تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: تمامي سوالات و مباحث درباره xbox360 blu ray

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بشه!!!! مگه قبلا بازیهای Ps1 رو چند تا Cd نمیومد؟اینم مثل اون. حالا ایشالا همین Br رو هم هک کنن تا یه دنیایی راحت بشه!!!!
    پاورقی: من نمیدونم اونموقعها چجوری میشد که اینجوری میشد هان! ولی خب یه فکری براش میکنن دیگه. شما غصه نخورین.
    Last edited by yoosef_st; 14-03-2008 at 13:50.

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

اگر قرار بود xbox بلو ری بزاره تو دستگاه پس باید hd player رو ور میداشت .قابل توجه دوستان خوش فکر که xbox اصلا hd نداشت که بخواد عوضش کنه و مثل سونی این ریسکو نکرد .xbox یه دستگاه خارج از خودش برای اچ دی داشت که الان با شکستش مثل اب خوردن یکی دیگه میده که بلو ری بخونه .استاندارد xbox دی وی دی دو لایست .نه hd و نه blue ray . شما ps3 ها هم برید با بازیهای جذاب و ارزونتون حال کنید.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یعنی حالا قیمت بازی های xbox 360 هم بالا می ره؟؟؟؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا حداقل تا یه 1 سالی خبری نیست. احتمالا تو E3 یه خبرهایی بشه و میره تا کریسمس ساله دیگه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

مايكروسافت تاييدكرد كه ديگر براى كنسول بازى ويديوى ايكس‌باكس 360 خود درايو HDDVD نمى‌سازد.
    اعلام اين خبر به‌ دنبال رها كردن حمايت از فرمت ديسك DVD نسل جديد HD DVD از سوى توشيبا و استوديوهاى فيلم‌سازى بزرگ هاليوود و فروشگاه‌هاى آمريكايى صورت گرفت.
    مایکروسافت نیز اعلام كرد كه در نتيجه تصميم اخير توشيبا، استوديوهاى هاليوود و فروشگاه‌هاى آمريكايى قصد دارد از حمايت HD DVD كناره‌گيرى كند و ديگر درايوهاى پخش اين ديسك براى ايكس باكس 360 را نخواهد ساخت اما همچنان به فراهم كردن محصولات استاندارد و پشتيبانى از تمامى HD DVD پليرهاى ايكس باكس 360 ادامه خواهد داد.
    بر اساس اين گزارش توشيبا هفته‌ى گذشته به شكست خود در جنگ فرمت‌هاى DVDنسل جديد در برابر سونى كه حامى ديسك Blu-ray است اعلام كرد فروش دستگاه‌هاى پخش HD DVD را تا پايان ماه مارس متوقف خواهد كرد و به اين ترتيب راه براى فرمت Blu-ray به منظور تبديل شدن به استاندارد صنعتى همواره مى‌شود.
    سونى درايو پخش Blu-ray را در كنسول بازى پلى استيشن 3 خود كه رقيب ايكس باكس 360 به شمار مى‌رود قرار داده است اما مايكروسافت مشخص نكرده چه زمانى به فرمت Blu-ray روى مى‌آورد.

منبع:pcnews
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 14-03-2008 at 17:01.

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

اگر قرار بود xbox بلو ری بزاره تو دستگاه پس باید hd player رو ور میداشت .قابل توجه دوستان خوش فکر که xbox اصلا hd نداشت که بخواد عوضش کنه و مثل سونی این ریسکو نکرد .xbox یه دستگاه خارج از خودش برای اچ دی داشت که الان با شکستش مثل اب خوردن یکی دیگه میده که بلو ری بخونه .استاندارد xbox دی وی دی دو لایست .نه hd و نه blue ray . شما ps3 ها هم برید با بازیهای جذاب و ارزونتون حال کنید.
    از قدیم گفتن نو که بیاد به بازار کهنه می شه دل آزار...از قبل هم معلوم بود hd-dvd شکست می خوره چون بازی های نسل قبل هم به سختی توی یه دی وی دی جا میشدن چه برسه به بازی های نسل جدید.وقتی هم که ماکروسافت ایکس باکس جدیدش رو با بلوری عرضه بکنه دوحالت پیش میاد
    1-اونهایی که کنسول با درایو قدیمی رو دارن احتمالا باید خدا خدا کنن که مایکروسافت دلش به حالشون بسوزه و یه نسخه برای اونا بسازه--که من با شناختی که از ماکروسافت دارم برای فروش بیشتر ایکس باکس بلوری هم که شده این کار رو انجام نمی ده ی حداقل برای بیشتر بازی ها ی معروف

-2اونهایی که کنسول نسل جدید ندارن از الآن دهنشون برای ایکس باکس بلوری آب افتاده بدونن که شتر در خواب بیند پنبه دانه..چون که اصلا لیسانس بلوری در اختیار سونی هستش تا مایکروسافت بیاد و به پای سونی بیفته که لیسانسش بخره بعد از اون تا بیاد با آزمون و خطا تجربه سونی رو کسب کنه که یه سیستم با بلوری بدون مشکل بسازه مطمئن باشید که اون موقع نسل جدیدتر کنسول ها میاد
    ps3 دارها حال کنید که دنیا دست شماست
    Last edited by cyrus3000; 14-03-2008 at 17:22.

7. این کاربر از cyrus3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

طي خارج شدن شركت‌هاي بزرگي همچون برادران وارنر حجم عظيمي از طرفداران HD DVD به سمت blu-ray معطوف شدند. شايد ديگر بزرگترين شركت همراهي كننده اين فرمت از DVDهاي نسل جديد Microsoft باشد.
    شايعاتي به ميان آمده كه Microsoft نيز از همراهي HD DVD خسته شده و در حال ترك آن و همچنين در مقابل استفاده از فرمت Blu-Ray براي XBOX360 نسل آتي است.
    خبرهايي شنيده شده كه يك تيم اين فرمت را براي كنسول‌هاي آزمايشي تست مي‌كنند
    پس از گسترش اين شايعه مدير سرگرمي شركت سوني(Michael Ephraim) بيان كرده: ما از مايكروسافت و اين عملش استقبال مي‌كنيم. به وضوح ديده شده كه يكي از فاكتورهاي خريد PS3 براي كاربران قرار داشتن ديسك‌خوان Blu-Ray در اين كنسول است. در حقيقت ما باور داريم كه فرمت پيروز همين Blu-Ray مي‌باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين يك خبر و به قول منبع يك شايعه بود كه چند روزيست در دنياي اينترنت منتشر شده اما نظر بنده چيز ديگريست. نه اينكه مايكروسافت به Blu-Ray نمي‌پيوندد و HD DVD فرمت شكست خورده را ترجيح مي‌دهد؛ نه. به نظر من پشت حمايت مايكروسافت يك سياست براي رواج يك سري چيزهاي ديگر و همچنين افت يا لااقل ثابت ماندن كيفيت‌هاي اين چنين ديسك‌هايي است. درباره اين سياست حتماً بيشتر مي‌گويم.
    هر عقل سليمي اين را درك مي‌كرد كه از همان ابتدا كدام فرمت پيروز است. اين كه مايكروسافت از HD DVD حمايت كند براي استفاده نكردن از محصول رقيبش يعني سوني، نبوده. (كه اگر اينگونه تفسيرش كنيم به ياد لج‌بازي‌هاي كودكانه مي‌افتيم!) پس حتماً مسئله‌اي ديگر در ميان بوده.
    درباره اين جنگ باز هم مي‌نويسم. شايد به خاطر وجود مايكروسافت عزيز به عنوان يك حمايت‌كننده بزرگ.

به دليل امتحانات پيش رو و تركيدن سيستم عزيز (!) به روز رساني وبلاگ با تاخير رو به رو شده. از اين بابت عذر خواهي مي‌كنم.

منبع:gerashi.wordpress

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من موندم اين حرفها چيه كه شما ميزنيد؟
    100 سال بازيهاي X360 روي بلوري نميان! مگه وقتي $M از HD-DVD حمايت ميكرد بازيها روي HD-DVD ميومد؟ نه...روي DVD9 ميومدن...
    حالا اگرم قرار باشه X360 براش BR Drive بياد مثل HD-DVD Drive فقط براي ديدن فيلم خواهد بود... (گرچه هنوز $M اينو هم تآييد نكرده...حالا بعضي از دوستان بحث بلوري دولايه رو كشيدن وسط!)
    از قدیم گفتن نو که بیاد به بازار کهنه می شه دل آزار...از قبل هم معلوم بود hd-dvd شکست می خوره چون بازی های نسل قبل هم به سختی توی یه دی وی دی جا میشدن چه برسه به بازی های نسل جدید.وقتی هم که ماکروسافت ایکس باکس جدیدش رو با بلوری عرضه بکنه دوحالت پیش میاد
    استاد اصلآ از HD-DVD به منظور استفاده در جهت بازيهاي X360 و حتي ديگر كنسولها هيچ گاه استفاده نشده... شكست HD-DVD ربطي به بازيهاي X360 نداره. به اين ربط داره كه WB اعلام كرد تنها به حمايت از فرمت BD خواهد پرداخت و در نتيجه HD-DVD در زمينه ارائه فيلم با كمبود شديد حمايت كننده مواجه شد و عملآ مرد! پارامونت و يونيورسال هم نميتونستن به تنهايي اين كمبود را جبران كنن و حتي اين 2 شركت بزرگ هم كم كم رو به BD دارن ميارن.
    1-اونهایی که کنسول با درایو قدیمی رو دارن احتمالا باید خدا خدا کنن که مایکروسافت دلش به حالشون بسوزه و یه نسخه برای اونا بسازه--که من با شناختی که از ماکروسافت دارم برای فروش بیشتر ایکس باکس بلوری هم که شده این کار رو انجام نمی ده ی حداقل برای بیشتر بازی ها ی معروف

-2اونهایی که کنسول نسل جدید ندارن از الآن دهنشون برای ایکس باکس بلوری آب افتاده بدونن که شتر در خواب بیند پنبه دانه..چون که اصلا لیسانس بلوری در اختیار سونی هستش تا مایکروسافت بیاد و به پای سونی بیفته که لیسانسش بخره بعد از اون تا بیاد با آزمون و خطا تجربه سونی رو کسب کنه که یه سیستم با بلوری بدون مشکل بسازه مطمئن باشید که اون موقع نسل جدیدتر کنسول ها میاد
    عجب... بسيار فيض برديم....:lol:
    --------------------------
    پ ن: راستي من يادم مياد يه زماني با چندي از دوستان 360فن در اين فروم در خصوص اينكه بازيهاي 360 برروي HD-DVD ميان يا نه بحث داشتيم...حال با گذر زمان ميبينيم كه حرف من درست بوده و خبري از اومدن بازيهاي 360 برروي HD-DVD نيست...
    Last edited by SepehrR; 14-03-2008 at 23:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دوست من شما زياد خودشو ناراحت نکن!!
    زمان همه چيرو روشن ميکنه. بالاخره ملت بايد سرشون به يک چيزی گرم باشه يا نه؟!

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

من موندم اين حرفها چيه كه شما ميزنيد؟
    100 سال بازيهاي X360 روي بلوري نميان! مگه وقتي $M از HD-DVD حمايت ميكرد بازيها روي HD-DVD ميومد؟ نه...روي DVD9 ميومدن...
    حالا اگرم قرار باشه X360 براش BR Drive بياد مثل HD-DVD Drive فقط براي ديدن فيلم خواهد بود... (گرچه هنوز $M اينو هم تآييد نكرده...حالا بعضي از دوستان بحث بلوري دولايه رو كشيدن وسط!)
    استاد اصلآ از HD-DVD به منظور استفاده در جهت بازيهاي X360 و حتي ديگر كنسولها هيچ گاه استفاده نشده... شكست HD-DVD ربطي به بازيهاي X360 نداره. به اين ربط داره كه WB اعلام كرد تنها به حمايت از فرمت BD خواهد پرداخت و در نتيجه HD-DVD در زمينه ارائه فيلم با كمبود شديد حمايت كننده مواجه شد و عملآ مرد! پارامونت و يونيورسال هم نميتونستن به تنهايي اين كمبود را جبران كنن و حتي اين 2 شركت بزرگ هم كم كم رو به BD دارن ميارن.

عجب... بسيار فيض برديم....:lol:
    --------------------------
    پ ن: راستي من يادم مياد يه زماني با چندي از دوستان 360فن در اين فروم در خصوص اينكه بازيهاي 360 برروي HD-DVD ميان يا نه بحث داشتيم...حال با گذر زمان ميبينيم كه حرف من درست بوده و خبري از اومدن بازيهاي 360 برروي HD-DVD نيست...
    منم منظورم این نبود که بازی های ایکس باکس روی hd-dvd ذخیره شده گفتم که توی دی وی دی ذخیره شده.(میتونید خودتان ببینید)..ولی به هرحال اگر هم فیلم ها با کیفیت hd-dvd عرضه شوند مطمئنا بزودی بهترین دیسک نوری برای اینکار بلوری خواهد بود و دی وی دی کلا چپندر قیچی میشه!...این برای کنسولی که ادعای نسل جدید بودن داره یعنی ایکس باکس 360 یعنی شکست مفتضحانه!
    موضوع بحث ما هم سر شکست مطلق ایکس باکسه و دیسک های dvd نه فرمت مووی hd-dvd
    Last edited by cyrus3000; 16-03-2008 at 00:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •