تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بعد از دانلود بهترین نرم افزار مدیریت دانلود کدومه؟؟؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • DownloaStudio DS

2 3.17%
  • DownloadAcceleratorPlus DAP

17 26.98%
  • InternetDownloadManager IDM

44 69.84%
صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 77

نام تاپيک: کاربران DialUp که حوصله دانلود 23.4 مگابایت دارند بیان تو

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حق با smhos است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

اين عكسي كه گذاشتين فقط سرعت يكيش بالاس بقيه ش كه همش خيلي پايينه. تازه ايني هم كه سرعتش 10 شده شايد يه لحظه اينطور شده باشه وقتي كامل شد ميانگين سرعت اگه ده شد يه چيزي....
    تازه این که چیزی نیست ، شما حتما بابرنامه DirectDownload آشنا هستید این برنامه برای دانلود از راپید بدون محدودیت هست ، من در حالت عادی از یه سروری که سرعتش خوب باشه و شلوغ نباشه 60 کیلو بایت در ثانیه با IDM دانلود می کنم ولی یه بار از این برنامه استفاده کردم سرعت دانلودم رو دیدم زده 300 کیلوبایت در ثانیه !! بعد رفتم با تن آپ نگاه کردم دیدم فقط 4 کیلو بایت در ثانیه سرعت ریسیو من هست !!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشیید ولی شما که دارید نظر میدید دانلودش کردید من همیشه با این نرم افزار سرعت دانلودم بالای 10kb/s هست در ضمن من خودم اولا با Idm کار میکردم بعد بعضیا گفتن Dap بهتره با اونم کار کردم که انصافا خیلی باحالتر بود بعد هم یکی بهم گفت این بهتره که واقعا دمش گرم الان من فایلهای بالای 30مگ رو دانلود میکنم برید دان کنید خیلی توپه!!!

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برا من که لینک دانلود ف ی ل ت ر ه.!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين عكسي كه گذاشتين فقط سرعت يكيش بالاس بقيه ش كه همش خيلي پايينه. تازه ايني هم كه سرعتش 10 شده شايد يه لحظه اينطور شده باشه وقتي كامل شد ميانگين سرعت اگه ده شد يه چيزي....
    ببخشید من با ورژن 3.0.3.0 این نرم افزار قبلا کار میکردم که خیلی باگ داشت و سرعتشم پایین بود و اونایی که سرعتش پایینه مال ورژن قبلیشه اینو من تازه دان کردم و سرعتشم خیلی توپه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا من که لینک دانلود ف ی ل ت ر ه.!!!
    امتحان شد مشکلی نداره ولی میتونی به جای www دوتا دبلیو بذاری اولش

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی میگیم مودم 56kbps یعنی نهایت 7 کیلوبایت بر ثانیه. یک حساب سر انگشتی بکنید ! نمیتونید بیشتر از 7 دانلود کنید. این هم اضافه میکنم که سرعت واقعی اینترنت در ویندوز مشخص نمیشه.
    دانلود منیجیر ها هم ترفند های ریزی دارند برای نشون دادن اینکه ما سرعتو بردیم بالا!
    همین IDM خودمون هم خیلی دروغ میگه!!! شما کافیه با DU meter ورود و خروج رو زیر نظر داشته باشی، از اونطرف با سرعت آی دی ام مقایسه کنید تا ببینید بیشتر نشون میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه یه نگاه به عکس صفحه قبل بندازی میبینی که در عرض 3دقیقه من 2 مگابایت رو دان کردم!!!

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

برنامه رو دانلود کردم فقط برای این که وقتی این پست رو می زنم نگید که اول برو برنامه رو دانلود کن بعد بیا نظر بده

راستش IDM , DAP , FlashGet,DownloadStudio هیچ فرقی با هم ندارن . این برنامه هم مستثنی نیست و مثل

بقیه دانلود منیجرها هستش.

تو عکس هیچی مشخص نمیشه دوست عزیز چون اون سرعت لحظه ای هستش مثلا من اول که می خوام فایلی رو

دانلود کنم سرعت روی 80 هستش بعد میاد پایین روی 56 تا 60 ، دانلود منیجر هیچ تاثیری روی سرعت نداره

موفق باشید

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من، شما منو توجیح کن! مگه مودمی که ما میخریم 56 کیلوبیت بر ثانیه، حداکثر پهنای باندی نیست که میتونه ساپورت کنه؟
    از اونطرف هم هر 8 بیت، میشه یک بایت، هر 8 کیلوبیت، میشه یک کیلوبایت. تناسب ببندی 56 کیلوبیت میشه 7 کیلوبایت.
    حرفم اینه که محودیت سخت افزاری داریم! نرم افزار حداکثر کاری که بکنه اینه که بهینه سازی کنه برای استفاده از حداکثر پهنای باند، محدودیت های سخت افزار رو که نمیتونه برداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •