دوست عزیز لطفا آدرس تاپیک --- رو ذکر کن تا ما و دوستان استفاده ببریم .
البته در این تاپیک قصد داریم یه فهرست درست و حسابی از گوشی های --- دار تهیه کنیم و خیلی تو جزییات این سیستم نمی ریم .
دوست عزیز لطفا آدرس تاپیک --- رو ذکر کن تا ما و دوستان استفاده ببریم .
البته در این تاپیک قصد داریم یه فهرست درست و حسابی از گوشی های --- دار تهیه کنیم و خیلی تو جزییات این سیستم نمی ریم .
Last edited by jtiran2; 16-03-2008 at 11:22.
این گوشی رو اگه امکان داره مدلشو بگین . تو ایران قیمتش چنده ؟
تصاویر از مراسم افتتاح اولین فرستنده ی تصویری دیجیتال ایران بود .
Last edited by jtiran2; 16-03-2008 at 11:20.
ضمنا اندازه ی صفحه نمایش گوشی هم خیلی مهمه که در تصاویر بالایی فکر کنم 220 * 170 باشه .
دوست من تو کلوپ گوشی ه
ا تاپیکش
به همین نام در صفحه دوم یا سوم هست
یه نکته هم اضافه کنم گوشی های نوکیا ی دارای این
سیستم رزولوشن 240 در 320رو ساپورت میکنن
سلام دوست عزیز
ممنونم که منابع خوب رو به ما معرفی می کنی .
البته این تاپیک هرگز موازی تاپیکای دیگه نیست و قصد داریم فهرست وار درباره ی ----h صحبت کنیم و قیمتها و باقی مسائل می مونه برای همون تاپیکایی که شما گفتید .
البته درباره ی رزولوشن مطلب خوبی رو اشاره کردید . چنانچه نوکیا این سایز را ساپورت کند و مبدل نمایشگر تصویر ( یا همان خواننده ی طول موج معروف به --- ) تصاویری به مراتب بزرگتر ( پهنای باند بیشتر ) ارسال کند آیا فرستنده ی گوشی دارای این شرایط می تواند کیفیت تصاویر دریافتی خود را به لپتاپ ارسال کند ؟؟؟ و ما در لپ تاپ شاهد رزولوشنی همچون 1024*768 باشیم ؟؟؟
البته این نکته همان چیزی است که من می خواهم بدانم و یک راه بیشتر برای دانستن این مسئله نیست . کاربرانی که توانسته اند این تصاویر را دریافت کنند رزولوشن اصلی را چه مقداری می دانند و بگویند کیفیت تصاویر در لپتاپ چگونه است ؟؟؟
سلام
چندین تاپیک دیگه با همین موضوعات توی p30world ایجاد شده که اطلاعات خوبی داره می تونین بهشون مراجعه کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات تکمیلی رو هم به خوبی معرفی کرده . البته یه مقداری زیادی شلوغ شده من سعی می کنم اون تاپیکا رو دنبال کنم . اطلاعات مختصر و مفید رو به همین جا منتقل کنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jtiran2; 16-03-2008 at 15:32.
ان 95 هم این امکان رو داره؟
سلام دوست گرامی .
در مورد ان 95 باید به ادیشن گوشی نگاه کنید چون ان 95 ورژن های گوناگون داره . البته ----h اصلا با تیونر قابل مقایسه نیست . هم از نظر مصرف باتری و هم کیفیت نمایش
Last edited by jtiran2; 17-03-2008 at 16:25.
ان 95 چیپ دی وی بی نداره
در تمامی ورژن های نرم افزاری
در تمامی ادیشن ها
متاسفانه ان 95 این امکان رو نداره . گوشی دیگه ای سراغ ندارین ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)