اونایی که کتاب های دیگه رو میخواستن
نیست
یا اینکه حداقل من به صورت pdf ندارم که بخوام بذارم اینجا
و دوستانی که میگن لینک مشکل داره
این رو با Premium Account خودم آپلود کردم و حالا حالاها میمونه و لینک سالم هست
اونایی که کتاب های دیگه رو میخواستن
نیست
یا اینکه حداقل من به صورت pdf ندارم که بخوام بذارم اینجا
و دوستانی که میگن لینک مشکل داره
این رو با Premium Account خودم آپلود کردم و حالا حالاها میمونه و لینک سالم هست
همه از رمان مودب پور تعریف کردید. البته به نظر من هر چیزی سن خاص خودش رو داره و با کمال احترام نسبت به اقای مودب پور ناچارم که بگم رمان یلدا بیشتر مخصوص سن 13 تا 16 ساله.تو این سن و سالهاس که بچه ها به دنبال مفهوم و دلیل ایدز و دختر فراری و ... میگردن. بهتون پیشنهاد میکنم اگه تو این رده سنی نیستید این کتابو مطالع نکنید چون چیزی برای یادگرفتن نداره و خالی از عناصر داستانی و ادبی هست !!!! اگه نگاهی به کتاب های بزرگان مثل جمال زاده جال ال احمد بزرگ علوی و خیلی ازنویسنگان جوان هم دوره ی خودمون بندازید واقعا دیگه وقتی پای رمان مودب پور نمیذارید.
سلام.. امروز خودندن این کتاب رو تموم کردم... من راستش کلا کتاب خون نیستم و از سبک ها هم چیز خاصی نمیدونم.
ولی این کتاب جذبم کرد.. کتبی بو.د به قول دوتسان هم خنده هم غم.. ولی درسته بالا هم گفتم یه مقدار ابهام داره... ولی خب بد هم نبود داستانش و کمی عبرت اموز.
راستی این اخر داستان مینویسه علی اقا... کیه ؟![]()
به نظر من ، این دسته کتابا صرفا برای کسانی میتونه خوب باشه که تازه به سن بلوغ رسیدن و با یه قصه ی عشقی میرن تو آرزو و وهم و خیال
کتاب از فضا سازی ضعیف ، مملو از تخیل و ابهامات و غلو های وحشتناک
ریتم کند و تکراری
نکته مثبتش میتونه فقط عنصر طنز باشه که برای بعضی ها کشش ایجاد می کنه
سلام
رمان خوبی بود اما :
گفت گوهای بین نیما و خانم بزرگ خیلی میرفت رو اعصاب آدم
اگه کر مادر زادم بود اینقد شوت نبود ... نویسنده رو صحبتهای این دو نفر خیلی مانور داده ؛ انگار شخصیتهای اصلی داستان اینان
کاش یلدا ایدز نمیگرفت ، داستان بهتر تموم میشد اونوقت ...
این داستان یه جورایی میخواست به ما بفهمونه هر کی رفته اونور خراب شده ، تضاد فرهنگی و شخصیتی پیدا کرده !! که باید بگم همه جا استثنا هم هست ... اون بر میگرده به ریشه و خانواده
من میشناسم کسی رو که بعد 24 سال از آلمان برگشته ولی زبون مادریش ( حتی محلی ) رو خیلی جالب صحبت میکنه و به تمام اصول خانوادگی و ... پایبند بوده ...و تو کار و شغی و تحصیل و خانواده خیلیم موفق بوده
بعدشم من نفهمیدم یعنی سیاوشم ایدز میگیره ؟![]()
من همین الان کتابشو تموم کردم(دوروز پیش کتابشوخریدم)فقط ی چیزی ذهنمو مشغول کرده...یعنی الان سیاوش هم ایدزگرفته؟؟
میدونم ک ایدز گرفته ولی میخوام کاملا مطمئن شم مرسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)