تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 16 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 154

نام تاپيک: قفل cd با توابع ASPI

داره خودمونی میشه negahefarda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درایور دانلود نمیشه ؟؟ ضد حال !! خوردیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ASPI متعلق به شرکت Adapyec می باشد که میتونید از سایتش اونها را دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

خیلی خوبه که بالاخره این قفل گریبان گیر شما هم شد

من دقیقا 6 ماه پیش با این قفل آشنا شدم

قفل انصافا خفنی هست. یه نفر آورد کرکش کنم ولی نشد که نشد

معلومه که هر کس هر چی میدونست گفت

حالا من اطلاعاطمو میدم

اول اینکه این قفل کارش شبیه tz exe ... هست . ولی با اون قفل نزاشتن . شما وقتی با tz از اون قفل های ASPI ای میزاری موقع اجرا باید یه بار ریستارت کنی . ولی این قفل اصلا نیازی به ریستارت نداره

وقتی با tz از اون قفل های ASPI ای میزاری تو بعضی از سی دی رام یا رایتر ها کار نمیکنه. ولی این قفل تو همه سی دی و دی وی دی رام و رایتر ها کار میکنه

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) فایلو با یه پکر ضعیف (اسمش یادم نیست) پک میکنه . ولی این قفل تمام فایل هاشو با ASprotect پک می کنه

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) فایل اجرایی را به DAT تبدیل میکنه (فرمتشو میگم) و میشه با تغییرفرمت به اگزه (و انجام دادن چند مرحله کار) به فایل اجرایی اولیه رسید

ولی تو این قفل اصلا نمیشه همچین کاری کرد

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) اصلا از هیچ فایل dll ای برای چک کردن سی دی استفاده نمیکنه

ولی این قفل از یه فایل dll استفاده میکنه برای چک قفل . اسم فایل dll هم به دلخواه فرد قفل گذار نامگذاری میشه(اینجاست که قضیه توابع API مطرح میشه)

یعنی اسمش هر چی میتونه باشه. کافی هست یه بار دیباگ کنی؟؟؟

ولی ضعف این قفل جدید اینه که فقط کافی فایل dll را کرک کنی و بعد جایگزین کنی و همه چی حل میشه

ولی من هنوز نتونستم کرکش کنم. چون هر بار یه ارور جدید میده

مثلا ارور میده 753 قفل پیدا نشد. یا ارور های مشابه

ولی قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) اصلا همچین ارور هایی نداشت

خلاصه اینکه هر جور ایمیجی که فکر کنین با هر نرم افزاری که از ذهنتون بگزره ایمیج گرفتم کار نکرد که نکرد

من هم خیلی مشتاقم بدونم قضیه چیه؟؟؟

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

قفلي كه lvl@ster عزيز دربارش توضيح دادن مشخصات كامل از يك قفل ايراني هست و بحث در خصوص شكستن اون ممكن هست مشكلاتي رو براي سايت بوجود بياره بنابراين از دوستان خواهش ميكنم در اين تاپيك تنها به بحث در خصوص برنامه tz ep2 beta 6 و يا روش ساخت قفل مورد اشاره lvl@ster و نه شكستن اون بحث بشه.
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

lvl@ster عزيز اين قفلي كه توضيحش رو دادي لينك دانلود برنامه داره ؟؟؟!!! فكر نمي كنم !!
    اسم قفل چيه ؟ روي چه محصولي به كار رفته ؟ شايد بازم مي گم شايد بتونم .................. مي خوام امتحانش كنم .

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

lvl@ster عزيز اين قفلي كه توضيحش رو دادي لينك دانلود برنامه داره ؟؟؟!!! فكر نمي كنم !!
    اسم قفل چيه ؟ روي چه محصولي به كار رفته ؟ شايد بازم مي گم شايد بتونم .................. مي خوام امتحانش كنم .
    لینک دانلود نداره همانطور که هخامنش عزیز گفتند : مربوط به برنامه های ایرانی میشه

من هدفم فقط و فقط نحوه قفل گذاری و آموزش و یادگیری هست نه شکستنش

به عنوان مثال اموزش C#.net2005 شرکت هادی سیستم : جا داره به خاطر قفل قوی شما را تحسین کنیم

یا پکیج کامل فال و فالگیری مربوط به شرکت دلیران از شما هم بخاطر قفل قوی تشکر می کنیم

تازه اینا اومدن برای امنیت بیشتر از مالتی مدیا بیلدر استفاده کردن تا جلوی کرکرها ایستادگی کنن

من دارم تحقیق می کنم تا آموزش ساخت این قفل را یادبگیرم

البته با tz هم میشه یه جورایی مثل این آیینه زد.

دارم روش کار میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممون .
    من هم که نخواستم کپیش رو عمومی کنم ؟؟
    فقط ببینیم که چی هست در همین حد !!
    این دوتا برنامه تی که گفتی روشون همون قفلی که بالا گفته بودر کپی نمیشه هستن ..

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببين هخامنش جان ما كه قصد نداريم سايت را بامشكل مواجه كنيم ما فقط قصد داريم ياد بگيريم همين و همين !!

بنابراين اينكه بچه ها حتي اجازه نداشته باشند نام يك قفل يا شركتي كه از نوعي قفل استفاده كرده را ببريم ودليل اين باشد كه اين شركت برحسب اتفاق ايراني است!! بنابراين بايد انديشيد كه آيا اين يك دليل منطقي است؟ ما اصلا شايد بخواهيم آن قفل را شبيه سازي كنيم وبراي خودمان يك قفل قوي بسازيم. مثلا بگوئيم كه باالفرض مثال نگهبان چنين قفلي است با اين قابليت ها واز فلان dll استفاده مي كند واين فايل كارش چنين است وچنان است ومي توان چنين قفلي را با فلان برنامه شبيه سازي كرد ويا مشابه آن را بروي cd هاي خود بگذاريم بنابراين آيا اين قفضيه خلاف قانون كپي رايت است؟ آيا سايت را با مشكل مواجه مي كند؟
    Last edited by mahramasrar2; 14-03-2008 at 23:39.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببين هخامنش جان ما كه قصد نداريم سايت را بامشكل مواجه كنيم ما فقط قصد داريم ياد بگيريم همين و همين !!

بنابراين اينكه بچه ها حتي اجازه نداشته باشند نام يك قفل يا شركتي كه از نوعي قفل استفاده كرده را ببريم ودليل اين باشد كه اين شركت برحسب اتفاق ايراني است!! بنابراين بايد انديشيد كه آيا اين يك دليل منطقي است؟ ما اصلا شايد بخواهيم آن قفل را شبيه سازي كنيم وبراي خودمان يك قفل قوي بسازيم. مثلا بگوئيم كه باالفرض مثال نگهبان چنين قفلي است با اين قابليت ها واز فلان dll استفاده مي كند واين فايل كارش چنين است وچنان است ومي توان چنين قفلي را با فلان برنامه شبيه سازي كرد ويا مشابه آن را بروي cd هاي خود بگذاريم بنابراين آيا اين قفضيه خلاف قانون كپي رايت است؟ آيا سايت را با مشكل مواجه مي كند؟

فکر کنم مثل بعضی ها که میگن زیر زمینی ماهم باید بریم مر کز زمین

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

نوشته شده توسط hakhamanesh
    لطفا در خصوص روش ساخت قفل مورد اشاره lvl@ster و نه شكستن اون بحث بشه.
    با تشكر از شما...
    اتفاقا اگر قسمت انتهايي پست من را با دقت بخوانيد متوجه ميشويد كه من هم منظورم دقيقا همين بود و از دوستان خواهش كردم در خصوص روش ساخت اين قفل و نه شكستن آن بحث شود.مواردي هم كه شما در پست خودتان فرموديد هيچ كدام با قوانين انجمن در تضاد نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •