تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: Motorola L9

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا شماره ها رو در سيم كارت save نميكني كه اين بلا سرت بياد اين يه درسه واسه اين كه ايدنده رو سيم كارت save كني

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

چرا شماره ها رو در سيم كارت save نميكني كه اين بلا سرت بياد اين يه درسه واسه اين كه ايدنده رو سيم كارت save كني
    خوب این کارا حرص آدمو در می آره آدم زیاد امکانات درون سیم کارت نداره و اینکه اگه سیم کارت بسوزه چی ؟ من سعی می کنم هر چند وقت یک بار از شمارهام بک آپ بگیرم .
    اما مشکل اینجاست که من نمی دونم این بک آپی که از شمارها می گیرم کجا می ره ( اگر چه با استفاده از خود برنامه اش می تونم دوباره بک آپ رو اجرا کنم اما وقتی ویندوز رو عوض می کنم همه چیز پاک می شه .)

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب این کارا حرص آدمو در می آره آدم زیاد امکانات درون سیم کارت نداره و اینکه اگه سیم کارت بسوزه چی ؟ من سعی می کنم هر چند وقت یک بار از شمارهام بک آپ بگیرم .
    اما مشکل اینجاست که من نمی دونم این بک آپی که از شمارها می گیرم کجا می ره ( اگر چه با استفاده از خود برنامه اش می تونم دوباره بک آپ رو اجرا کنم اما وقتی ویندوز رو عوض می کنم همه چیز پاک می شه .)

در مورده اولیین نظرت برات بگم... هر چیزی یه استانداردی داره.. که میتونی از استاندارد درش بیاری... حالا اگر

این کارو درست بکنی میتونی ازش سود ببری اگرم نه که ضرر میکنی... این تغییره سیم ها و.... رو که میبینی

هیچ کدوم از طرفه کارخانه نیست و حتی خوده موتو برایه استفاده از اینا هشدار هم میده... اینا کاره هکرهاست

که خیلی هاش کاملا جواب داده و کاربرا ازش استفاده میکنند و مثله من راضی هستند

خب میخای بدونی بک آپ کجا میره... همه ی فایلها رو تو folder option از حالته مخفی در بیار .... حالا برو به این

آدرس

برایه مثال

C:\Documents and Settings\masoud\Local Settings\Application Data\BVRP Software\Motorola Phone Tools\Backup

masoud اسمه یوزری هست که روش Motorola Phone Tools رو نصب کردی... حالا این جا و یه فولدر قبلش هرچی

بک آپ

گرفتی وجود داره.. میتونی ازشون کپی بگیری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسي مسعود جان مثل هميشه كامل و مفيد بود

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

در مورده اولیین نظرت برات بگم... هر چیزی یه استانداردی داره.. که میتونی از استاندارد درش بیاری... حالا اگر

این کارو درست بکنی میتونی ازش سود ببری اگرم نه که ضرر میکنی... این تغییره سیم ها و.... رو که میبینی

هیچ کدوم از طرفه کارخانه نیست و حتی خوده موتو برایه استفاده از اینا هشدار هم میده... اینا کاره هکرهاست

که خیلی هاش کاملا جواب داده و کاربرا ازش استفاده میکنند و مثله من راضی هستند

خب میخای بدونی بک آپ کجا میره... همه ی فایلها رو تو folder option از حالته مخفی در بیار .... حالا برو به این

آدرس

برایه مثال

C:\Documents and Settings\masoud\Local Settings\Application Data\BVRP Software\Motorola Phone Tools\Backup

masoud اسمه یوزری هست که روش Motorola Phone Tools رو نصب کردی... حالا این جا و یه فولدر قبلش هرچی

بک آپ

گرفتی وجود داره.. میتونی ازشون کپی بگیری
    سلام
    داداش خیلی ازتون ممنونم ( و خیلی شرمندم که دیر دارم از تون تشکر می کنم چون اینترنتم مشکل داشت و نمی تونستم پستی بدم )
    یاحق

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قربانت... قابلی نداشت..

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام مجدد
    ببخشید من نمی دونم چرا شرکت موتو روی بسته بندیش نمی نویسه که چه چیزهایی در داخل بسته هست .... تا ما این قدر به فروشنده بدبین نشیم

آخه همراه گوشی فقط یه کابل شارژ بود و یه عالمه دفترچه به زبونهای مختلف ( از جمله فارسی)

خوب حالا مشکل ما اینه که نمی تونیم گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم و پیامک ها رو ذخیره کنیم ( چون نرم افزاری نداریم ) ( البته روش کارت حافظه رو بلدم اما اون طوری نمی شه پیامک ها رو ذخیره کرد ... فقط می شه عکس و فیلم و آهنگ و نرم افزار و درونش ریخت و گرفت )
    میشه یه نرم افزار بهم بدین (آدرسشو) تا من مشکلم حل شه ....
    ممنونم .
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برایه چی میخای ذخیره کنی..؟؟ به صورته text ؟؟

Motorola Phone Tools هست ولی حجمش زیاده شما بگو به چه منظور میخای sms

هات رو ذخیره کنی؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

برایه چی میخای ذخیره کنی..؟؟ به صورته text ؟؟

Motorola Phone Tools هست ولی حجمش زیاده شما بگو به چه منظور میخای sms

هات رو ذخیره کنی؟؟
    من این نرم افزار رو برای V3I دارم اما نرم افزار نمی تونه بشناسدش .... چی کار باید بکنم ؟
    نه من فقط می خوام پیامک ها رو ذخیره کنم تا داشته باشم حالا مهم نیست که متن باشه یا عکس ... فقط متن هم بشه ذخیره کرد خوبه.

راستی این گوشی عکس هایی برای فرستادن نداره و نمی شه عکسها رو باهاش فرستاد ( منظورم اون عکس های کوچیکی هست که توی پیامک ها می شه فرستاد هست ) راهی برای حل این مشکل نیست

شرمنده که این همه سوال می کنم .... و خیلی از داداش Corvette ممنونم که کمکم می کنه .... امیدوارم که همیشه موفق باشید
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من این نرم افزار رو برای V3I دارم اما نرم افزار نمی تونه بشناسدش .... چی کار باید بکنم ؟
    نه من فقط می خوام پیامک ها رو ذخیره کنم تا داشته باشم حالا مهم نیست که متن باشه یا عکس ... فقط متن هم بشه ذخیره کرد خوبه.

راستی این گوشی عکس هایی برای فرستادن نداره و نمی شه عکسها رو باهاش فرستاد ( منظورم اون عکس های کوچیکی هست که توی پیامک ها می شه فرستاد هست ) راهی برای حل این مشکل نیست

شرمنده که این همه سوال می کنم .... و خیلی از داداش Corvette ممنونم که کمکم می کنه .... امیدوارم که همیشه موفق باشید
    یا حق
    قربانه تو عزیز... ببین یه راه هست که میشه از کله sms هات یه جا به صورته یه فایل کپی برداری... که فکر کنم رو

L9 هم جواب بده .. اگر این نرم افزار گوشیت رو نمیشناسه احتماله زیاد از ورژنش هستش... حالا ببین کدوم راه

بدردت میخوره.... یا راه اولی که یه فایل داری که همه چی روشه و کاره خاصی باش نمیشه کرد ،فقط بریزی رو

گوشی و همه ی sms هات رو ببینی... یا اگر سرعته اینترنت شما زیاده ببینم لینکه Motorola Phone Tools رو

برات میتونم پیدا کنم..

البته ممکنه از درایورت هم باشه ببین میتونی به Motorola Phone Tools بشناسونیش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •