شك دارم كه "كار نكردن" Usb ربطي به نصب درايور مادربورد داشته باشه.آيا موس روي هيچكدوم از پورتهاي Usb جواب نميده؟
اصلا آيا موس سالمه و مشكلي نداره؟ گاهي همراه موسهاي Usb يك سي دي درايور (براي موارد نادر) ارائه ميشه. اون رو هم امتحان كن .![]()
شك دارم كه "كار نكردن" Usb ربطي به نصب درايور مادربورد داشته باشه.آيا موس روي هيچكدوم از پورتهاي Usb جواب نميده؟
اصلا آيا موس سالمه و مشكلي نداره؟ گاهي همراه موسهاي Usb يك سي دي درايور (براي موارد نادر) ارائه ميشه. اون رو هم امتحان كن .![]()
دوست خوب .مشكل فقط موس نيست و mp3 palayer هم و بقيه دستگاه ها به جز infrared كار نميكنند
خير.اگه درايور نصب نباشه كه usbكلا كار نميكنه ،درسته؟![]()
در طي فرايند نصب ويندوز (كه هيچ درايوري نصب نيست) با موس USB ميشه كار كرد.![]()
به نظر شما مشكل از كجاست؟
من ميگم چه تحت گارانتي باشه چه نباشه ببر به نمايندگي مربوطه تا ايراد رو سخت افزاري "هم" بررسي كنند.(در صورتيكه واقعا مطمئن بودي سيستم عاملي كه نصب كردي ايرادي نداره)![]()
سلام
خب مشكل من هنوزز پابرجاست
ايني كه نميبرم گترانتي به حاطر اينه كه سي دي اصليشرو ندارم و در ثاني ميترسم بفرستم شركت اصلي كه اونجوري 1-2 ماه طول ميكشه تا به دستم برسه
تازه مشكل حاد تر هم شده.امروز joysticlام رو هم امتحان كردم كه اون هم در كمال تعجب كار كرد.
پس دستگاههايي كه كار كردند:infrared,joystick
دستگاههايي كه كار نكردند:mp3player,webcam
نظر شما چيه؟؟؟چه كار كنم؟
دوست عزيز....لپ تاپ من compaq presario 2800هست
شما مدل لپ تاپت رو به طور كامل و دقيق بنويس و بگو از چه ويندوزي استفاده مي كني...
ممنون![]()
مدل لپ تاپ همونه كه دادم.ويندوز هم فكر مينكم مشخص باشهxp
سلام به نظر من اگه بتوني usb رو دوباره نصب كني يعني reinstall كني ممكنه كه مشكلت حل شه در ضمن شما نگفتيد كه وقتي موس رو وارد ميكنيد ويندوز اون رو ميشناسه(منظورم اينه كه قطعه جديد رو ميشناسه؟)
Last edited by siyanor; 22-02-2006 at 17:22.
من usb رو unistalميكنم!ولي خود ويندوز دوباره با همون درايور ها ميشناستش!موس رو هم كه وصل ميكنم قطعه جديدي پيدا نميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)