اگه بخوایم تو یه جمله بگیم ازراک : ارزان ، ساده ، خوب و جون سخت هست.
اگه بخوایم تو یه جمله بگیم ازراک : ارزان ، ساده ، خوب و جون سخت هست.
Last edited by XFXForce; 26-07-2006 at 18:29.
OEM رو از کی تاحالا ترجمه میکنن درجه 3؟؟ ازراک هیچ کاری با ایسوس دیگه نداره و فقط یه 7-8 نفری از تیم ممبر طراحی ایسوس رو به عنوان کارمند استخدام کرده..
کلا برداییش که وارد ایران شدن خیلی مالی نیستن به نسبت بردهای خارق العاده مثه DualS2 یا SLI32X 1697+1695 یا یکی دو تا برد دیگه..
یه امار جالب میگه تعداد کسایی که DualS2 دارن تو دنیا از هر برد 939 دیگه تو اروپا و امریکا بیشتره..همین محبوبیت این شرکتو نشون میده..
دیگه البته قیمتاشون هم خیلی پایین نیست ولی بردهایی که با همکاری ULI تولید کردن همگی قیمت مناسبی دارند..
در ضمن معروفن به اپگرید سالوشن..هم قدرت اپگرید رو برد و هم پشتیبانی از مدلهای قدیمی پردازنده ها..
یه نکته دیگه بایوس هاشون هم کد بازه و هزاران تووکر تو دنیا داره..و 100 تا اختراع در مورد برد..همواره جایزه خلاقانه ترین و حرفه ای ترین برد ساز دنیا رو گرفتن ولی نه با کیفیت ترین البته.. یه چیز جالب بطور مثال دیباگر روی تصویر..
کلا البته نه انقدر تعریفی هستن و نه انقدر ضعیف..3-4 تا برد واقعا عالی دارن..تو ایران هم یه برد خیلی خوب داشتن که تموم شد: K8NF4G-S2 که قیمتش حدود 53-54 بود و واقعا بدون دردسر..
چه مدلي خريدي؟ ببينم ميشه بهت گير دادنوشته شده توسط Amir_P30
شايد هم راهنمايي براي كارآيي بهتر
.
مدل خوبيه. مادربوردهاي ازراك اونهايي كه چيپستشون اينتل نيست بهترن.مدلي كه من خريد م P488+ هست با چيپست VIA .
Dual Channel و با قابليت سازگاري با پردازنده هاي پرسيكات
مدل P4VM800 بايوسش رو آپديت كردم سرعت هارد سريالش خيلي زيادتر شد، شايد اين مدل هم فرقي بكنه.
يكي از مزاياي اين مادربورد HDD_Hotplug، كه ميشه به سيستم روشن هارد وصل كرد.
اينم يكي از مدلهاي جديد ازراك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم مادر بوردم as rock بود 1 سال نشد که سوخت
اكثر مدلهاش آشغالن
تك و توكي بدرد بخور توشون پيدا مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)