هارد سرور اينه كه سيستم ها از يك هارد استفاده ميكنند و سرعت بالايي داره............
اتحاديه اصلا اين موارد را ملاك قرار نميده..............
يك نرخ ساليانه بهتون ميده
كه فعلا هم فكر كنم براي گيم نت ساعتي 800 باشه..........
هارد سرور اينه كه سيستم ها از يك هارد استفاده ميكنند و سرعت بالايي داره............
اتحاديه اصلا اين موارد را ملاك قرار نميده..............
يك نرخ ساليانه بهتون ميده
كه فعلا هم فكر كنم براي گيم نت ساعتي 800 باشه..........
سلام
من خودم 6 ماه پیش داشتم گیم نت باز می کردم!ولی نتونستم!حالا چرا!!؟
1:مغازه ای که اجاره میکنید باید تجاری باشه( از شهرداری گواهی تجاری بودم مغازه لازم هست) که برای این گواهی صاحب مغازه باید برای هر متر مربع از مساحت مغازه یک مبلغی رو به شهرداری بده!که کم هم نیست! و چنین مغازه ای اجارش بیشتر میشه و بهتره برای سود بیشتر تعداد سیستم ها حداقل 8 باشه و 10 یا 12 بهتره!
2: مغازه باید بر خیابان باشه و طبقه همکف!
3:کسی که داره پروانه کسب می گیره حداقل 30 سال سن داشته باشه یا مجرد نباشه! معتاد نباشه! به شرارت معروف نباشه و همچنین به فصاد!
4: باید تکلیف سربازی مشخص باشه!
این ها چیزایی بودن که به من گفتند!
چند تا توصیه:
1: شبکه گیمت ضیف نباشه! و بی سیم هم نباشه! و حداقل 100Mbps و اگه تونستی 1000Mbps !
2:حتمی به فکر یک هواکش برای مغازه باش یا کولر چون بوی گند میده مغازه!
3:سیستمارو طوری بزار تو مغازه که پشت سیستمها به بیرون نباشه! چون 2 روزه سیستم های مغازه رو داغون میکنند!
4:من در مورد گرافیک های انبرد سرم نمیشه زیاد ولی فکر کنم از رم کم می کنند! و بهتره بجای اون یک گرافیک 8600GT یا یه همچین چیزی بخری!
5:مغازه رو جایی بگیر که کمتر افتاب میگیره! یا حداقل به فکر یک پرده باش برای افتاب!
6:در مورد میز هم از بیرون نخر بده برات بسازن! هم ارزونتر میشه و هم میتونی اندازه دقیق رو برای میزها خودت بگی تا تو مغازت کمتر جا هدر بره!
مورد 3 را تازگي ها خيلي حساسيت نشون ميدن..... و ميدونيد كه اگر اين مشخصات را نداشته باشيد،اماكن سر سه سوت تخته ميكنه اونجا را.......
ميتونيد مغازه را به نام پدرتون بگيريد.....
البته اگر پدرتون قبلا پروانه کسب از یک اتحادیه دیگه نگرفته باشه! و اگه کارمند دولتهست شانس بیارید استعلام نکیرند!ميتونيد مغازه را به نام پدرتون بگيريد.....
بله.......
و اگر هم فرهنگي باشند كه ديگه هيچي........
از کجا استعلام می گیرند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)