میگم این چی داره که انقدر گرونه ؟
میگم این چی داره که انقدر گرونه ؟
سعی کنید همیشه به جای اینکه هر چیزی رو شنیدید باور کنید سعی در منطقی فکر کردن باشید .
خوب بزارید بررسی کنیم . فرضیه الماس رو رد میکنیم . که روی این خودرو الماس پاشیده باشند .. چرا ؟ چون اونوقت به جای پارکینگ برای این خودرو باید گاوصندوق در نظر گرفته بشه ...
خوب . یک مرسدس Sl . حدود 35 هزار دلار قیمتش هست ... وزنی معادل تقریبی 1 تن و 200 کیلوگرم داره .
اگه فرض رو بر روی این بگذاریم که کلیه لوازم این خودرو اعم از شاسی / درب / سقف / بدنه / داخل و خارج و حتی اجزای موتور به جای اینکه از آلومینیوم و اهن باشند از طلای سفید و برلیان باشند و با فرض اینکه هر گرم طلا در حدود حداکثر 10000 تومن باشه نتیجه میگیریم :
1200 * 1000 = 1200000 گرم وزن خودرو ====>>> 1200000 وزن خودرو * 10000 بهای هر گرم برلیان = 12000000000 تومن . یعنی معادل تقریبی 10 میلیون دلار / = 10000000 $
حالا بگیم کل این ماشین رو هم یه شرکت پاور معروف مثل Amg یا حتی میباخ از سر تا ته رو جمع کرده و تیون شدست ... میگیم 100000 $ هم پول Setup ماشین !
اینها همه با هم به عبارتی میشه : 10 میلیون و اندی هزار دلار ! اصلا بگو 11 میلیون دلار ! میبینید که تا 480 میلیون دلار خیلی خیلی راهه .... چون میشه با اون رقم چند تا هواپیمای شخصی خرید !!
پس هرگز سعی در باور هرچیزی که دیدید و یا شنیدید نداشته باشید . بهمنطق خودتون رجوع کنید . حتی همین هم منطقی نیست ! چون با همین وضعیت ماشین باید با گاوصندوق این ور اونور بره ! چه برسه به اینکه بیاد تو شهر یا بره پشت ویترین ...
موفق باشید .
Last edited by Nomber1; 06-03-2008 at 11:27.
این ماشین یه Sl 600 که خداس
12 سیلندر خورجینی
خیلی دوسش دارم . بدون الماس![]()
خوراك شيوخ خليج فارسه!
راستى، اين تاپيك رو در متفرقه مىزديد بهتر بود.
◙
آخ ، عجب ماشيني به به
بندازي جاده اسلام آباد دي:
300 تا پر كني!! به به
شا باد 3 نفر !!!
ُسامان جان من تو اون جاده اسلام آباد
200 تا با 405 رفتم
جاده خوبیه همش 2 باند
اونجا خوراك 405 فقط! سمند هم خوب ميره توش من ديدم . . .سامان جان من تو اون جاده اسلام آباد
200 تا با 405 رفتم
جاده خوبیه همش 2 باند
شاباد![]()
با 480 تا می توان دو تا بوئینگ 747 با تمام امکانات رفاهی و ... خرید.اینها همه با هم به عبارتی میشه : 10 میلیون و اندی هزار دلار ! اصلا بگو 11 میلیون دلار ! میبینید که تا 480 میلیون دلار خیلی خیلی راهه .... چون میشه با اون رقم چند تا هواپیمای شخصی خرید !!
گرانترین اتومبیل که واقعا ارزش پرداخت پول داره که تولید هم نشده مایباخ اکسلرو هست.
خوب من که اصلا خوشم نمیاد اینقده پول داشته باشم
.
اما اگه داشتمم فکر نمیکنم این کارو بکنم !
عزیز من مگه فقط قرار آلومینیوم یا طلای بدنه رو بفروشن که شما میشینی حساب دودوتا چهارتا میکنی؟؟
در ضمن اگه با این ماشین به من 450 هزار دلار هم بدن نمیگیرمش. (آخه خیلی بیریخته)
خداییش خیلی ماشین خزییه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)