تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: كمك براي انتخاب سي پي يو و مادر بورد مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خيلي ممنمون. من قيمت اينها را مي گيرم. اميدوارم خيلي گرون نشه. پس شما مي گوييد حتماَ اينتل بگيرم؟ با تشكر

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره عزيز جان همون طور كه دوستان گفتن اينتل بگير. در ضمن اگر بتوني يه پولي هم بذاري كنار و بعد ها يه فن خوب براي Cpu بخری (بعدها ) خیلی خوب می شه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام. با تشكر. خواستم اشاره كنم سي پي يو هاي ال جي اي 64 بيتي نيستند ولي از اكستندد مموري استفاده مي‌كنند و 64 بيتي مي‌شوند. با تشكر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام ، من یک مدل سی پی یو رو دیدم یه سوالی واسم پیش آومده در قسمت Type Memory نوشته بود : DDR3 -1333/1600 این یعنی اینکه نمی تونم از رم با باس بیشتری استفاده کنم ؟ در حالی که مادربرد انتخابی من تا 2600MHZ . جواب میده ، از استادهای محترم خواهش میکنم یه نگاهی به لینک های زیر بندازن ----- فراوان سپاس .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

چرا میشه اگه ضریب مین قفل نباشه بالاتر گذاشت(به طور دستی)ولی اتوماتیک تا 1600 یعنی رم 2600 هم بگذارید اتوماتیک میره رو 1600 بودجت برای اینا چقدره بگو راهنماییت کنم

6. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا میشه اگه ضریب مین قفل نباشه بالاتر گذاشت(به طور دستی)ولی اتوماتیک تا 1600 یعنی رم 2600 هم بگذارید اتوماتیک میره رو 1600 بودجت برای اینا چقدره بگو راهنماییت کنم
    دو میلیون تومن . شما درست میگین ، من در مورد سی پی یو شک کردم ، عکس زیر رو ببنید .

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دو میلیون تومن . شما درست میگین ، من در مورد سی پی یو شک کردم ، عکس زیر رو ببنید .

دوست عزیز شما اگه رم با فرکانس 2800 هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد....به خاطر نوع مموری کنترلری که در پردازنده وجود داره ..با اینکه فرکانس موثر پردازنده 1600 است ولی اگه ضریب DRAM برای فرکانس های بالای 1600در مینبرد باز باشه یا حداقل پهنای باند FSB در فرکانس های بالا رو تحت شرایط اور قبول کنه با افزایش فرکانس رم بخاطر مموری کنترلر بسیار عالی که در پردازنده وجود داره میتونه خودشو با فرکانس بالا همسان سازی کنه و تاثیر محسوسی در نرم افزارها خواهید گرفت.... این قابلیت در پردازنده های سندی بریج هم هست ولی در پردازنده های آی وی بریج عملکرد بهتری داره...

9. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •