حق با smhos است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DownloaStudio DS
DownloadAcceleratorPlus DAP
InternetDownloadManager IDM
حق با smhos است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه این که چیزی نیست ، شما حتما بابرنامه DirectDownload آشنا هستید این برنامه برای دانلود از راپید بدون محدودیت هست ، من در حالت عادی از یه سروری که سرعتش خوب باشه و شلوغ نباشه 60 کیلو بایت در ثانیه با IDM دانلود می کنم ولی یه بار از این برنامه استفاده کردم سرعت دانلودم رو دیدم زده 300 کیلوبایت در ثانیه !! بعد رفتم با تن آپ نگاه کردم دیدم فقط 4 کیلو بایت در ثانیه سرعت ریسیو من هست !!
ببخشیید ولی شما که دارید نظر میدید دانلودش کردید من همیشه با این نرم افزار سرعت دانلودم بالای 10kb/s هست در ضمن من خودم اولا با Idm کار میکردم بعد بعضیا گفتن Dap بهتره با اونم کار کردم که انصافا خیلی باحالتر بود بعد هم یکی بهم گفت این بهتره که واقعا دمش گرم الان من فایلهای بالای 30مگ رو دانلود میکنم برید دان کنید خیلی توپه!!!
برا من که لینک دانلود ف ی ل ت ر ه.!!!
ببخشید من با ورژن 3.0.3.0 این نرم افزار قبلا کار میکردم که خیلی باگ داشت و سرعتشم پایین بود و اونایی که سرعتش پایینه مال ورژن قبلیشه اینو من تازه دان کردم و سرعتشم خیلی توپه![]()
امتحان شد مشکلی نداره ولی میتونی به جای www دوتا دبلیو بذاری اولش
وقتی میگیم مودم 56kbps یعنی نهایت 7 کیلوبایت بر ثانیه. یک حساب سر انگشتی بکنید ! نمیتونید بیشتر از 7 دانلود کنید. این هم اضافه میکنم که سرعت واقعی اینترنت در ویندوز مشخص نمیشه.
دانلود منیجیر ها هم ترفند های ریزی دارند برای نشون دادن اینکه ما سرعتو بردیم بالا!
همین IDM خودمون هم خیلی دروغ میگه!!! شما کافیه با DU meter ورود و خروج رو زیر نظر داشته باشی، از اونطرف با سرعت آی دی ام مقایسه کنید تا ببینید بیشتر نشون میده.
شما اگه یه نگاه به عکس صفحه قبل بندازی میبینی که در عرض 3دقیقه من 2 مگابایت رو دان کردم!!!
سلام
برنامه رو دانلود کردم فقط برای این که وقتی این پست رو می زنم نگید که اول برو برنامه رو دانلود کن بعد بیا نظر بده
راستش IDM , DAP , FlashGet,DownloadStudio هیچ فرقی با هم ندارن . این برنامه هم مستثنی نیست و مثل
بقیه دانلود منیجرها هستش.
تو عکس هیچی مشخص نمیشه دوست عزیز چون اون سرعت لحظه ای هستش مثلا من اول که می خوام فایلی رو
دانلود کنم سرعت روی 80 هستش بعد میاد پایین روی 56 تا 60 ، دانلود منیجر هیچ تاثیری روی سرعت نداره
موفق باشید
دوست من، شما منو توجیح کن! مگه مودمی که ما میخریم 56 کیلوبیت بر ثانیه، حداکثر پهنای باندی نیست که میتونه ساپورت کنه؟
از اونطرف هم هر 8 بیت، میشه یک بایت، هر 8 کیلوبیت، میشه یک کیلوبایت. تناسب ببندی 56 کیلوبیت میشه 7 کیلوبایت.
حرفم اینه که محودیت سخت افزاری داریم! نرم افزار حداکثر کاری که بکنه اینه که بهینه سازی کنه برای استفاده از حداکثر پهنای باند، محدودیت های سخت افزار رو که نمیتونه برداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)