خیلی قشنگ گفتی دمت گرم
سلام
من باز گیر کردم
تو یه جایی هست یک قول برگ میاد ر چی میزنمش نمیمیره اون جا میگم که اون دزد ها دورت رو حلقه زدن
منظورت تو Bandit Camp هست که آخرش رئیسشون میاد؟ باید دفاع کنی و حمله هاشو جا خالی بدی تا با دوتا شمشیرش بزنه زمین و گیر کنه بعد اون زمانی که داری از پشت بهش حمله کن. اینقدر این عملو تکرار کن تا جنگ تموم بشه.
سلام دوست من
من باز گیر کردم
یه جایی هست که داخل یه محوطه هست و 2 تا قفس هم در کنار ها هست و یه سربازی ست نمیزاره برم تو
فکر کنم اون طرف یه موجود خطر ناکه
کارینا یا یه همچین چیزیه اسمش
نسخه ی pc این بازی رو میشه گیر اورد از بازار?؟
دوست عزیزم تو قسمت Arena هستی ؟ ببخشید اگر می تونی دقیق تر توضیح بده چون چند سال پیش بازیش کردم اینطوری بگی یادم نمیاد.سلام دوست من
من باز گیر کردم
یه جایی هست که داخل یه محوطه هست و 2 تا قفس هم در کنار ها هست و یه سربازی ست نمیزاره برم تو
فکر کنم اون طرف یه موجود خطر ناکه
کارینا یا یه همچین چیزیه اسمش
البته بازی مال 3 پیشه ( نسخه PC ) شاید بشه گیر اورد غیر ممکن نیست . اینو بدون تو 4 CD بود.نسخه ی pc این بازی رو میشه گیر اورد از بازار?؟
خوب اونجا بعد از اینکه مرده سخنرانی کرد مقداری مهلت داری که چیزی خواستی از اونجا بخری و حرف بزنی اینا. بعد حدود چند دقیقه میان دنبالت و صدات می کنند که باید بری و مبارزه کنی.
سلام به شما راهنماي خوبم
اقا من يه جايي ديگه گير کردم تو اين قسمتي ست که ميندازنت تو زندان
بعد ميبرنت مسابقه دو بعد از اون يه سربازه واساده تو اتاق ميگه تکون نخور اونجا بايد چي کنم
من این بازی فوق زیبا رو تموم کردم
به همه پیشنهادش میکنم
Last edited by rezapassword; 11-07-2008 at 18:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)