درایو برو و بعد از رفتن به Folder option و برداشتن تیک گزینه Hide protected operating system files و علامت دار کردن گزینه Show hidden files and folders کلیک کردن بروی OK دوباره داخل همون Recycle bin درایو را ببین!
آیا فایل های که میگی مخفیشون کردی هستند؟
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلامنوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهمند جان شما چرا نمی گیری
بایا این دوستمون نگفتند که شما فایلهای خودتون را داخل ایکون Recycle bin ذخیره کنید .
این دوستمون گفتند شما فایلهای خودتون را داخل پوشه RECYCLER ذخیره کنید .
به عکس زیر نگاه کن .
اگه شما فایلهای خودتون را داخل سطل بازیافت که دیده می شه قرار بدید بله گفته شما درسته با خالی کردن سطل بازیافت روی دسکتاپ همه فایلهای که مخفی کردین پاک می شه .
اما اگه شما فایلهای خودتون را داخل پوشه RECYCLER ذخیر کنید یعنی در کنار ایکون Recycle bin اونوقت دیگه این فایلهای مخفی داخل سطل بازیافت نیستند که شما بخواهید اونا را پاک کنید .
اصلا شما فکر کنید به جای اینکه این فایلها را داخل پوشه RECYCLER ذخیره کنید داخل پوشه System Volume Information ذخیره کردید .
فکر کنم خیلی واضح هستش .
فرهمند جون منظور من نميفهمي
تو Folder option كاري كن كه فايل هاي مخفي سيستم ظاهر بشن...اينجوري
بعد از اين كار تو هر درايوي يه پوشه به نام RECYCLER ظاهر ميشه تو پوشه RECYCLER يه پوشه ديگه درست كن به نام Farahmand بعد پوشه فرهمند رو Hiden كن....
حالا اين كارو كن!!!بعد برو تو سرچ پوشه فرهمند رو سرچ كن يا همين كاري كه خودت گفتي انجام بده نگاه پاك ميشه ....
![]()
سلام مهدی و H.VIKE عزیز!
مهدی جان گرفتن نمیخواد! شما به این متن یه نظر بینداز:
H.VIKE عزیز کارت درسته اما بهتر است فایل ها رو در پوشه System Volume Information بزاری چون پوشه RECYCLER در سیستم من تنها در درایو D هست و در دیگر درایو ها وجود نداره و فکر کنم در تمام کامپوتر ها همینطور هست اما پوشه System Volume Information در همه درایو ها وجود داره.7.recycle bin را بیابید و فایلهای خود را در ان قرار دهید{فايل هاتو هم ميتوني Hiden كني}
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
Last edited by Farahmand Farshidy; 23-03-2008 at 13:57.
سلام فرهمند عزیز.من هم این روش رو اصلا قبول ندارم.اابته برای اینکار.نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با Empty کردن اون فایلها حذف نمیشه.چرا امتحان نمی کنید؟
ضمن اینکه تو سرچ هم فایلها پیدا میشه.
empty فقط فایلهایی که داخل SID ها هست رو پاک می کنه.
نمونه ای از یک SID:
S-1-5-21-484763869-1343024091-725345543-1003
پوشه مورد نظر فقط در درایو هایی وجود داره که با فرمت ntfs باشن و در fat32 وجود نداره.
حالا چرا اینقدر خودتونو اذیت می کنید . هر چیزی که میخواهید کسی نبینه یا ندزده یه کلیک راست بعدش add to archive و مدل store + یه password از نوع طولانیش که با ابر کامپیوتر هم نتونن کشفش کنن بعد هم همون رو هم می تونید پسوند rar رو بر دارید و یه پسوند دیگه بزارید که به عقل جن هم نمی رسه.
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول درسته حالا پست اول رو ويرايشش كردم
موفق باشيد!![]()
سلام امید عزیز!
حرف شما درسته فایل های داخل پوشه Recycler حذف نمیشن.من قبلاً اینو امتحان کرده بودم اما H.VIKE عزیز اسم پوشه را درست ننوشته بودند بناءً سؤ تفاهم پیش اومد.
اما حرف جالب برام این بود که چگونه کسی اینقدر امنیتش در خطر هست که مجبور بشه با وجودیکه امکانات بسیاری که خود ویندوز برایش فراهم کرده و همچنان با موجودیت میلیون ها نرم افزار که برای اینکار ها وجود دارند مجبور بشه که فایل هاشو در سطل اشغال پنهان کنه![]()
دوست عزیز اگر قرار باشه که من حداقل 10 گیگ اطلاعات خود رو با تبدیل کردن به فایل RaR امنیتشو بگیرم روش پسورد بزارم میدونی چقدر زمان برای تبدیلی میگزره؟ اگر بخوام دوباره استخراجش کنم چقدر باید منتظر باشم؟حالا چرا اینقدر خودتونو اذیت می کنید . هر چیزی که میخواهید کسی نبینه یا ندزده یه کلیک راست بعدش add to archive و مدل store + یه password از نوع طولانیش که با ابر کامپیوتر هم نتونن کشفش کنن بعد هم همون رو هم می تونید پسوند rar رو بر دارید و یه پسوند دیگه بزارید که به عقل جن هم نمی رسه.
چرا از برنامه های امنتیتی مانند Access Administrator، Ntfs Permission و Folder lock Security استفاده نکنیم؟
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)