این تازه اولشه !!! باید دید وقتی این غول مخابراتی ایران خصوصی شد ایرانسل نوپا چجوری می خواد در برابرش مقاومت کنه . طرف برگشته می گه همراه اول نسل سوم ارائه می کنه !!!! یکی بگه نسل 2.75 رو سراسریش کن نسل سه پیشکش بچه بازی نیست که والله
این تازه اولشه !!! باید دید وقتی این غول مخابراتی ایران خصوصی شد ایرانسل نوپا چجوری می خواد در برابرش مقاومت کنه . طرف برگشته می گه همراه اول نسل سوم ارائه می کنه !!!! یکی بگه نسل 2.75 رو سراسریش کن نسل سه پیشکش بچه بازی نیست که والله
من که چشم از این اینترنت همراه اول آب نمیخوره. احتمالا بایتی 5000 تومن و حداکثر سرعتش هم 2 باشه.
خصوصی هم بشه در مقابل ایرانسل کم میاره...
ببین عزیز اصلا انگار حواست نیست که ایرانسل چه حامیان مالی قوی داره
به نظرت همراه اول صد سال هم میتونه به مشترکانش 1000 دقیقه مکالمه رایگان ماهانه بده (به مدت 4 ماه!!!!!)
(کاری که ایرانسل بهار پارسال انجام داد؟؟)
توهین کدومه عزیز من...شما خوب پست منو نخوندی می بینی که نوشتم بیشتر اوقات نه همیشه!مگه خود شما همیشه از امکان جی پی آر اس گوشیت استفاده می کنی که ببینی چطوره؟من هم که گاهی اوقات ازش استفاده می کنم خیلی خوبه(گاهی اوقات)!
دقیقا!!!من هیچ وقت ندیدم همراه اول بیاد واسه کسی چیزی مجانی ارائه بده...
Last edited by Mojtaba-MCI; 14-03-2008 at 00:51.
ببخشید من منظورت رو بد متوجه شدم ، بله من بیشتر از اینترنت کامپیوتر از اینترنت ایرانسل استفاده میکنمتوهین کدومه عزیز من...شما خوب پست منو نخوندی می بینی که نوشتم بیشتر اوقات نه همیشه!مگه خود شما همیشه از امکان جی پی آر اس گوشیت استفاده می کنی که ببینی چطوره؟من هم که گاهی اوقات ازش استفاده می کنم خیلی خوبه(گاهی اوقات)!
چرا نتونه میتونه .... ولی وقتی میتونه از مردم بیچاره چند برابر پول بگیره ، چرا این کارو بکنه ....
مخابرات ایران تا پارسال واسه رپورت sms هم پول میگرفت !!
تونستنش که میتونه ولی انجام نمیده....
چون شبکش ظرفیت کامل رو نداره برای اینکار....
اگه بخواد انجام بده اولن ضرر میبینه دوما شکبش رو باید تخته کنه
هه هه هه خندم گرفت
بی کارین درباره این همراه اول حرف میزنید
gprs رو میشه همه بگیرن یا مثل پست صوتی باید بری درخواست بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)