تصویر صورت خود را 5برابر می بیند و تصویری از دیوار پشت سرش نمی بیند چون جسم تقریبا در بینهایت قرار دارد و تصویرش روی کانونی قرار می گیرد اگر هم خارج از C در نظر بگیریم بازهم تصویری نمی بیند
تصویر صورت خود را 5برابر می بیند و تصویری از دیوار پشت سرش نمی بیند چون جسم تقریبا در بینهایت قرار دارد و تصویرش روی کانونی قرار می گیرد اگر هم خارج از C در نظر بگیریم بازهم تصویری نمی بیند
منظورم از مهمه اینه که ...
تو ایینه ها شما اندازه جسم و درصد بزرگنمایی اون رو میسنجید ...
نه چه مقدار از طول یه جسم رو می بینید ...
بهرحال امید وارم جواب دوستمون درست بوده باشه .
ممنون
مشخصا نه ...
من خودم پيدا كردم.
راهنمايي: به جاي اون آينه تخت قرار دهيد. منظورم اينكه راهشون تقريبا يكي ولي يك نكته كاملا متفاوت داره
علتش رو هم بگید ممنون میشم
سلام
جواب سوال اولتون می شه 15cm
سوال دوم رو نمی دونم (احتمالا فردا میگم)
سوال سوم هم فکر می کنم 'L میشه 4 متر و L هم میشه 50cm
الان تازه وین عوض کردم برنامه در اختیارم نیست که راه حل رو بنویسم
تا 2 روزه آینده حتما می ذارم
فعلا بای
طبق عكس زير مكان تصوير را پيدا مي كني و بعد با استفاده از تشابه مثلث ها(قرمز و سبز/قرمز) مساحت در ديد را بدست مي آوريد.
در صورتي ما جسم را در بي نهايت مي دانيم كه نسبت اندازه كانون به فاصله جسم خيلي زياد باشد. نسبت 3m به 25cm ، فقط 12 به 1 هست. پس اون قدر زياد نيست كه ما اون رو در بينهايت فرض كنيم.
تو آزمایشگاهمون یه آینه داشتیم فاصله ی کانونیش 30سانتی متر بود و وقتی که تو 1.5متری می گذاشتیمش تصویر روی کانون تشکیل میشد یعنی توی بینهایت بود.
ها؟؟؟؟؟؟؟؟
كاملا درست است. ولي اگر بخواهند اين سوال رو نكته دار كنند، ميدان ديد واقعي را از مي مي خواند. چون ما تمام سطح بدست آمده را نمي بينيم چرا كه بخشي از آن توسط صورتمان پوشش داده مي شود ...
سوال اول درست بود: 15
سوال سوم: l = 15 l'=50cm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)