ببين توي Safe mode نمي توني پاكش كني؟
ببين توي Safe mode نمي توني پاكش كني؟
من رفتم یه فایلو حتی 2 تا تیک که در عکس میبینید رو بردارم
با ارور زیر مواجه شدم
من این فلدر رو تا حالا encrypt هم نکردم
راستی من امروز شبکه که کرده بودم با یه Pc دیگه این فلدر رو share کردم ..فکر میکنم بعد این share کردن این اتفاق افتاد
رفتم از حالت share در اوردم و بازم پاک نشد
فایلا به راحتی هم باز میشند هم کپی ولی move نمیشند
یه نکته خیلی جالب من تا الان فکر میکردم این مشکل از ویندوز اما اینطور نیست من با یه ویندوز بوتیبل (bart ex) اوردم سیستم رو بالا ولی بازم همین ارور رو داد
بد بخت شدم
دیگه فکر نکنم راه حلی براش باشه
جواب ندادببين توي Safe mode نمي توني پاكش كني؟
فقط راهی به جز پارتیشن بندی مجدد و format بگید چون درایو d من پره!! نمیشه به خاطر یه فلدر کلا پاک کرد
تا حالا به همچین مشکلی برنخورده بودم
Last edited by KILLER_PANT; 22-03-2008 at 23:04.
سلام.پوشت خالیه؟
اگه خالی نیست فایلاشو میشه حذف کرد یا کات کرد؟
آقا جان تحت داس میشه پاک کرد . از روشی که دوستمون گفت . لطفا" عکس پیغام خطایی که میگی تو داس میده رو اینجا بذار .
پوشم پره ..هم میشه فایلاشو دید (فیلم و عکس و...) هم میشه کپی کرد اما move و delete نمیشه کردسلام.پوشت خالیه؟
اگه خالی نیست فایلاشو میشه حذف کرد یا کات کرد؟
اگه میشد که من دیگه انقدر به اب و اتیش نمیزدم!آقا جان تحت داس میشه پاک کرد . از روشی که دوستمون گفت . لطفا" عکس پیغام خطایی که میگی تو داس میده رو اینجا بذار .
فکر کنم باید فرمت شه!
سلام
شاید مشکل از ویندوز هست.
من این ترفند رو گفتم ولی گاهی وقت ها هم پاک نمیشن.
سلام دوست عزیز!
به احتمال 90 در 100 مشکل از همین شبکه کردن هست.راستی من امروز شبکه که کرده بودم با یه Pc دیگه این فلدر رو share کردم ..فکر میکنم بعد این share کردن این اتفاق افتاد
رفتم از حالت share در اوردم و بازم پاک نشد
راستی شما در شبکه Admin بودید یا Client ؟
اگر Client بودید شاید Admin برای اون پوشه Permission گزاشته است.
حال شما به روشی که در پایین میگم عمل کنید خیلی امکان داره که درست بشه:
با یوزر Admin وارد ویندوز شوید.
در Folder Option و در تب View پایین ترین گزینه یعنی Use Simple file sharing پیدا کرده و تیک اونو بردارید و بعد بروی کلید OK کلیک نمایید.
حال بروی همان پوشه خود راست کلیک نموده و Properties را انتخاب کنید.
بروی تب Security کلیک نمایید و اگر پیامی داد برایتان ظاهر شد آن پیام را OK نمایید اما اگر ظاهر نشد هیچ.
بروی Advanced کلیک نمایید و بعد بروی تب Owner کلیک کنید.
در لیست نامها اسم اسم اون یوزر تون رو که با آن وارد شده اید و صلاحیت های یوزر Admin رو داره انتخاب کنید و بعد تیک گزینه Replace owner on subcontainers and objects را بزارید و بروی OK کلیک نمایید.بعد از این کار یه پنجره کوچک ظاهر میشه و شما باید منتظر باشید تا مراحل تکمیل بشه و پنجره خودش بسته بشه.بعد از تکمیل شدن مراحل شما بروی کلید OK کلیک نمایید و بعد از یه ریستارت با همون یوزر وارد ویندزو بشید و پوشه رو حذف کنید.
انشاالله که جواب میده.
مؤفق باشید!
فرهمنـــــــــد
از اینکه وقت میزارید و جواب میدید بی نهایت ممنون ولی این راه هم نتیجه نداد
همه نراحل رو عینا انجام دادم.ولی بازم همون ارور اول رو داد
راه دیگه ای نیست؟
سلام دوست عزیز!
خواهش میکنم وظیفه است.از اینکه وقت میزارید و جواب میدید بی نهایت ممنون ولی این راه هم نتیجه نداد
همه نراحل رو عینا انجام دادم.ولی بازم همون ارور اول رو داد
راه دیگه ای نیست؟
اما شما نگفتید که در شبکه Admin بودید یا Client ؟
این خیلی مهم است زیرا اگر کامپیوتر شما بوسیله یکی از کامپیوتر های Admin در شبکه کانترول بشه ممکن Admin شبکه بالای اون پوشه Permission تعریف کرده و حذف و انتقال اون پوشه رو برای خود محدود کرده و برای شما اجازه خواندن و کپی گرفتن داده اما اجازه حذف کردن و انتقال دادن را نداده است.
در اینصورت شما مجبورید از Admin شبکه درخواست کنید تا پوشه شما را از این حالت بیرون بیاره.
شاید راه حل های دیگر هم باشه که من کوشش میکنم پیدا کنم.
مؤفق باشید!
من 2 تا pc دارم خونه هر دوشم User عادی هستند این 2 تا رو با کابل به هم وصل کردمنوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا ip دادم و یا علی..!
اینجوری هم ادمین و ملاینت داریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)