اینجا که تاپیک بازی های ایرانی نیست. این تاپیک درباره ی بازی جذاب و زیبای حسنی و لوبیای سحرآمیزه که احتمالآ از نظر گرافیک اول و رتبه ای بیش از Crysis خواهد آورد.![]()
اینجا که تاپیک بازی های ایرانی نیست. این تاپیک درباره ی بازی جذاب و زیبای حسنی و لوبیای سحرآمیزه که احتمالآ از نظر گرافیک اول و رتبه ای بیش از Crysis خواهد آورد.![]()
بفرما اینم تشویق ببینیم چیزی دریت میشه![]()
![]()
بسه یا بازم تشویق کنم![]()
![]()
Last edited by rassool; 02-03-2008 at 21:59.
نوشته شده توسط mehdi30nema
چه سيستمي ميخاد ؟ گرافيك و رم ؟
دلت خوشه؟؟؟؟؟؟فکر کنم این بازی رو با ماشین حساب هم بشه بازی کرد
نه بابا ديگه اين جوريا هم نيست .
بازي نجات بندر كه تابستون اومد 128 گرافيك ميخاست 1 گيگ هم رم . باور ميكني 1 گيگ رم ميخاست . !
خوب این بازی هم که اومد
خوش اومد حالا چی ازآب در بیاد خدا می دونه
عکسی چیزی از این بازی ندارید؟؟؟
یک عکس از محیط بازی:
گرافیکو حال کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Amin Asterix; 03-03-2008 at 16:01.
چرا مردمو سركار ميذاري
اين عكس كه مال Assassin هستش![]()
منبع آفتاب:بازی ایرانی «حسنی و لوبیای سحرآمیز» كه كاملا با فرهنگ ایرانی ساخته شده، رونمایی شد.
به نقل از روابط عمومی سیما، مراسم رونمایی از بازی ایرانی برگزیده جشنواره ملی رسانههای دیجیتال و نرم افزارهای چندرسانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز در ساختمان اداره كل روابط عمومی سازمان صدا و سیما برگزار شد.
بنابر این گزارش، محمد بیگ مولایی مدیر گروه طراحان بازی حسنی و لوبیای سحرآمیز در این نشست و درجمع خبرنگاران گفت: در طراحی بازی حسنی و لوبیای سحرآمیز سعی ما براین بود تا از حسنی كه در جامعه ایرانی به عنوان یك شخصیت تنبل نام برده شده است یك الگوی رفتاری كاملا سالم برای كودكان ساخته شود.
وی هدف از تولید این بازی را القاء فرهنگ و هویت یرانی در بین كودكان دانست و تصریح كرد: این بازی كاملا ۳ بعدی بوده و برای گروه سنی ۶تا ۱۲سال طراحی شده است.
كارگردان بازی «حسنی و لوبیای سحرآمیز» با اشاره به قابلیت استفاده از این بازی در ویندوز XP و ۹۷ گفت: حداقل سیستم برای این بازی ۷/۱CPU و كارت گرافیك ۶۴ است.
وی گفت:این بازی با رزولیشن ۸۰۰×۶۰۰ است و هزینه طراحی و تولید این بازی حدود ۷۰ میلیون تومان برآورد شده است.
همچنین آرش ایرجی مدیر روابط عمومی سروش رسانه در این نشست خبری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در تاكید بر ساخت بازی ریانهای در كشور گفت: اكثر CD هایی كه در قالب بازی وارد كشور میشود علاوه بر اینكه بار آموزشی ندارند، آرامش خاطر كودكان را نیز تحت تاثیر قرار میدهند و كودكان پس از اتمام بازیها عصبی و پرخاشگر میشوند.
وی با ابراز خرسندی از اینكه بازی حسنی و لوبیای سحرآمیز كاملا منطبق بر فرهنگ ایرانی است افزود: طراحان بازی های ریانهای میتوانند طرح خود را برای بررسی به كارشناسان سروش رسانه ارجاع دهند تا پس از بررسی اگر به درجه مطلوب رسید از حمایت ویژه سروش رسانه بهرهمند شوند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه پس حسنی و لوبیای سحر آمیزه
آخه همه دنبال یک عکس خفن میگشتن گفتم براشون بزارم.
--------
البته این عکسی که الان میبینم از انتظار من بالاتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)