دوست من مشکل شما مشکل من هم بود.
پاور شما نیم سوز شده.سرسعا یکی دیگه بنداز روش.
قیمتش هم 18 تا 20 هزار تومانه.
دوست من مشکل شما مشکل من هم بود.
پاور شما نیم سوز شده.سرسعا یکی دیگه بنداز روش.
قیمتش هم 18 تا 20 هزار تومانه.
من سیستم رو بردم پیش کی از این کامپیوتری ها اصلا نمیدونم اون چکار کرد اون هم گفت که مشکل از پاور هست و باید عوض بشه ولی از اون روز تا حالا خدا رو شکر حتی یه بار هم اون صدای قیژ قیژ نمیاد حالا به نظر شما هنوز هم من باید پاور عوض کنم؟
در ضمن سیستم قبلی من p3 بود که پاور p4 روش بود ..حالا که p5 شده واقعا فکر میکنید که نمیکشه؟
اصلا عمر مفید یک پاور چند ساله؟
با تشکر![]()
دوستان خواهشا جواب این سوال اخری منو هم بدید دیگه
من الان 9 ماه کامپیوترم اینجوریه
یه دفعه یکی گفت اون دکمه 220 که پشت پاوره رو بخوابون درست می شه خوابوندم هم پاورم سوخت هم وقتی پاور نو انداختم دو باره عین اولش شد.
مشخص هست که باید عوض شود. هیچ شک نکن. اگر powerت را عوض نکنی چون برق سیستم ت کامل تامین نمی شود باعث ایجاد خرابی می شود
شما بايد اول از همه در قاب بقل كيس را باز كنيد اگركه تابه حال اين كار را نكرده ايد زياد نتر سيد چون ديگر هر كسي ديگه حالا يك پيچ گوشتي دستشه داره سيستم باز مي كنه شما ميتوانيد پاور را باز كنيد و فن ان را روقن كاري كنيد اگر به مشكلي بر خوردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
به نام خدا
سلام
به نظرمن هم بهترین راه همان عوض کردن پاور است البته هزینه آن بیشتر از 20000 تومان نمی شود و خودت هم می تونی عوضش کنی
ايا لازم پاوري روك فقط فن ان خراب عوظ كرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!///////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اين دوستمون اشتباه مي كنه من خودم متخصص پاور هستم
عزیز اول جارو برقی رو روشن کن بعد بگیر پشت فن پاور و روشنش کن تا خاک رو بگیره .
بعدش همون که گفتی چند تا ضربه بزن تا خکش بریزه
فن وقتی صدا میده که وزن روی پره ها با هم فرق داشته باشه و لنگر بندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)