تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: Gigabyte Nvidia Geforce 8800 GT 512mb 256bit gddr3

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    دوستان باز هم ممنون به خاطر راهنمایی
    ولی اخیرن ورژن درایور 169.21 هست.
    حتی توی سایت nvidia رو هم نگاه کردم به غیر از این ورژن هیچ ورژن دیگه ای وجود نداشت.
    میشه بگین این رو از کجا دانلود کردین؟
    آخرین نسخه WHQL همون 169.21 است.نسخه 169.44 رو از اینجا دانلود کنید:
    VISTA 32-bit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    XP 32-bit
    کد:

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    باز هم خیلی ممنونم
    راستی یه سوال دیگه هم داشتم مممنون میشم به این هم جواب بدین
    برنامه ی gpu-z رو باز کردم همه ی مشخصات رو نشون داد ولی جلوی بعضی از اونها نوشته:
    Unknown

مشکل از چی می تونه باشه که اونها رو نشون نمیده؟در ضمن از ویندوز ویستا استفاده می کنم من.
    ممکنه مشکل از ویستا باشه؟
    Last edited by davoodf; 13-03-2008 at 03:14.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درایور نسخه 169.44 رو نصب کنید مشکل حل میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    باز هم ممنونم به خاطر راهنمایی
    من ورژن جدید رو گرفتم و نصب کردم.169.44
    ولی بازم هم مشخصات رو نشون نمیده و مثل قبل جلوی بعضی از اونها می نویسه
    Unknown
    مشکل از چی می تونه باشه؟
    ممکنه کارت گرافیک من مشکل داشته باشه؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابته دو چیز ناگفته نماند:
    1. این کارت تاپیک داره. فکر نکنم زدن این تاپیک درست باشه. این آدرس تاپیکش:
    کد:
    2. این کارت و کلا کارتهای G92 وابستگی تقریبا زیادی به CPU دارند. میتونه مشکل تا حدودی هم به CPU برگرده.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

مشکل از چی می تونه باشه که اونها رو نشون نمیده؟در ضمن از ویندوز ویستا استفاده می کنم من.
    ممکنه مشکل از ویستا باشه؟
    من احتمال میدم G92 برای این برنامه ناشناخته باشه.

داره خودمونی میشه arealsin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از نصب درایوره جدید بازم کرایسیس رو چک کردی؟
    بازم مشکل داشت؟
    من بعد از نصب این درایور کرایسیسو رو Very High بازی میکنم.قبلا رو low هم بد اجرا میشد!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

باز هم تست کردم یه خورده بهتر شده بود ولی روی very high روی ویستا بد جوری اعصاب من رو خورد کرد.حتی رو مدیوم هم این جوری بود.البته ناگفته نمونه که سی پی یوی من تک هسته ای (3.00ghz)هست و خیلی ضعیفه.پاور سیستم هم ضعیفه.از نظر رم که هیچ کم و کسری ندارم 2 گیگ.
    من الان احتمال میدم اشکال slow motion از سی پی یو باشه باید یه سی پی یوی دو هسته ای و یه پاور قوی بزارم ببینم چی میشه.بعضی وقتها پاور سیستم بد جوری داغ میشه به حدی که بوی پاور از کیس میزنه بیرون!!!!بوی سوختگی!!!!البته فقط وقتی با نرم افزار ati tool و قسمت show 3d wiew کار می کنم پس از چند دیقه پاور بد جوری داغ می کنه و بو میده.
    به نظر شما اگر یه سی پی یوی دو هسته ای خوب بزارم روش و یه پاور قوی هم کنارش می تونم کریسیس رو روی very high روی ویستا بازی کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه evry day's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    35.802575,51.521501

پيش فرض

باز هم تست کردم یه خورده بهتر شده بود ولی روی very high روی ویستا بد جوری اعصاب من رو خورد کرد.حتی رو مدیوم هم این جوری بود.البته ناگفته نمونه که سی پی یوی من تک هسته ای (3.00ghz)هست و خیلی ضعیفه.پاور سیستم هم ضعیفه.از نظر رم که هیچ کم و کسری ندارم 2 گیگ.
    من الان احتمال میدم اشکال slow motion از سی پی یو باشه باید یه سی پی یوی دو هسته ای و یه پاور قوی بزارم ببینم چی میشه.بعضی وقتها پاور سیستم بد جوری داغ میشه به حدی که بوی پاور از کیس میزنه بیرون!!!!بوی سوختگی!!!!البته فقط وقتی با نرم افزار ati tool و قسمت show 3d wiew کار می کنم پس از چند دیقه پاور بد جوری داغ می کنه و بو میده.
    به نظر شما اگر یه سی پی یوی دو هسته ای خوب بزارم روش و یه پاور قوی هم کنارش می تونم کریسیس رو روی very high روی ویستا بازی کنم؟
    بستگی داره تو چه Resolutionاجراش کنی تا به مشکل بر نخوری هر چی Resolution رو پایینتر انتخاب کنی

راحتر وبدم دردسر می تو نی اجراش

ببینم خجالت نکشیدی این کارتو با این سی پی یو بستی من گفتم

من خسیسم تو رودست من زدی حتما که سی پی یون ضعیفه یه Core 2 Duo مجهز کن بعدش مارو دعا کن

پاورتم انشا ا.. به زودیا خراب شه (با اجازه) تا زودتر کارتتو اون دنیا نفرستاده خودت به فکرش نیستی

این بو هام اخرش کار دستت میده یه بار خرج کردن بهتر از همیشه خرج کردنه تو این جور کارا هی برو دو باره بیا دو

باره بور بیا برو بیا ..................

می تو نی باور کن می تو نی باور کن می تو نی باور کن منم دقیقا مثل تو فکر می کردم

ولی خدا رو شکر به خیر گزشت ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه evry day's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    35.802575,51.521501

پيش فرض

بستگی داره تو چه Resolutionاجراش کنی تا به مشکل بر نخوری هر چی Resolution رو پایینتر انتخاب کنی

راحتر وبدم دردسر می تو نی اجراش

ببینم خجالت نکشیدی این کارتو با این سی پی یو بستی من گفتم

من خسیسم تو رودست من زدی حتما که سی پی یون ضعیفه یه Core 2 Duo مجهز کن بعدش مارو دعا کن

پاورتم انشا ا.. به زودیا خراب شه (با اجازه) تا زودتر کارتتو اون دنیا نفرستاده خودت به فکرش نیستی

این بو هام اخرش کار دستت میده یه بار خرج کردن بهتر از همیشه خرج کردنه تو این جور کارا هی برو دو باره بیا دو

باره بور بیا برو بیا ..................

می تو نی باور کن می تو نی باور کن می تو نی باور کن منم دقیقا مثل تو فکر می کردم

ولی خدا رو شکر به خیر گزشت ....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •