خوب دوست عزیز مشکلش چیه؟
خوب دوست عزیز مشکلش چیه؟
خوب مشکلش اینه که هردو کپیرایتشون 1985-2001 هست
خوب باید چه جوری باشه؟
سلام دوستان اولا سرویس پک 3 خیلی وقته که از سایت مایکروسافت قابل دانلود کردنه ثانیا این ویندوزایی که به اسم سرویس پک 3 تو بازار ریخته نمیگم همشون ولی اکثرشون همون سرویس پک 2 که دستکاری شده مفتم گرونه چون سرویس پک 3 از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با سرویس پک 2 نداره ولی از نظر امنیت و کارایی بهتر از سرویس پک 2 هست ( سرویس پک 2 چی هست که 3 چی باشه !! ولی کاچی ه از هیچیه ) من که خودم رفتم سرویس پک 3 رو از سایت بیلی جون دانلود کردم حدودا 366 مگ بود یه چیز دیگه بعضی از سرویس پک 3 هایی که بیرون می فروشن موقع نصب سرویس پک 2 رو نصب می کنه که بعد از نصب باید جدا سرویس پک 3 رو از داخل سی دی نصب کنید
Last edited by ehsankalak; 19-03-2008 at 18:31.
نه عزیزم نیمده هنوز.
يعني شما فكر مي كني كه ويندوزش اصل است چون در قاب مخصوص هست؟
لابد امضاي خوي بيل گينس هم داره!...
نه بابا گول اينارو نخور آخه ويندوز اصل 100 دلاري رو ميارن ايران 5500 تومن؟
منظورم اینه که تو اون قاب به اون بزرگی فقط یه دی وی دی ویندوزه یا چیزه دیگه ای هم هست. اگه نیست چرا برای یه دی وی دی این همه جا گذاشتن.
قابل توجه اونایی که میگن هنوز سرویس پک سه نیومده باید عرض کنم که فکر کنن هنوز سرویس پک 3 نیومده!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsankalak; 25-03-2008 at 10:30.
سلام
دوست عزیز هنوز ماکروسافت نسخه نهایی sp3 را برای ویندوز xp صادر نکرده و هنوز ماکروسافت قصد داره استقبال از ویندوز ویستا را بیشتر کنه و به همین خاطر تاریخ قطعی ارائه sp3 را نمیگه .
این نسخه هایی که شما توی بازار یا توی نت می بینید نسخه های RC از SP3 هستش .
این سیستم عامل شامل اخرین Update ها برای SP2 هستش .
من توی یکی از سایتهای خارجی خونده بودم که ماکروسافت قراره قفل نرم افزاری ویندوز را توی SP3 ارتقا بده بنابراین هنوز طول می کشه تا کرکرها بتونند اون را از کار بندازند .
پس هنوز نسخه نهایی SP3 ارائه نشده .
موفق باشید .
این هم نسخه ازمایشی sp3 که دوستان اگه خواستند می تونند دانلود کنند .
توجه داشته باشید این نسخه کامل نیست بلکه نسخه RC1 build 3244 است .
Download
Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 336 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)