تشکر ولی من منظورم تو مایه های بالاتر از صد ترا بایت بود. سیستم های SAN از نو سرورشون این قابلیت رو دارند اما نمی دونم از لخاظ قیمت من چقدر می تونم صرفه جویی کنم
تشکر ولی من منظورم تو مایه های بالاتر از صد ترا بایت بود. سیستم های SAN از نو سرورشون این قابلیت رو دارند اما نمی دونم از لخاظ قیمت من چقدر می تونم صرفه جویی کنم
برای خونه و کاربر عادی میخوای ؟
مثلا من الان 4 تا هارد WD 320GB رو Raid 0 کردم و یه Maxtor OneTouch III 500GB هم از قبل برای backup داشتم.![]()
نه من واسه کار استودیو می خواستم. قبلا هم گفتم که اون کارو با SAN انجام می دن ولی من می خوام در حد یک دهم اون با صرف پول کمتر به این هدف برسم. یعنی یه چیزی تو مایه ها بالای 100 ترا بایت!
برای کار استودیو سرعت خیلی مهم هست .غیر از SAN و سیستمهایی تو اون سطح مانند DAS بقیه سیستمهای ظرفیت بالا سرعت پایینی دارند چون برای گرفتن backup بکار میرند که براشون امنیت اطاعات مهمتر از سرعت هست .
من پیشنهاد میکنم از تعدادی هارد و سیستم Hot Swappable استفاده کنی .
Last edited by nobody2000; 18-03-2008 at 16:05.
سلام سال نو مبارک. لطفا در این باره بیشتر توضیح بدید. تشکر
در سیستمهای دارای فناوری Hot Swappable Hard Disk شما میتوانید هارد های سیستم رو زمانی که سیستم روشن است از سیستم جدا کنید و هارد جدید جایگزین کنید
در مورد کار شما در استودیو نمیدونم ولی دوستان من که تدوین میکنند به دلیل زیاد بودن حجم دیتا فیلم از هارد برای نقل و انتقال استفاده میکنند.
مزیت دیگر Hot Swappable Hard Disk ها راحتی وصل کردن هارد جدید به سیستم هست و دیگه لازم نیست در کیس باز بشه .![]()
آقا قیمتی، لینکی چیزی دارید که بیشتر در این رابطه مطالعه داشته باشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خیلی ممنون.... زحمت کشیدین...
حقیقتش چرا.. 160 واسه آینده واسم کم میاد... واسه mp3 هام میخاستم...و عکس ها....
خواهشا.. برای کار آماتور یه برند خوب معرفی کنین...
Last edited by moein_drj; 25-03-2008 at 15:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)