عزیز من ..
شما همون متنی رو که قرمز کردی باز هم بخون نوشته : برای استفاده از حافظه سیستم بصورت بهینه .
خوب این چه ربطی به کنترلر حافظه داره که شما در پست های قبلیتون گفتید ؟
مثل این :
شما اینو به من ثابت کن . ( همین جمله بالا رو )منظور از HyperTransfor ( انتقال یا تبادل سریع ) همان ارتباط سریع بین CPU & RAM است که با قرار دادن کنترل کننده ی حافظه داخل CPU حاصل شده است
یا این
برای اینا اگه می تونی مطلب بیار . من مشکلم اینه /. من اصلا ارتباطی بین کنترل کننده حافظه و اون دوتا تکنولوژی نمی بینم . خیلی راحت شما می تونی بری توی سایت AMD و تعریف HyperTransport رو ببینی که در تعریف سه خطیش گفته این ارتباط یک ارتباط Chip-To-Chip هستولی شرکت اینتل کنترل کنده ی حافظه را در داخل cpu قرار نداده است و این باعث محدودیت شده و کنترل کننده روی مادربرد نصب می شود که در این چند مدتی fsb از 800 mhz تا 1333 نیز افزایش داشته است
HyperTransport technology is a high-speed, low latency, point-to-point link designed to increase the communication speed between integrated circuits in computers, servers, embedded systems, and networking and telecommunications equipment up to 48 times faster than some existing technologies.

جواب بصورت نقل قول