تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشکل اساسی ویندوز

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

ویندوز موقع بالا امدن مشکل ندارد بعد ار این که صفحه دسکتاپ نمایان می شود قبل از نمایش آیکونهای دسکتاب سیستم مکث می کند و بعدLog Off می شود و بعد Loading ............................
    دوباره همین عمل را تکرار می کند تا زمانی که سیستم را دستی ریستارت کنم مشکل چیست
    حیاتی است زود جواب بدهید ممنون میشوم

البته چند زیر کلید را از رجیستری پاک کردم اما متاسفانه دسترسی به رجیستری ندارم در ضمن ریپیر ویندوز هم عمل نمی کند ؟
    لطفا نگویید که ویندوز را عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ویندوز رو repair کن از طریق سی دی ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویندوز رو repair کن از طریق سی دی ویندوز
    ریپیر قبل از بالا آمدن پسورد ادمین می خواهد من ندارم و نمی خواهم پسورد ادمین را
    عوض کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز وقتی برنامه کار نکنه چه جوری کارت راه میفته...برنامه تو اون ویندوز قبلی فعال بوده بعد از نصب ویندوز جدید غیره فعال میشه ؟؟؟؟باید اون برنامه رو از اول نصب کنی
    بابا این ماکرو سافت واقعا کارش محشره؟
    دیروز دیگه از خیر همه چیز گذشتیم اومدیم ویندوز نصب کنیم بعد از کپی فایلهای سیستمی ویندوز یک صفحه جدید اورد که تا حالا من ندیده بودم البته باید بگم که قبلا بارها ویندوز آپگرید ، تعویض ، ریپیر ..............کردم ولی تا حالا همچین چیزی ندیده بودم و بعد نصب کامل تمام برنامه ها مثل قبل از خرابی ،،،سالم و درست کار می کردند در حالی که من ویندوز جدید نصب کردم

خدا پدر بیل گیتس بیامرزه با این شرکتش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ریپیر قبل از بالا آمدن پسورد ادمین می خواهد من ندارم و نمی خواهم پسورد ادمین را
    عوض کنم
    repair ویندوز ربطی به پسورد نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

repair ویندوز ربطی به پسورد نداره
    مطمئن باش داره

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست گرامی منظور من از داخل ویندوز نبود

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست گرامی منظور من از داخل ویندوز نبود
    متوجه نشدم ولی در کل : اگر بخواهی با سی دی ویندوز بوت بشوی و بعد از کپی فایلهای سیستمی ویندوز قبلی را ریپیر بکنی پسورد لازم است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    متوجه نشدم ولی در کل : اگر بخواهی با سی دی ویندوز بوت بشوی و بعد از کپی فایلهای سیستمی ویندوز قبلی را ریپیر بکنی پسورد لازم است
    سلام دوستان خوبم Lofty و javadshahvand

دوستان عزیز اگر شما قصد ریپیر کردن ویندوز از طریق ریکاوری کنسول را داشته باشید بعد از وارد کردن شماره ویندوزی که خراب شده است از شما پسوورد adminstator را می خواهد .
    اگر شما به این یوزر پسوورد داده باشید باید در اون قسمت پسوورد را وارد کنید و اگر به ان پسوورد نداده باشید باید اون قسمت را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .

در ضمن یوزری که شما در اخرین مرحله نصب ویندوز درست می کنید همون قسمتی که بعد از 37 دقیقه نصب ویندوز می اید و از شما می خواهد تا حداکثر 5 تا یوزر انتخاب کنید این یوزر ، یوزر adminstator نیست .

در مراحل ابتدایی نصب ویندوز بعد از ریستارت اولیه از شما یک پسوورد برای یوزر می خواهد این پسوورد ، پسوورد یوزر adminstator است .

اگر شما از طریق ریکاوری کنسول بخواهید ویندوز را ریپیر کنید که دوستمون جناب Lofty از این طریق اقدام به ریپیر کردن نموده اند پسوورد ادمین را از شما می خواهد . و اگر به ادمین پسوورد نداده اید پس جای ان را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .در غیر این صورت باید پسوورد را وارد کنید .

اما اگر از داخل ویندوز اقدام با اپگرید کردن ویندوز نمایید از شما پسووردی نخواهد خواست .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

---------------------------------------

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

mahdi7610
    اگر شما از طریق ریکاوری کنسول بخواهید ویندوز را ریپیر کنید که دوستمون جناب Lofty از این طریق اقدام به ریپیر کردن نموده اند پسوورد ادمین را از شما می خواهد . و اگر به ادمین پسوورد نداده اید پس جای ان را خالی گذاشته و اینتر را بزنید .در غیر این صورت باید پسوورد را وارد کنید .
    با تائید فرمایشات جنابعالی
    بنده همون پست اول عرض کردم که ویندوز کاملا لود نمیشه پس نتیجه می گیریم که امکان ریپیر از داخل ویندوز امکانپذیر نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •