تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: ریدایرک شدن صفحه اصلی سایت!!!

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته این کدها باعث میشه که صفحه کش نشه
    ولی در هر صورت این سرور هست که حرف آخر رو میزنه و اگه تو زرد از کار در بیاد میتونه این کدها رو دور بزنه
    من خودم برای صفحات Html یک روز کش گذاشتم تا زیاد به دیتابیسم فشار نیاد برای تصاویر و اسکرپتها یک هفته تا یک ماه
    ولی مشکل من از یکی از هاستهایی بود که چند روزی سایتم اونجا بود. بی معرفت اومده بود صفحه اصلی سایت منو ریدایرکت کرده بود و یک ماه هم براش کش گذاشته بود!!! یعنی هرچی ------ سر راه کاربرها بود تا این یک ماه سراغ سرور نمیان!!!

در مورد اون متا تگها هم یک نکته بگم که فقط برای مرورگر کاربران جواب میده ولی برای کش Isp و پروکسیهای سر راه جواب نمیده و برای اونا باید از هدرهای Http استفاده کرد

داره خودمونی میشه AlilG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Texas Dallas

پيش فرض

درسته این کدها باعث میشه که صفحه کش نشه
    ولی در هر صورت این سرور هست که حرف آخر رو میزنه و اگه تو زرد از کار در بیاد میتونه این کدها رو دور بزنه
    من خودم برای صفحات Html یک روز کش گذاشتم تا زیاد به دیتابیسم فشار نیاد برای تصاویر و اسکرپتها یک هفته تا یک ماه
    ولی مشکل من از یکی از هاستهایی بود که چند روزی سایتم اونجا بود. بی معرفت اومده بود صفحه اصلی سایت منو ریدایرکت کرده بود و یک ماه هم براش کش گذاشته بود!!! یعنی هرچی ------ سر راه کاربرها بود تا این یک ماه سراغ سرور نمیان!!!

در مورد اون متا تگها هم یک نکته بگم که فقط برای مرورگر کاربران جواب میده ولی برای کش Isp و پروکسیهای سر راه جواب نمیده و برای اونا باید از هدرهای Http استفاده کرد
    سرورهایی که HTTP/1.1 compliant باشن درخواست PRAGMA:NO-CACHE رو دریافت میکنن!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CACHE-CONTROL:NO-CACHE برای Client هست!

ولی PRAGMA:NO-CACHE برای سرور!

تو یه فایل HTML باید هر دوی اینا گذاشته بشه!

ولی هــــــــــدری که گفتید! اگه فایلمون HTML نباشه و دینامیک باشه مثلا PHP که خیلی راحت میشه با گذاشتن

کد:
    کاری کرد که کش نشه تو هیچ سروری! چون همه کش ها رو از کار میندازه!

برای جلوگیری از کش شدن یه متاتگ دیگه هم داریم!!! اونم تاریخ گذاشتن برای فایل!

کد:
    این برای سروری که known to be HTTP/1.1 compliant نباشه استفاده میشه!

یه تاریخ تو گذشته...

راستی من یه سوالی داشتم! چطوری برای تصــــــــــــــاویرت کش یکماهه تعریف کردید؟؟؟ منم میخوام بدونم اگه بگی راهشو!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه چیزی رو درست متوجه نمیشم session چه ربطی به کش شدن داره؟ آخه من برای همه صفحاتم سشن دارم ولی تو کش شدن یا نشدنشون مشکلی ندارم.

CACHE-CONTROL:NO-CACHE برای Client هست!
    ولی PRAGMA:NO-CACHE برای سرور!
    فکر میکنم Pragma برای HTTP 1.0 هست و Cache-Control برای HTTP 1.1 و ربطی به کلاینت نداره.

در مورد اون متا تگها شما درست میگید ولی حرف من این بود که سرورهای ------ که بین سرور اصلی و کاربر قرار میگیرند کدهای html صفحات رو نمیخونن! این متاتگها هم تو همون کدها هستند دیگه. برای همین اگه از طریق هدر ها کش شدن یا نشدن صفحات رو کنترل کنیم بهتره.
    این هدرها رو هم از طریق زبانهای داینامیک مثل php میشه کنترل کرد و هم از طریق سرور و فایلهای htaccess.
    البته برای استفاده از فایلهای htaccess برای این کار باید ببینید سرور شما چه ماژولهایی رو نصب کرده و بر اساس اونا مشخص کنید چه چیزی رو چطوری کش کنه.
    برای مثال من از این کد برای تنظیم مدت کش شدن تصاویر سایتم استفاده میکنم که از mod_headers استفاده میکنه:
    کد:
    Last edited by neopersia; 07-03-2008 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم هدر هایی هست که برای تصاویر سایت بین مرورگر کاربر و سرور رد و بدل میشه :
    اول برای وقتی که تصویر کش نشده:
    کد:
    این برای وقتی که تصویر کش شده باشه:
    کد:
    Last edited by neopersia; 07-03-2008 at 17:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Texas Dallas

پيش فرض

من یه چیزی رو درست متوجه نمیشم session چه ربطی به کش شدن داره؟ آخه من برای همه صفحاتم سشن دارم ولی تو کش شدن یا نشدنشون مشکلی ندارم.

فکر میکنم Pragma برای HTTP 1.0 هست و Cache-Control برای HTTP 1.1 و ربطی به کلاینت نداره.

در مورد اون متا تگها شما درست میگید ولی حرف من این بود که سرورهای ------ که بین سرور اصلی و کاربر قرار میگیرند کدهای html صفحات رو نمیخونن! این متاتگها هم تو همون کدها هستند دیگه. برای همین اگه از طریق هدر ها کش شدن یا نشدن صفحات رو کنترل کنیم بهتره.
    این هدرها رو هم از طریق زبانهای داینامیک مثل php میشه کنترل کرد و هم از طریق سرور و فایلهای htaccess.
    البته برای استفاده از فایلهای htaccess برای این کار باید ببینید سرور شما چه ماژولهایی رو نصب کرده و بر اساس اونا مشخص کنید چه چیزی رو چطوری کش کنه.
    برای مثال من از این کد برای تنظیم مدت کش شدن تصاویر سایتم استفاده میکنم که از mod_headers استفاده میکنه:
    کد:
    بابا وقتی session_start رو تو یه فایل php استفاده بکنی اتوماتیک مقدار session cache limiter رو 0 میکنه!!!

این کده رو بذارم تو فایل .htaccess که ارور میده بذا بذارم ببینم چی میشه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Texas Dallas

پيش فرض

neopersia الان با دوچرخم رفتم تو سایتت گشت زنی ببینم اطلاعات رو از کجا میاری! دیدم خدت سایت آموزشی داری! دست ما رو هم بگیر بابا!!! من در مورد کش همینقدر میدونم... چیز خاصی هم نیست...
    یه بحثی نیست که خیلی گسترده باشه!

یا کش میشه یا نمیشه! D:

یه وقت هم همه کارها رو درست انجام میدی که کش بشه ولی نمیشه! یا برعکس...

دیگه اینکه سایتت یک خطا داره تا Validate بشه ها! یه چک بکن! ظاهرا یه فایل css موجود نیست تو صفحه اول!!!
    File not foundhttp://neopersia.org/../../style/body.css: Bad Request

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •