ویندوز رو repair کن از طریق سی دی ویندوز
ویندوز رو repair کن از طریق سی دی ویندوز
ریپیر قبل از بالا آمدن پسورد ادمین می خواهد من ندارم و نمی خواهم پسورد ادمین را
عوض کنم
بابا این ماکرو سافت واقعا کارش محشره؟
دیروز دیگه از خیر همه چیز گذشتیم اومدیم ویندوز نصب کنیم بعد از کپی فایلهای سیستمی ویندوز یک صفحه جدید اورد که تا حالا من ندیده بودم البته باید بگم که قبلا بارها ویندوز آپگرید ، تعویض ، ریپیر ..............کردم ولی تا حالا همچین چیزی ندیده بودم و بعد نصب کامل تمام برنامه ها مثل قبل از خرابی ،،،سالم و درست کار می کردند در حالی که من ویندوز جدید نصب کردم
خدا پدر بیل گیتس بیامرزه با این شرکتش
repair ویندوز ربطی به پسورد نداره
مطمئن باش داره![]()
دوست گرامی منظور من از داخل ویندوز نبود
متوجه نشدم ولی در کل : اگر بخواهی با سی دی ویندوز بوت بشوی و بعد از کپی فایلهای سیستمی ویندوز قبلی را ریپیر بکنی پسورد لازم است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام دوستان خوبم Lofty و javadshahvand
دوستان عزیز اگر شما قصد ریپیر کردن ویندوز از طریق ریکاوری کنسول را داشته باشید بعد از وارد کردن شماره ویندوزی که خراب شده است از شما پسوورد adminstator را می خواهد .
اگر شما به این یوزر پسوورد داده باشید باید در اون قسمت پسوورد را وارد کنید و اگر به ان پسوورد نداده باشید باید اون قسمت را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .
در ضمن یوزری که شما در اخرین مرحله نصب ویندوز درست می کنید همون قسمتی که بعد از 37 دقیقه نصب ویندوز می اید و از شما می خواهد تا حداکثر 5 تا یوزر انتخاب کنید این یوزر ، یوزر adminstator نیست .
در مراحل ابتدایی نصب ویندوز بعد از ریستارت اولیه از شما یک پسوورد برای یوزر می خواهد این پسوورد ، پسوورد یوزر adminstator است .
اگر شما از طریق ریکاوری کنسول بخواهید ویندوز را ریپیر کنید که دوستمون جناب Lofty از این طریق اقدام به ریپیر کردن نموده اند پسوورد ادمین را از شما می خواهد . و اگر به ادمین پسوورد نداده اید پس جای ان را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .در غیر این صورت باید پسوورد را وارد کنید .
اما اگر از داخل ویندوز اقدام با اپگرید کردن ویندوز نمایید از شما پسووردی نخواهد خواست .
موفق باشید .
---------------------------------------
با تائید فرمایشات جنابعالیmahdi7610
اگر شما از طریق ریکاوری کنسول بخواهید ویندوز را ریپیر کنید که دوستمون جناب Lofty از این طریق اقدام به ریپیر کردن نموده اند پسوورد ادمین را از شما می خواهد . و اگر به ادمین پسوورد نداده اید پس جای ان را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .در غیر این صورت باید پسوورد را وارد کنید .
بنده همون پست اول عرض کردم که ویندوز کاملا لود نمیشه پس نتیجه می گیریم که امکان ریپیر از داخل ویندوز امکانپذیر نبود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)