تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با رعایت قوانین پلیس راه موافقید؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نع!!!

4 13.79%
  • بععععععععله!!

12 41.38%
  • کمی تاقسمتی....هرچقدرکه به نفعمون باشه..

1 3.45%
  • سعی میکنم که رعایت کنم...هرچی باشه به نفع خودمونه

12 41.38%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: آیا پلیس راه وجریمه ها خو ب اند یابد؟

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

سلام.
    به نظر منم خوبه و بودنش لازمه.اگه نباشن که دیگه... .
    فکر کن کسایی که تو شهر بالای 100تا میرن برن تو جاده و پلیس نباشه چی میکنن؟جون و مال دیگرانم که مهم نیست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

خوبن، به شرطى كه بستر مناسب هم فراهم باشه... مثلا فرض كنيد من تو يه مسيرى دارم مى‌رم كه وسط جاده خط ممتد كشيده شده... تو قسمت‌هايى از راه با چاله‌هايى مواجه مى‌شم به هيبت خندق! خب طبعا مجبورم كه چند بار ماشين رو بكشم اون سمت. اينجا از يه طرف كار من با قانون در تضاد هست و از طرف ديگه بستر مناسب براى اجراى قانون فراهم نيست.

كلا كشور ما، كشور تناقضاته! تو همه‌ى زمينه‌ها.

در آغاز فعالیت amir_z81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض گشت نامحسوس

بنظر من گشت نامحسوس با همه بدیهاش خیلی خوبه چون اگر رفتارهای بدش نباشه خیلیها نمیترسند و باز هم به سرپیچی از قوانین ادامه میدهند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من که پليس با اين رفتار خيلی بدی که با مردم داره، مردم رو روز به روز از خودش متنفر تر ميکنه
    مثلاً طرف 2 تا سبقت غير مجاز گرفته بعد پليس با اينا مثل دزد و قاتل برخورد ميکنه
    حالا جالب تو تلوزيون اينقدر با ادب هستن که يکی ندونه ميگه اينا چه آدم های مهربونی هستن !!!
    در مورد قاوانين پليس راه من همه رو موافقم به جز سرت هايی که تعيين ميکنن ، من حاضرم شرط ببندم هيشکی 5 دقيقه با اين سرت هايی که اينا تعيين ميکنن نميتونه تو لاين سرت حرکت کنه،چون اگه بخوای با سرت اونا حرکت کنی 100 نفر برات بوق و چراغ ميزنن و فحش ميدن!

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

پلیس راه و جریمه ها خوبن فقط وقتش رو زیاد کیند!!
    من هم موافقم
    مثلاً طرف 2 تا سبقت غير مجاز گرفته بعد پليس با اينا مثل دزد و قاتل برخورد ميکنه
    خوب میخوای واسش نوشابه باز کنه ؟ وقتی نشون میده یارو داره با 130-140 میرونه ، به کسی که داره با 110 تا میره بزنه خوب هردوتا میمیرن فقط میشه قتل غیر عمد . البته اینم بگم یکی از فامیلای مارو واسه 2 کیلومتر اضافه سرعت گرفتن . با 112 کیلومتر میرفت .
    Last edited by rezaete; 03-04-2008 at 09:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم موافقم

خوب میخوای واسش نوشابه باز کنه ؟ وقتی نشون میده یارو داره با 130-140 میرونه ، به کسی که داره با 110 تا میره بزنه خوب هردوتا میمیرن فقط میشه قتل غیر عمد . البته اینم بگم یکی از فامیلای مارو واسه 2 کیلومتر اضافه سرعت گرفتن . با 112 کیلومتر میرفت .
    سرت چه ربطی داشت به سبقت؟؟؟
    بعدشم من فقط مثال زدم،اگه خيلی بهت بر خورد ، يه مثالی برای خودت فرض کن که کمتر بهت بر بخوره
    تازه عمد با غير عمد از زمين تا زيرزمين فرق داره،البته با فرض شما که حتماً کشه ميشن
    Last edited by adameh_bahal; 03-04-2008 at 11:32.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم با پلیس شدیدا موافقم.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

سرت چه ربطی داشت به سبقت؟؟؟
    بعدشم من فقط مثال زدم،اگه خيلی بهت بر خورد ، يه مثالی برای خودت فرض کن که کمتر بهت بر بخوره
    تازه عمد با غير عمد از زمين تا زيرزمين فرق داره،البته با فرض شما که حتماً کشه ميشن
    نه دوست عزیز بهم برنخورد ولی وقتی که سرعتت از بقیه بیشتر باشه ناچار به سبقت گرفتن میشی . مثلا خود ما داشتیم میرفتیم مشهد . طرفای شاهرود یه زانتیا چنان از کنار ما رد شد که بابام گفت : یاعلی ، خدا بخیر کنه . یکم جلوتر توی تپه ها دیدیم خاک بلند شده . بابام گفت فکر کنم کار دست خودش داد . دیدیم بله . چپ کرده . وقتی رفتم بهشون آب بدم که حالشون سر جا بیاد دختر کوچیکشون میگفت مامان چی شده . مامانه هم نمیدونست چی شده . حالا مسبب این چیه . سرعت . اون هم توی تپه هایی که وقتی روشون میری تا چند لحظه جاده یه حالت گنگ میشه .
    یه چیز دیگه هم که من توجه کردم ، نبستن کمربنده . توی بعضی جاده ها دیدم بعضی ها دو نفر جلو نشسته یا کمربند نبستن در حالی که پلیس راه خوزستان خیلی سخت گیره . کمربند حتما باید بسته باشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

كاش اينقدر كه پليس راه و ...ميزاشتند و اين همه جريمه ميكردند يك خرده فكر جاده هاي مزخرف ايران بودند
    اگه 30 درصد پول جريمه و ماليات خودرو را خرج جاده ها ميكردند الان جادهها مون از جاده هاي آمريكا بهتر شده بود

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •