ايشون متاسفانه فقط سوال كردند يه سر كوچيك هم به اين تاپيك نزدند. بنابر اين فكر ميكنم جواب دادن به ايشان ديگر لازم نيست! :(
ايشون متاسفانه فقط سوال كردند يه سر كوچيك هم به اين تاپيك نزدند. بنابر اين فكر ميكنم جواب دادن به ايشان ديگر لازم نيست! :(
به نکته خوبی اشاره کرد Mr. Habibi :roll:
منم همين مشكل داشتم علتشم نصب نكردن بعضي از سخت افزارها بود رو my computer راست كليك كنبرو رو گزينهHardware
وگزينه ي Device Mananger اگر رو هر كدوم علامت ! زرد بود بايد نصبش كني
Hello ...........!!! کسی اینجا هست :roll:
به نظر من و به احتمال بسیار قوی اشکال سخت افزاری است و بایس به تعمیر بره و قطعا اشکال از یکی از قطعات هست و من تا حالا با دو دسگاه مواجه شدم که چنین مشکلی داشتند یعنی ریست می شد زیاد و هنگ می کرد و گاهی نیز بایس سی پی یوش رو در میاوردی تا دوباره کار کنه اولی یه پی سی بود که با مراجعه فهمیدن که مادربرد اشکال داره و اونو عوضش کردن هر چند دسگا چن ماهه بود و دومی هم یه نوت بوک بود که این هم همین مشکل رو داشت و توصیه می کنم اگه گارانتیش مونده حتما ببرش تا مشکل بدتر نشده می بخشین پر چانگی کردم برای دیدن نظر دیگر دوستان به این ادرس هم سری بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بنده خدام مشکله منو داره.البته مشکل من حل شد![]()
به نام خدا
سلام بچه واقعاٌ شرمنده كه توضيح ندادم دوستان عزيز ويروس نداره مطمين هستم ولي نمي دانم چرا بعد از چند هفته اي كه با ويندوز كار مي كني كامپيوتر يه دفعه خراب ميشه و شروع به رييستارت شدن مي كنه . فقط تا قسمت لود ميشه مياد قعد مي نويسه كامپيوتر استارت تو ريستارتينگ خلاصه اينطوري اصلا ٌ وارد ويندوز نميشه حتي از حالت سيف مود هم نشد چندين راه را امتحان كردم ولي جواب نداد خلاصه نمي دونم مشكل چي اس به نظر من مشكل از رمش است چون فقط يه بار كه ويندوز را عوض مي كردم همون صفحه آبي معروف با نوشته هاي سفيد صفر و يك ظاهر شد فكر مي كنم رمش با مادر برد همخواني نداره به هر حال تشكر از همه كه جواب داديد و شرمنده از اينكه زياد توضيح ندادم ببخشيد و خداحافظ![]()
عزيزم اين اشکال مشخص بود که از سخت افزار هست
اميدوارم گارانتي داشته باشي
اگر هم نداشتي اشکال نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)