تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: بالاخره 1520 خریدم (تشکر و چند سوال)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

رفیق مگه گرافیک چقدر داغ میکنه واقعا نمیکشه اخه من که تا حالا ندیده بودم اینقدر 1520 داغ کنه درضمن بنظرم برو داخل کنترل پنل nvdia و برو و دما رو قبل از بازی ببین و برنامش رو باز بزار و بعد از بازی کردن که بقول خوت خوب داغ کرد یه الت تب بزن و دما رو ببین چقدری روش رفته اینجا هم بگو که ببینم دماش طبیی یا نه در ضمن اون فایله 3dmark2006 یا 3dmark06 ششصد مگه که منهم رفتم کلکسیونش رو 2 تومن خریدم بگردی گیرت میاد

کرایسس رو چطور بازی میکنی???

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نه میتونی راحت گرافیک رو استفاده کنی ... ربطی هم به باطری نداره

یه سوال دیگه من اینهمه پول بدم کولر پد بخرم مطمئن باشم که گرما رو میگیره و میتونم بی دردسر بازی هم بکنم؟
    کولر پد ها باید چند فنه باشند و حتی از درزهای کناری لپ تاپ هم برای ختک سازی استفاده کنند ... مطمئن باش خوب خنک میکنه البته یه جنس معتبر

سیستم مکش هم تقریبا یکی هست ... همه درزها رو با کانال های فن هاش میگیره ... پس نگران سایز نباش اما باید به کف لپ تاپت بخوره

من هم زیاد تو کار لوازم جانبی نیستم اما بگردی زیاد میبینی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    فکر نمی کنم با crysis زیاد مشکل داشته باشه.
    من cod4 و gears of war رو بازی می کنم بعد از 1 ساعت دستمو بغل لپ تاپ میگیرم از اون خروجی هوا گرما میده بیرون یه چیزی در حد درجه پایینی سشوار (بازم پایینتر(مبالغه بود)) الان cod4 رو بدون اینکه با شارز بزنم بازی می کنم دیرتر داغ میکنه.
    شما crysis رو چند ساعت بازی می کنی؟
    بین crysis و cod 4 فرق هم هست چون اولی زودتر اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

نه دمای گرافیکت طبیعه اما خودمونیما من زمستونا که گیم میزدم با گرماش حال میکردم مثل بخاری ماشینه اما 45 برابر ضیفتره!

نگران نباش تا لب تابت بازی های جدید رو میکشه باش حال کن چیزش نمشه ناسلامی 1520 ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

البته هنوز نو هست و خاک نگرفته ... اگر خوزستان بودید بعد 6 ماه همین گرما یه بوی بدی میده که دیگه فکر بازی رو نمی کردید ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    یعنی گرمای متوسط (نه خیلی شدید) مشکل ایجاد نمیکنه و میتونم بازی کنم؟
    من هنوز این برنامه هایی که دوست خوبم معرفی کرد رو پیدا نکردم
    راستی سینمای خانگی تو خونه دارم که روش نوشته wireless ready یعنی امکانات وایرلس داره میخواستم بدونم چطوری بین اون و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم؟
    بعدشم اینکه چند روزی هست (از وقتی بین موبایل و لپ data transfer کردم ) هی میگه درایو بلوتوث باید نصب بشه میخواستم ببینم درایوش تو سی دی ها هست برم جعبه رو از انباری بیارم بیرون؟
    بعدش اینکه بازیهای یه نمه قدیمی مثل splinter cell رو بریزم گرما کمتر میده یا فرق نمیکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

راستی سینمای خانگی تو خونه دارم که روش نوشته wireless ready یعنی امکانات وایرلس داره میخواستم بدونم چطوری بین اون و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم؟
    همینطوری هم کشکی نیست ... باید اول بری مانول اون سینما خانگی رو بخونی ... حتما نرم افزاری چیزی داره که باید نصب بشه

میخواستم ببینم درایوش تو سی دی ها هست برم جعبه رو از انباری بیارم بیرون؟
    آره ... توی سی دی آبی رنگ یا سیاه رنگه که نوشته drivers & utilities ... اونجا درایور bluetooth هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از جواباتون ممنون
    راستی امروز برای اولین بار از طریق dial up به اینترنت منتصل شدم سرعت اینترنت اکسپلورو خیلی پایین بود
    بعضی اوقات یاهو رو باز نمی کرد
    میخواستم ببینم مشکلش چیه؟
    یه نفر میگفت ممکنه ویروسی باشه ولی من که تازه خریدمش
    بعد یه نفر دیگه یه مدل دیگه دل داشت گفت منم این مشکل رو داشتم مرورگر رو عوض کردم mozilla گذاشتم خوب شد ولی من امروز mozilla هم نصب کردمو مشکلم حل نشد چیکار باید بکنم؟

با تشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

راستی امروز برای اولین بار از طریق dial up به اینترنت منتصل شدم سرعت اینترنت اکسپلورو خیلی پایین بود
    بعضی اوقات یاهو رو باز نمی کرد
    میخواستم ببینم مشکلش چیه؟
    به ISP مربوط میشه ... البته ممکنه windows update و سایر برنامه ها برای آپدیت بدون اینکه اجازه بگیرند وصل بشن به اینترنت تا آپدیت بشوند

این نورتون یا مک آفی که داره حتما پاک کن چون ارزشی ندارند ... بجاش یه NOD32 یا KASPER 2007 نصب کن یه فایروال و آپدیت قوی داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من با شبکه بی سیم وایرلس دانشگاه هم به اینترنت کانکت شدم همین مشکلو داشت فکر نکنم به isp مربوط بشه
    چطور میتونم جلوی این آپدیت ها رو بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •