سلام
واقعا که سر کاری جالبی بود
سلام
واقعا که سر کاری جالبی بود
Last edited by بستنی; 06-03-2008 at 12:06.
سلام
دوستان من یه مشکل مشابهی دارم با این تفاوت که مطمئن هستم مشکل از مانیتور است چون سیستمم را به یه مانیتور دیگه وصل کردم و مشکلی نداشت سیم اش را هم عوض کردم ولی باز مانیتور چراغش روشنه ولی چیزی نشون نمیدهد
البته الان سه هفته است که پیش یکی از تعمیرات کامپیوتر بردم و میگه که یکی از آی سی هاش سوخته و گیر نمیاد و سفارش دادیم که برامون بیارند
که من البته یه کم شک دارم
یکی از دوستان در این تاپیک گفته بودند که این مشکل ممکنه از تنظیمات مانیتور باشد
و از اونجایی که چند دقیقه قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد یکی از بچه ها این تنظیمات را دستکاری کرده بود ایا مشکل میتونه از این باشد
در ضمن وقتی مانیتور هیچ چیزی نشون نمیدهد چطوری این تنظیمات را چک کنیم؟
ممنون
بهترین کار اینه که شما قطعات سالم سیستم رو بفروشی و بجاش یه مادربرد و سی پی یو و رم خوب و مدل بالا بگیری.
کاری که من کردم همین بود.چون این مدل مادربردی که شما گفتی اگرم گیر بیاری دست دوم خواهد بود و اصلا توسیعه نمی کنم قطعات رو دست دوم تهیه کنی.در ضمن با سیستم شخص دیگه ای چک کن ببین cpu سالم هستش یا نه.احتمال زیاد نیم سوز شده باشه.یعنی گرم میشه ولی کاری انجام نمیده.ماردبردهای جدید هم ram ddr1 ساپورت نمی کنند.
برو سیستمت رو کلا رد کن یه سیستم جدید بگیر منم power و مادربوردم رفت قبرستون کلا سیستم رو رد کردم اتفاقا مادربورد MSI بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)