سلام
همونطور كه گفتم بازي رمز نداره در كل. اما اگه بخواين مرحله ها رو رد كنين من مي تونم سيوهاي كامل بازي رو بهتون بدم.
تشكر
سلام
همونطور كه گفتم بازي رمز نداره در كل. اما اگه بخواين مرحله ها رو رد كنين من مي تونم سيوهاي كامل بازي رو بهتون بدم.
تشكر
ممنون مي شم اگه سيو بازي رو بدين!
راستي من توي مرحله اي كه توي يه ايوان هستي و ازش آشار ميريزه پايين.كه يكدفعه يه قول مياد و ميري به پاهاش ميزني.تا اينجاي كار رو بلدم.ولي وقتي كه مي گه بپر بالاي سر غوله و مي پرم ديگر نمي دانم چكاركنم.يكي من رو راهنمايي كنه!
سلام
بايدربا شمشير بزني تو سر غوله !!!
هر دفعه كه دستشو برد بالا كه بندازتت پايين رو گردنش به سمت مخالف برو تا اينكه نتونه بگيرتت
سلام پرنسس جاننوشته شده توسط princes
اين هم سيوهاي كامل بازي
اين ها رو توي اين پوشه سيو كنين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
\C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
موفق باشين
راستی من هم یه مشکلی دارم من اونجایی هستم که پرنس کالینا رو انگار کشته داهاکا دنبالش افتادهحالا من یه شمشیر جدید گرفتم و توی یه جا گیر افتادم نمیدونم چه کار کنم . یه راهنمایی بفرمایید
راستی یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه هر وقت من ویندوز رو عوض میکنم دیگه پرنس اجرا نمیشه میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارین و یه چیز دیگه من این پوشه ای رو که مسیرش رو داده بودین پیدا نکردم یعنی نبود باید خودم بسازم.و در آخر اینکه من Dvd اصل پرنس رو دارم که کارخانه سازنده کارت گرافیک بهم داده میشه این اشکالات(اگه اشکاله البته) به خاطر این باشه.
ممنونم
سلام دوست عزيز
اين پوشه hidden هستش
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
---------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جايي كه گير كرديد بيشتر توضيح بديد. منظورم اينه كه بگيد مشكلتون در حال حاضر چيه ؟؟
ممنونم ببین من یه شمشیر به اسم Scorpian(عقرب) گرفتم دقیقا مشکل همین جاست الان توی یک تالار هستم و نمیدونم باید چه کار کنم البته یه جایی هست که یه دریچه داره که بالاست هر چی هم خودم رو میکشم نمیتونم بهش برسم . امیدوارم متوجه شده باشی من کجا گیرم
سلام آرمان جان
فكر كنم فهميدم كجا هستين. فكر كنم اونجايي هستين كه وقتي ميرين روي يه سنگ اون جايي كه وسط سالن هست يه خورده مياد پايين. شما اينجا بايد از دري كه پايين سالنه رد بشين. بعد داهاكا باز هم ميوفته دنبالتون. بعد شما از دستش فرار مي كنين و ميرين مي رسين به همون جاي اولتون. اما اوني كه وسط سالن هستش يه خورده مياد پايين تر. شما دوباره بايد از همون دري كه قبلا هم از اونجا گذشتين رد بشين تا برسين به دو راهي. اين بار بايد از راهي كه قبلا ازش رد نشدين برين. ياز هم داهاكا ميوفته دنبالتون. اين بار هم بايد فرار كنين و باز هم مي رسين به سالن قبلي. اما اين بار مي تونين از اوني كه وسط سالن هست بالا برين. البته اگه اشتباه مي كنم بگين. من خيلي وقته تموم كردم واسه همين جزئياتش زياد يادم نيست.
ضمنا من هم كه الان ويندوز رو عوض كردم نميشه بازي كرد. واسه همين نمي تونم دقيق بهتون جواب بدم و شرمندتون مي شماما اگه اسم سيو رو بگين من مي تونم براتون از يه جايي پيدا كنم.
تشكر
مهدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)